Username 45 פורסם אוגוסט 14, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 (נערך) שלום לכולם! באתי להציג לכם את הרעיון האחרון שלי. רחוב האגדות! רחוב האגדות הוא רחוב גדול שבו יש המון אגדות ספרותיות! דוגמא: הארי פוטר באשכול הזה. אני רוצה לשאול אתכם. איזו דמות לדעתכם ראויה להיות אגדה ספרותית והוא/היא יופיע/תופיע באשכול רחוב האגדות! אז תגיבו באשכול הזה מי לדעתכם ראוי להיות אגדה ספרותית. ונתראה באשכול הבא! נערך בתאריך אוגוסט 14, 2025 - על-ידי Username שכחתי לסגור סוגריים. שוב 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם אוגוסט 14, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 הארי פוטר, תמיד. סיקרנת, מעניין לראות מה תעשה 😮 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם אוגוסט 14, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 (נערך) בעיקרון הייתי אומר דמבלדור 😉 אבל הפעם אזרום עם בניהו. נשמע מגניב רצח, מחכה ממש לראות מה יהיה עם זה וכמובן - בהצלחה נערך בתאריך אוגוסט 14, 2025 - על-ידי פרון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Username 45 פורסם אוגוסט 14, 2025 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 (נערך) לפני 4 דקות FreddieNF כתב: סיקרנת, מעניין לראות מה תעשה 😮 מעניין גם אותי לראות. אולי יקח כמה זמן להוציא את כי אני קודם אסיים את אלפא A. אני לא רוצה לעשות 2 סדרות סיפורים בבת אחת זה פרויקט גדול מדי. סבלנות זה המפתח חחח נערך בתאריך אוגוסט 14, 2025 - על-ידי Username שכחתי להוסיף משהו 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.