tuna282 16 פורסם אוגוסט 13, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2025 (נערך) פרטי המציע: שם במשחק:tuna282 קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/profile/tuna282 פרטי ההצעה : הוספת אפשרות לפתוח את הדפים בשרות המשימות בכרטיסייה חדשה. כותרת ההצעה: שיפור הניווט בליגה תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): להוסיף לכפתורים של: דף הבית, זירת הקרבות, ליג פאס, מרכז הפוקימונים, וגלגל המזל את האופציה לפתוח אותם בכרטיסייה חדשה, כמו שאפשר לפתוח את הדייג. במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תעזור לניווט מהיר בתוך המשחק. נגיד ואני רוצה לפתוח בחלונית חדשה את דף הבית של המשחק או להיכנס לליג פאס, כרגע אני צריך לשכפל דרך הדפדפן את הכרטיסייה שבה אני נמצא, או לפתוח בחלונית חדשה את הדייג ומשם לעבור לאן שרציתי. לדעתי יהיה הרבה יותר נחמד ונוח להוסיף את האופציה הזו ישירות . נערך בתאריך אוגוסט 13, 2025 - על-ידי tuna282 1 4 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 123 פורסם אוגוסט 13, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2025 אני בעד כל הצעה של הבחור עם הצהוב 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 36 פורסם אוגוסט 13, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2025 גאון!!! 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם אוגוסט 14, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 לפני 10 שעות tuna282 כתב: פרטי המציע: שם במשחק:tuna282 קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/profile/tuna282 פרטי ההצעה : הוספת אפשרות לפתוח את הדפים בשרות המשימות בכרטיסייה חדשה. כותרת ההצעה: שיפור הניווט בליגה תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): להוסיף לכפתורים של: דף הבית, זירת הקרבות, ליג פאס, מרכז הפוקימונים, וגלגל המזל את האופציה לפתוח אותם בכרטיסייה חדשה, כמו שאפשר לפתוח את הדייג. במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תעזור לניווט מהיר בתוך המשחק. נגיד ואני רוצה לפתוח בחלונית חדשה את דף הבית של המשחק או להיכנס לליג פאס, כרגע אני צריך לשכפל דרך הדפדפן את הכרטיסייה שבה אני נמצא, או לפתוח בחלונית חדשה את הדייג ומשם לעבור לאן שרציתי. לדעתי יהיה הרבה יותר נחמד ונוח להוסיף את האופציה הזו ישירות . הצעה מצוינת, בנוסף אפשרי גם להוסיף את הפורום... זה לא פותח לא כרטיסייה חדשה אלא נשאר באותה כרטיסייה ואס אני צריך להכנס לליגה דרך הפורום שיהיה כרטיסיה חדשה.. וזה לוקח יותר מדי זמן. בעד. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בעלים TheUnreal 45 פורסם אוגוסט 29, 2025 בעלים שיתוף פורסם אוגוסט 29, 2025 1. להגיד שההצעה ״תעזור לניווט בתוך המשחק״ בתור ״מה זה ישפר״ זה לא אומר כלום, לא כתבת איך זה בדיוק יעזור לניווט, למה שתעדיף לפתוח בחלון חדש ולא לעבור דף ואז לעבור לאן שאתה רוצה? 2. לא ברור אם החוויה שאתה מציין זה מהפלאפון או מהמחשב, במחשב יש קיצורי מקלדת שמאפשרים את זה לכן, גם בגלל חוסר פירוט וגם בגלל שיש פה 0 טענות למה כדאי לפתוח באמת בחלון חדש ולמה זה יעזור, ההצעה נדחתה. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות