פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 בס"ד אהלן אנשים שמח לחזור לפורום גרפיקה ואומנות לעוד ציורים חדשים. ציור ראשון: אוביטו/טובי ציור שני - איטאצ'י ציור שלישי - פיין אלו הציורים מקווה שיצא טוב לא להסס להגיד ביקורות 🙂 נערך בתאריך אוגוסט 7, 2025אוג 7 - על-ידי פרון
פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 אני מחכה לאנימה שאני ראיתי כדי שאוכל לתת ביקורת למה חוץ מנארוטו לא יודע איך הם נראים🥲
פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 לא ניראה לי שתגובה הזו קשורה לפורום הזה אבל חבל מאוד עולם האנימה הוא עולם מאוד גדול ורחב
פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 ואו, יצא יפה מאוד! אין כמו הנבלים הכי טובים מנארוטו, שבתכלס בסוף לא בדיוק נבלים. מחכה לציורים הבאים
פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 מחבר לפני 4 שעות לאוניד ספיבק כתב: לא ניראה לי שתגובה הזו קשורה לפורום הזה אבל חבל מאוד עולם האנימה הוא עולם מאוד גדול ורחב בהחלט, ואולי בע"ה אמצא מתיישהו זמן להשלים פערים. לפני 24 דקות shukush202 כתב: ואו, יצא יפה מאוד! אין כמו הנבלים הכי טובים מנארוטו, שבתכלס בסוף לא בדיוק נבלים. מחכה לציורים הבאים שוקי החמיא לי על ציור, זה היה שווה הכול!! 🙂
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.