The king of demons 929 פורסם אוגוסט 11, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2025 דיון חוויות מהחופש. "מה נשתנה החופש הזה מכל החופשים, מכל החופשים, שבכל החופשים אני הייתי חייל חובה, חייל חובה, החופש הזה החופש הזה כולנו מילואים, החופש הזה החופש הזה כולנו מילואים" שלום לכולם! וברוכים הבאים לאשכול שכל הזמן מזכיר לי שאין לי חופש גדול יותר. בדרך כלל אני פותח מה התכנונים לחופש, היום אשמח שתספרו לי מה עשיתם עד עכשיו בחופש. אני כבר שלוש שנים בערך אותו דבר כל חופש, במשרד בבסיס עובד, אבל לפחות הפעם כמילואים! לפחות נעשה כסף ולא נעבוד בשביל 1.30 והתוכניות להמשך? ניחשתם נכון! ללכת לקדוח בארובת העין שלי, אה כלומר להמשיך ללכת למשרד ולעבוד. אז, מה החוויות שלכם מהחופש? ומה התכנונים חזרה ללימודים ליומים ואז חופש חגים? 5 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אוגוסט 11, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2025 נתנאל!! התגעגעתי לאשכולות שלך, תמיד כיף. אני אישית מרגיש שהחופש מתבזבז לי, שלושה שבועות הלך לי על לשבת בבית ועכשיו שהתחלתי לצאת זה בהפרש של כמה ימים כל פעם ומבאס.. ספצפית עכשיו בבאולינג ^^ ומקווה לנצל את מה שנשאר מהחופש הזה. תודה על הדיון, (שימשיך ככה!) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 (נערך) מה איתך נתנאל! הרבה זמן לא ראיתי אשכולות שלך מחוץ לפורום הצוות 😉 אני עדיין בבית ספר לא עלינו, ככה שאני צריך לעשות הרבה ש"ב כי אני בתגבור של מקצועות מתמטיקה פיזיקה מחשבים וכדומה 🙂 תחילת החופש הייתה לי שיחה מעניינת על זה עם אבא שלי... קיצר עשיתי לוח חופש עם תכנונים של הכללל מה שאני עושה בחופש כל שעה ביום כל יום. זה ממש לוח מלא עם מלא דברים לעשות שתכננתי ומתחת לזה יש לי כזה לוח מטרות לחופש בExcel שבו אני מסמן מטרות ויעדים שהגעתי אליהם בחופש... זה ממש מגניב ותאמת אולי אני אצור אשכול בקרוב בע"ה שבו קצת אסביר איך זה עובד איך ליצור בגדול את הלוח וכולי וכולי 😅 החופש אני לומד הרבה יותר מכל שאר הדברים שאני עושה, לפעמים פה ושם יוצא עם חברים, לפני שבועיים טסתי לקרוז MSC world europa דרך ברצלונה, צרפת, איטליה ומלטה, היה אחלה 😄. לפעמים יש אירועים משפחתיים, דוד מצד אבא ודודה מצד אמא שניהם התארסו(לא ביחד חח) וכנראה אחת החתונות תיהיה כבר בחגים וזה. כיף יחסית לפעמים יש רגעים משעממים אבל מנסה לנצל כל רגע. כמובן לפני איזה שבוע וחצי אמרתי לך כל הכבוד שאתה משרת וזה חייל חובה מגן על המדינה שלנו... ואתה הסברת לי שכל היום אתה רק במשרד, ואני רואה שאתה עדיין שם 😂, אבל בכל מקרה שתדע אתה אלוף שאתה בצבא וכל הכבוד. לבסוף תודה על הדיון, ומחכה בקוצר רוח לעוד אשכולות שלך 😘 נערך בתאריך אוגוסט 12, 2025 - על-ידי פרון 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 141 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 בגיל שלנו כבר אין חופש לפעמים פה ושם חופשה אבל חופש גדול איפה התקפה היפה הזאת החיים רצים וממשיכים אפילו אופיר כבר בן 30 (חרוז) @Hawks 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 388 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 לעשות מילואים ולתרום למדינה כמו ציוני אמיתי. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פו הgoat 16 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 לי יש חופש😄 אבל עדיין משעמם. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 351 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 אחלה חופש, מתכונן לפסיכומטרי, מקלל את הבוחן של הטסטים הערבי, ועובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים, די עמוס אבל נחמד סך הכל ברוך השם! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם אוגוסט 12, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2025 לפני 1 שעה TITAN כתב: אחלה חופש, מתכונן לפסיכומטרי, מקלל את הבוחן של הטסטים הערבי, ועובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים, די עמוס אבל נחמד סך הכל ברוך השם! גם אני השנה התנדבתי באקים, איפה אתה מתנדב? