מעבר לתוכן

כניעה אוטומטית - קרבות ידידות

פרון

האם ההצעה רלוונטית?  

2 הצבעות

1. 1. האם ההצעה רלוונטית?

• כן
    • לא
      0

הודעות מומלצות

בס"ד
שם במשחק: פרון
קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/פרון

ההצעה: כניעה אוטומטית בקרבות ידידות בזירת הקרבות
פרטי ההצעה: בקרבות ידידות, בכל האפשרויות - רגיל, בחירה חופשית, רנדום(כולל על זהב וסכף) במהלך הקרב תינתן אפשרות לכל אחד מהמשתמשים להכנע אוטומטית  ולתת ניצחון מיידי ליריב. 

למה אני חושב שההצעה מועילה למשחק?: לדוגמא - לשחקן יש משימה בליג פאס ל15 קרבות ידידות. ברוב המקרים שראיתי שחקנים לא מצליחיחם למצוא שחקן שיעזור להם בגלל שהמשימה מושכת הרבה מאוד זמן כי אי אפשר לצאת מהקרב אוטומטית ורק אחרי דקה+כמה שניות יש כניעה אוטומטית. שחקנים לא מצליחים להשלים ב90 אחוז מהמקרים את המשימה כי אין כמעט מאמנים שמסכימים לעזור בדבר. אני חושב  שהדבר הזה גורם להתייאשות מהמשימה אוטומטית, ובגלל זה שחקנים מחליפים את המשימה ברגע הקבלה כי אף אחד לא מסכים לעזור וזה "בזבוז זמן" בכללי של השלמת משימה. אם הפיצ'ר הנ"ל יכנס למשחק, לא רק שהפעילות של המשימה תיהיה הרבה יותר גדולה ותהפוך אותה להרבה יותר רלוונטית לשחקנים, אלא גם יצור לדעתי יותר חברויות חדשות בין שחקנים. אני בטוח שאצל חלק מהשחקנים הטענה שאם המשימה לא תיהיה מאתגרת הכמות נקודות שהיא תתן יהיו נקודות ש"לא מגיעות לשחקן". הטענה הזאת צודקת, ולכן אני מציע שאם ההצעה תצא לפועל כמות הנקודות שהיא תביא תקטן, ההחסרה של הנקודות תיהיה נתונה כמובן לשיקולי הצוות.

נערך בתאריך - על-ידי פרון
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים שיש בעיה עם המשימה הספציפית של 15 קרבות דראפט , וההצעה שלך היא דרך עקיפה להתייחס לזה. באופן כללי אני חושב שעדיף לשנות/להוריד את המשימה הזאת, כי היא באמת פחות מתאימה. לדעתי זה לא נכון להוסיף פיצ'ר שמטרתו היחידה היא להפוך את המשימה הבודדת הזאת לרלוונטית, ובמקום זאת עדיף למצוא דרך לפתור את הבעייתיות של המשימה ישירות. 

נערך בתאריך - על-ידי tuna282
  • תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פרון אני לא מבין למה שתפתח בכלל הצעה לכניעה אם אש קאצ'ם הגיבור של הפוקימון @tuna282 אמר:

"מאסטר אמיתי לעולם לא מוותר!"

סתם חיחי בטח שאני בעד, טוב שיהיה את זה גם בלי קשר למשימה, אם לא באלי להמשיך בקרב- שאוכל להיכנע. זה קיים בעוד הרבה משחקים ולא רואה שום חיסרון שיש לזה.

נערך בתאריך - על-ידי חתוליםהםהחיים
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-8/23/2025 ב 9:15 PM פרון כתב:

בס"ד
שם במשחק: פרון
קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/פרון

ההצעה: כניעה אוטומטית בקרבות ידידות בזירת הקרבות
פרטי ההצעה: בקרבות ידידות, בכל האפשרויות - רגיל, בחירה חופשית, רנדום(כולל על זהב וסכף) במהלך הקרב תינתן אפשרות לכל אחד מהמשתמשים להכנע אוטומטית  ולתת ניצחון מיידי ליריב. 

למה אני חושב שההצעה מועילה למשחק?: לדוגמא - לשחקן יש משימה בליג פאס ל15 קרבות ידידות. ברוב המקרים שראיתי שחקנים לא מצליחיחם למצוא שחקן שיעזור להם בגלל שהמשימה מושכת הרבה מאוד זמן כי אי אפשר לצאת מהקרב אוטומטית ורק אחרי דקה+כמה שניות יש כניעה אוטומטית. שחקנים לא מצליחים להשלים ב90 אחוז מהמקרים את המשימה כי אין כמעט מאמנים שמסכימים לעזור בדבר. אני חושב  שהדבר הזה גורם להתייאשות מהמשימה אוטומטית, ובגלל זה שחקנים מחליפים את המשימה ברגע הקבלה כי אף אחד לא מסכים לעזור וזה "בזבוז זמן" בכללי של השלמת משימה. אם הפיצ'ר הנ"ל יכנס למשחק, לא רק שהפעילות של המשימה תיהיה הרבה יותר גדולה ותהפוך אותה להרבה יותר רלוונטית לשחקנים, אלא גם יצור לדעתי יותר חברויות חדשות בין שחקנים. אני בטוח שאצל חלק מהשחקנים הטענה שאם המשימה לא תיהיה מאתגרת הכמות נקודות שהיא תתן יהיו נקודות ש"לא מגיעות לשחקן". הטענה הזאת צודקת, ולכן אני מציע שאם ההצעה תצא לפועל כמות הנקודות שהיא תביא תקטן, ההחסרה של הנקודות תיהיה נתונה כמובן לשיקולי הצוות.

אהבתי את הרעיון, האפשרות הזו יכולה לחסוך זמן בקרבות שכבר ברור איך הם יסתיימו. מצד שני, לדעתי חשוב שהאפשרות הזאת לא תשפיע על משימות כמו רנדום, ידידותי וכו...
המשימות האלו נועדו לדרוש קצת מאמץ וזמן, ואם נוסיף אפשרות כזו זה כבר יפספס את המטרה שלהן.
אז אני בעד הכפתור, פשוט שלא ייחשב במשימות 🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום,

ראשית, לפני כמספר חודשים, הקלנו את רמת הקושי של המשימה המתוארת באשכול. במקור, המשימה הייתה "לנצח 15 קרבות ידידות" והיא שונתה ל"לבצע 15 קרבות ידידות". ביצוע של קרב הוא הרבה יותר קל מניצחון בקרב, שהרי לעיתים גם מפסידים. הוספת האפשרות הזו תקל על המשימה באופן משמעותי, שכן פשוט בכניסה לקרב, אחד המשתמשים ילחץ על כפתור ה"כניעה" ובכך מד ההתקדמות של המשתמש יתקדם ב-1 במשימה.

יתרה מזאת, ההוספה של כפתור זה תקל על העברת זהב בקרבות ידידות ותעמיס על הצוות יותר עבודה בעניין זה.

לכן, הצעתך נדחתה.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

• תודה! 1
  • מבולבל 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.