מעבר לתוכן

קטעים דומים| אנימות

מאזליסט21

ההעתקה או לא  

2 הצבעות

1. 1. ההעתקה או לא

• כן
      2
    • לא
      0

הודעות מומלצות

קטעים דומים

היי, מה קורה?

היום אראה לכם קטעים דומים מהאנימות ההרפתקה המוזרה של גוג'ו ופייר פורס.

והגעתי לקטע מסוים בפייר פורס – שהרגיש לי ממש דומה להרפתקה המוזרה של גוג'ו.

בכל מקרה אני ממליץ על 2 האנימות, אנימות מעולות לדעתי.

אז לפני שאתחיל- אסביר לכם קצת על מה אני מדבר.

ההרפתקה המוזרה של גוג'ו:

jojos-bizarre-adventure-stardust-crusaders-maxi-poster-1_190.thumb.jpg.e94833a92e69a143503e424d70151f07.jpg

בהרפתקה המוזרה של גוג'ו, יש דבר הנקרא סטאנדים- שבו הדמות הראשית ג'וטארו קוג'ו, עם הסטאנד "סטאר פלטינום" ולסטאר פלטינום, המהלך הידוע שלו זה שהוא עושה מספר אגרופים רצוף וצועק: אורה אורה אורה אורה אורה, זה קטע מפורסם של המהלך הזה:

הוא  צועק אורה אורה אורה אורה ומנחית מכת סיום.

ככה זה עובד בהרפתקה המוזרה של גוג'ו, סטאר פלטינום.

פייר פורס:

ebe6149e67a830096c9e213ac44ea8a65dc9c2852de17557dac04bfb77ffaf9e.thumb.jpg.59be19d3991272d56bd8ab23020ff0f8.jpg

פייר פורס אין שם מהלך קבוע כזה, או דמות שדומה לסטאנדים וכאלה, מי שמעניין אותו תקציר אעלה אשכול סיקור שבוע הבא.

בכל מקרה, בעונה 2 יש דמות שעושה מהלך מאוד דומה, על גבול ההעתקה- רציתי לשאול את דעתכם, ההעתקה או לא ההעתקה? תצפו בקטע הבא:

כמו שאפשר לשים לב, בקטע הזה אין פה סטאנד אלא רק הדמות, אך המהלך מאוד דומה על גבול המועתק- אז מה אתם חושבים, ההעתקה או לא ההעתקה?

מחכה לשמוע את דעתוכם, או עוד קטעים שיש בהם ההעתקה? 

נתראה באשכול הבא(:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הקטע הראשון מציג את טאיקי מהסדרה Blue Box רץ ברחוב, זורק אגרופים לאוויר ותוך כדי תופס עלה.

הקטע השני מציג את הקטע המקורי מהסדרה Hajime no Ippo, שבו היפפו מתאמן לתפוס עלים בעזרת אגרופים, על מנת לשפר את הרפלקסים שלו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב, אנימות אוהבים לעשות את האנימציה הזו של המלא אגרופים, ואין פה הרבה חוץ מזה.

גם בוואן פיס יש את ה'גאטלינג גאן', גם בשבעת החטאים יש את 'הפייה המרקדת' ו'כוכב קומבו', ואם אני אחפש מספיק עמוק- אני אתקל בזה גם בתלתן שחור ופוקימון.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות FreddieNF כתב:

לא חושב, אנימות אוהבים לעשות את האנימציה הזו של המלא אגרופים, ואין פה הרבה חוץ מזה.

גם בוואן פיס יש את ה'גאטלינג גאן', גם בשבעת החטאים יש את 'הפייה המרקדת' ו'כוכב קומבו', ואם אני אחפש מספיק עמוק- אני אתקל בזה גם בתלתן שחור ופוקימון.

נכון שבדרך כלל זה לא היה נחשב העתקה, ויש הרבה סטצנות של אגרופים- אבל ואבל גדול, פה זה ליטרלי אותו תנועות ו!!! אותם מילים הוא אומר!! ספציפית פה זה העתקה מוחלטת לדעתי וזה לא כמו שלופי נותן כמה אגרופים לדופלמינגו נגיד- אני לא ראיתי את לופי אומר אותם מילים או אותם תנועות בדיוק ודופלמינגו עף אותו דבר. 

תודה על הדעה(:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות מאזליסט21 כתב:

נכון שבדרך כלל זה לא היה נחשב העתקה, ויש הרבה סטצנות של אגרופים- אבל ואבל גדול, פה זה ליטרלי אותו תנועות ו!!! אותם מילים הוא אומר!! ספציפית פה זה העתקה מוחלטת לדעתי וזה לא כמו שלופי נותן כמה אגרופים לדופלמינגו נגיד- אני לא ראיתי את לופי אומר אותם מילים או אותם תנועות בדיוק ודופלמינגו עף אותו דבר. 

תודה על הדעה(:

התנועות דומות כמו כל סט של אגרופים, לא בצורה מיוחדת כל כך, אולי זה נראה לך בגלל הזווית הקדמית.

אבל 'אורה אורה אורה' זו צעקת קרב ביפנית, ואפילו אם יש שאיבת השראה מג'וג'ו (שבאמת היה שם קודם) אבל נראה לי לקרוא לזה העתקה זה כמו להגיד שספיידרמן זו העתקה מבאטמן כי שניהם גיבורי על עם 'מן' בשם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה FreddieNF כתב:

התנועות דומות כמו כל סט של אגרופים, לא בצורה מיוחדת כל כך, אולי זה נראה לך בגלל הזווית הקדמית.

אבל 'אורה אורה אורה' זו צעקת קרב ביפנית, ואפילו אם יש שאיבת השראה מג'וג'ו (שבאמת היה שם קודם) אבל נראה לי לקרוא לזה העתקה זה כמו להגיד שספיידרמן זו העתקה מבאטמן כי שניהם גיבורי על עם 'מן' בשם.

בעיקרון כן, אבל זה אותו קצב אם אתה מפעיל תהתחלה של האגרופים בשני הסרטונים בו זמנית אתה תראה שזה בול אותו דבר.

נכון. אבל עדיין גוג'ו עשו מזה את הקטע של המהלך, זה מהלך מפורסם וידוע שלהם- אולי זה השראה אבל לדעתי זה קטע אחד לאחד רק עם דמויות אחרות.

לא, אבל אם באטמן יעלה סרט חדש עם אותו קטע כמו סרט מספיידרמן ב2015 אז כן- אני אחשיב את הקטע הספציפי הזה להעתקה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

מחשבות אחרי שחרור

2. 1

מחירי הטבעות בשוק – הצעה לפתרון

3. 1

מחשבות אחרי שחרור

4. 1

מחירי הטבעות בשוק – הצעה לפתרון

• סטטוסים אחרונים