מאזליסט21 316 פורסם אוגוסט 16, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 16, 2025 דיון| אנימות אנדרייטד היי, מה קורה? איך אתם? יופי יופי מקווה שטוב. אז כן.. יודע שאמרתי שיהיה סיקור על האנימה "פייר פורס" או ספיישל 300 מוניטין, אבל פחות צלח לי השבוע. תחכו לזה בקרוב!! אז כיום רציתי לדבר אתכם על אנימות אנדרייטד למי שלא יודע מזה: אנדרייטד: משהו שלא מקבל הרבה הערכה, ולדעתך צריך לקבל הרבה יותר הערכה. אוברייטד: דבר שיש עליו המון הערכה, אבל לדעתך הוא בסדר או גרוע ולא מגיע לו את ההערכה הזאת. אז לפני שנשמע מה יש לכם להגיד ואת הדעה שלי- חוקים. חוקים: 1. לשמור על דיון מכבד 2. מותר (ורצוי) להסביר על האנימה שבחרתם ולמה לדעתכם היא אנדרייטד- אבל אם אתם רוצים להוסיף ספויילרים, נא לשים על מצב מוסתר. 3. לא להתבייש לכתוב כמה אנימות!! אז יאללה- בואו תראה תדעה שלי: אתחיל עם אנימה שמבין למה אין עלייה כל כך הרבה צופים, עשו לה עונה אחת ועצרו פשוט לפני המון זמן וזה נגמר ממש במתח- אבל זה הגיע לרמה ששאלתי אלפי אנשים ברמה כזאת יאף אחד לא מכיר תאנימה הזאת, ןלמרות שיש לה עונה אחת היא לא כזאת רעה. קרב ב5 שניות: תקציר- אנשים רגילים פשוט נחטפים יום אחד ומוצאים את עצמם בתוך ניסוי מסתורי, שבו כל אחד מקבל כוחות-על ייחודיים, לאחר מכאן הם צריכים להשתתף במשחקי קרב מסוכנים עם לכל אחד כוח שונה- יש חוקים פשוטים: הקרב מתחיל תוך 5 שניות- המפסיד עף. הייתי מדבר פה גם על הדמות הראשית והכוח שלה אבל תוכלו לחפש מידע לבד.. אנימה ממש מעולה. הייתי נותן לה 6/10 ואם זה היה ממשיך אולי אפילו 8/10. האמת שהאנימה הזו אין לי ממש מושג אם היא ממש מוכרת או ממש לא- אבל לא מכיר הרבה שראו אותה אז אתן אותה כאופציה: סיירי גנסוקי: תקציר: האנימה מדברת על בחור בשם אמקוואה ארוטו- צעיר שמת לפני 5 שנים בתאונה. ריו- ילד שחיי בשכונות העוני כדי לנקום את מות אמו כשנרצחה שהיה בן חמש. משום מה, הזכרונות והחוויות של ריו מתחברות לשל הארוטו, לאחר נסיונות רבים ריו (והארוטו) מחליט לחיות בעולם החדש לצד הזכרונות של שניהם, ריו מקבל כוח מיוחד שאם ידע להשתמש בו יוכל להפוך לחזק, אך לפני זה הוא נתקל בחטיפת ילדה- שהציל אותה וגילה שהיא נסיכה, כפרס המלך נותן לו ללמוד בבית ספר לעשירים ששם זה נראה אחרת מאיך שזה נשמע.. אנימה שממש אהבתי, היא מיוחדת כזאת. הייתי נותן לה 7/10 אבל באמת מגיע לה יותר חשיפה. מחכה לראות את הדעות שלכם, נתראה באשכול הבא🤩 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם אוגוסט 17, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 17, 2025 (נערך) וואלה אני לא רואה הרבה אנימות אבל לדעתי לנארוטו מגיע להיות בינלאומי, כאילו זה לא שעכשיו הוא לא פשוט אני רוצה שיהיו כזה שלטים ברחובות ניו יורק עליו כזה ואממ עזוב פשוט תתעלם נארוטו זה בין האנימות היחידות שראיתי🫠 נערך בתאריך אוגוסט 17, 2025 - על-ידי פרון 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
MRJOKER 19 פורסם אוגוסט 17, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 17, 2025 (נערך) האמת שאצלי Hajime no Ippo נופלת בדיוק באמצע בין אנדרייטד לאוברייטד. מצד אחד, יש המון פופולריות לסדרה, ואני חושב שאפילו היוצר לא ציפה לכמות כזאת של אהדה מהצופים שלו. היא לא לכל אדם, ואם זה לא הסגנון של האנימות שאתם אוהבים לצפות, היא בהחלט יכולה לשעמם. מצד שני, לדעתי זו גם סדרה ממש מעולה. נכון העלילה לא כזאת מטורפת או מתוחכמת, אבל בעיניי זה חלק מהקסם. פשוט לחוות את מה שהדמות הראשית חווה, ברמה שזה מרגיש ריאליסטי ומציג גם את החלקים הפחות מעניינים, הקשים של הדמות וגם את הטובים. זה באמת מרגיש כאילו אתה חווה את הסדרה עם הדמויות עצמן, וזה עוזר להתחבר אליהן אפילו יותר. לסיכום יש לה המון פופולריות, והיא לא בסגנון מתאים לכל אדם ככה שמי שפחות בקטע, כנראה יחשיב אותה כאוברייטד ואולי לא ישאר לצפות בכל הסדרה. לעומת זאת, הסדרה מציגה מסע מרגש של דמות שמתחילה מאפס, ומטפסת עד פסגת העולם. מעריצים אמיתיים יצפו עד הסוף לראות אם זה יקרה. אם אתה מתחבר לסגנון ספורט ולקרבות, בשבילך הסדרה בקלות תרגיש אנדרייטד לדעתי. נערך בתאריך אוגוסט 17, 2025 - על-ידי MRJOKER 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.