מעבר לתוכן

שינוי מחיר

Username

בעד/נגד  

5 הצבעות

1. 1. בעד/נגד

הודעות מומלצות

פרטי המציע:

שם במשחק:Username

קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/profile/Username

פרטי ההצעה : הוספת פונקציה לשנות את מחיר המכירה בלי לסגור את החנות.

כותרת ההצעה: שינוי מחיר

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): יש שלוש פונקציות כשאתה נכנס למכירה שלך. בפעולות למעלה משמאל. סגירת חנות, מתן אישור צפייה בפוקימונים, והעתקת קישור לחנות. אז נגיד שאני רוצה לשנות את מחיר המכירה כי גיליתי שהוא:

1.מחיר לא הוגן

2.יש למישהו טיפה פחות ואני רוצה להיות נחמד

3.אני רוצה שמישהו יקנה כבר ולא קונים ממני במחיר הזה

אז למקרים כאלה לדעתי צריך שיהיה בפעולות גם פונקציית "שינוי מחיר" כדי שתוכל לשנות את המחיר בלי לפתוח ולסגור את החנות כל הזמן.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק

1. אני לא אצטרך לסגור את החנות כל הזמן כדי לשנות מחיר

2. יהיה אפשר בלי להתאמץ להתאים את המחיר בהתאם לשווי שלו בשוק

3. שיפור חווית הקונים: קונים יוכלו לגשת לחנות שלך באופן רציף, בלי שהיא תיסגר ותיפתח שוב ושוב כי אולי לא תהיו החלטיים מספיק בנוגע למחיר

נערך בתאריך - על-ידי Username
רציתי שיראו את שמות המצביעים
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ההצעה שלך נחמדה אבל בפועל מלאה באופציות לניצול. לדוגמא אם אדם נמצא על החנות שלך ואתה עדכנת את המחיר לגבוה יותר והוא עדיין רואה את המחיר הקודם והוא קונה..

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האישית, זו הצעה שתדרוש לשפר את המערכת ברמה גבוהה ועבודה קשה- שיש דברים נוספים שאפשר לעבוד עליהם במשחק שיהיו יותר הכרחים מאשר זה.

אני גם מסכים עם מה שאריאל אמר, אפשר לשים במחיר זול שיבואו לקנות ואז ישר לשנות למחיר גבוהה ולגרום לכל מיני סיבוכים+ אני רואה איך זה יכול ליצור הרבה באגים שייצרו עבודה קשה לצוות המשחק ולהנהלה

אופציה אחרת שאפשר לעשות: שאם מוציאים פוקימון ממכירה הוא חוזר לשישה- ככה יש הרבה אנשים שמוציאים כדי לבדוק פרטים וצריך לחפש הרבה את הפוקימון, כמובן רק במצב שהשישה לא מלאה- אני נגד, תודה על ההצעה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • בעלים

תקן אותי אם אני טועה, אבל מה זה לשנות מחיר? אתה מתכוון שאתה רוצה לערוך את החנות?

הבעיה כאן היא שזה יכול ליצור הרבה בעיות אם יש הצעות שכבר הוצעו לחנות או שמישהו רואה את החנות ולוחץ על הכפתור בדיוק בזמן שאתה משנה, ואז הוא יקבל את המחיר החדש.

בגלל המורכבות ואפשרות גבוהה לבלבול ובאגים של חוסר עדכון, ההצעה נדחתה. בשביל זה אנשים יכולים להציע לך איזה הצעות שהם רוצים.

• שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!