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 351 פורסם אוגוסט 14, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 לפני ב-13.8.2025 ב 12:27 AM פרון כתב: גם אני השנה התנדבתי באקים, איפה אתה מתנדב? בהרבה מקומות בעיקר בבני עקיבא בשבט של ילדים עם צרכים מיוחדים אבל עוד כמה מקומות 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 929 פורסם אוגוסט 14, 2025 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 14, 2025 לפני ב-11.8.2025 ב 8:30 PM מאזליסט21 כתב: נתנאל!! התגעגעתי לאשכולות שלך, תמיד כיף. אני אישית מרגיש שהחופש מתבזבז לי, שלושה שבועות הלך לי על לשבת בבית ועכשיו שהתחלתי לצאת זה בהפרש של כמה ימים כל פעם ומבאס.. ספצפית עכשיו בבאולינג ^^ ומקווה לנצל את מה שנשאר מהחופש הזה. תודה על הדיון, (שימשיך ככה!) תודה תודה או אה, תנצל מה שנשאר. מקווה שאתה מנצח. לפני ב-12.8.2025 ב 10:44 AM פרון כתב: מה איתך נתנאל! הרבה זמן לא ראיתי אשכולות שלך מחוץ לפורום הצוות 😉 אני עדיין בבית ספר לא עלינו, ככה שאני צריך לעשות הרבה ש"ב כי אני בתגבור של מקצועות מתמטיקה פיזיקה מחשבים וכדומה 🙂 תחילת החופש הייתה לי שיחה מעניינת על זה עם אבא שלי... קיצר עשיתי לוח חופש עם תכנונים של הכללל מה שאני עושה בחופש כל שעה ביום כל יום. זה ממש לוח מלא עם מלא דברים לעשות שתכננתי ומתחת לזה יש לי כזה לוח מטרות לחופש בExcel שבו אני מסמן מטרות ויעדים שהגעתי אליהם בחופש... זה ממש מגניב ותאמת אולי אני אצור אשכול בקרוב בע"ה שבו קצת אסביר איך זה עובד איך ליצור בגדול את הלוח וכולי וכולי 😅 החופש אני לומד הרבה יותר מכל שאר הדברים שאני עושה, לפעמים פה ושם יוצא עם חברים, לפני שבועיים טסתי לקרוז MSC world europa דרך ברצלונה, צרפת, איטליה ומלטה, היה אחלה 😄. לפעמים יש אירועים משפחתיים, דוד מצד אבא ודודה מצד אמא שניהם התארסו(לא ביחד חח) וכנראה אחת החתונות תיהיה כבר בחגים וזה. כיף יחסית לפעמים יש רגעים משעממים אבל מנסה לנצל כל רגע. כמובן לפני איזה שבוע וחצי אמרתי לך כל הכבוד שאתה משרת וזה חייל חובה מגן על המדינה שלנו... ואתה הסברת לי שכל היום אתה רק במשרד, ואני רואה שאתה עדיין שם 😂, אבל בכל מקרה שתדע אתה אלוף שאתה בצבא וכל הכבוד. לבסוף תודה על הדיון, ומחכה בקוצר רוח לעוד אשכולות שלך 😘 אחלה ב"ה איך אתה! כן הא, עמוס מאוד מה נעשה. אוי ואבוי, מה קרה לחופש מעניין מעניין, מצפה לראות. או אה חופש מעניין מאוד היה לך. חחחחחחח המשרד הקבוע, מדי פעם עוברים בין בסיסים וזה. בעז"ה שהיה זמן חחחחח. לפני ב-12.8.2025 ב 4:29 PM Senku כתב: בגיל שלנו כבר אין חופש לפעמים פה ושם חופשה אבל חופש גדול איפה התקפה היפה הזאת החיים רצים וממשיכים אפילו אופיר כבר בן 30 (חרוז) @Hawks חחחחחחחח כן הא, רצים לראות את הסדרות הטובות של פעם. אופיר הוא הבכיר שלנו. לפני ב-12.8.2025 ב 5:31 PM Hawks כתב: לעשות מילואים ולתרום למדינה כמו ציוני אמיתי. 💪 לפני ב-12.8.2025 ב 10:36 PM TITAN כתב: אחלה חופש, מתכונן לפסיכומטרי, מקלל את הבוחן של הטסטים הערבי, ועובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים, די עמוס אבל נחמד סך הכל ברוך השם! כל הכבוד אלוף, שהיה בהצלחה! בכללי בוחני טסטים מעצבנים. יפה מאוד תודה לאל. 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם אוגוסט 20, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 20, 2025 אני משחק פורטנייט כל היום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 123 פורסם אוגוסט 24, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 24, 2025 לפני ב-20.8.2025 ב 11:19 PM Oshka כתב: אני משחק פורטנייט כל היום אתה גם הכי גבר במשחק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.