מעבר לתוכן

פתיחת דפים בשורת המשימות בכרטיסייה חדשה

tuna282

סקר  

7 הצבעות

1. 1. בעד או נגד

• בעד
      7
    • נגד
      0

הודעות מומלצות

פרטי המציע:

שם במשחק:tuna282

קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/profile/tuna282

פרטי ההצעה הוספת אפשרות לפתוח את הדפים בשרות המשימות בכרטיסייה חדשה.

כותרת ההצעה: שיפור הניווט בליגה

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): להוסיף לכפתורים של: דף הבית, זירת הקרבות, ליג פאס, מרכז הפוקימונים, וגלגל המזל את האופציה לפתוח אותם בכרטיסייה חדשה, כמו שאפשר לפתוח את הדייג.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תעזור לניווט מהיר בתוך המשחק. נגיד ואני רוצה לפתוח בחלונית חדשה  את דף הבית של המשחק או להיכנס לליג פאס, כרגע אני צריך לשכפל דרך הדפדפן את הכרטיסייה שבה אני נמצא, או לפתוח בחלונית חדשה את הדייג ומשם לעבור לאן שרציתי. לדעתי יהיה הרבה יותר נחמד ונוח להוסיף את האופציה הזו ישירות .

נערך בתאריך - על-ידי tuna282
  • אהבתי 1
  • שווה 4
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות tuna282 כתב:

פרטי המציע:

שם במשחק:tuna282

קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/profile/tuna282

פרטי ההצעה הוספת אפשרות לפתוח את הדפים בשרות המשימות בכרטיסייה חדשה.

כותרת ההצעה: שיפור הניווט בליגה

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): להוסיף לכפתורים של: דף הבית, זירת הקרבות, ליג פאס, מרכז הפוקימונים, וגלגל המזל את האופציה לפתוח אותם בכרטיסייה חדשה, כמו שאפשר לפתוח את הדייג.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תעזור לניווט מהיר בתוך המשחק. נגיד ואני רוצה לפתוח בחלונית חדשה  את דף הבית של המשחק או להיכנס לליג פאס, כרגע אני צריך לשכפל דרך הדפדפן את הכרטיסייה שבה אני נמצא, או לפתוח בחלונית חדשה את הדייג ומשם לעבור לאן שרציתי. לדעתי יהיה הרבה יותר נחמד ונוח להוסיף את האופציה הזו ישירות .

הצעה מצוינת, בנוסף אפשרי גם להוסיף את הפורום... זה לא פותח לא כרטיסייה חדשה אלא נשאר באותה כרטיסייה ואס אני צריך להכנס לליגה דרך הפורום שיהיה כרטיסיה חדשה.. וזה לוקח יותר מדי זמן.

בעד.

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • בעלים

1. להגיד שההצעה ״תעזור לניווט בתוך המשחק״ בתור ״מה זה ישפר״ זה לא אומר כלום, לא כתבת איך זה בדיוק יעזור לניווט, למה שתעדיף לפתוח בחלון חדש ולא לעבור דף ואז לעבור לאן שאתה רוצה?

2. לא ברור אם החוויה שאתה מציין זה מהפלאפון או מהמחשב, במחשב יש קיצורי מקלדת שמאפשרים את זה

לכן, גם בגלל חוסר פירוט וגם בגלל שיש פה 0 טענות למה כדאי לפתוח באמת בחלון חדש ולמה זה יעזור, ההצעה נדחתה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...