פרון 212 פורסם אוגוסט 7, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 (נערך) בס"ד אהלן אנשים שמח לחזור לפורום גרפיקה ואומנות לעוד ציורים חדשים. ציור ראשון: אוביטו/טובי ציור שני - איטאצ'י ציור שלישי - פיין אלו הציורים מקווה שיצא טוב לא להסס להגיד ביקורות 🙂 נערך בתאריך אוגוסט 7, 2025 - על-ידי פרון 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אוגוסט 7, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 אני מחכה לאנימה שאני ראיתי כדי שאוכל לתת ביקורת למה חוץ מנארוטו לא יודע איך הם נראים🥲 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם אוגוסט 7, 2025 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 אה אני בקושי רואה אנימה מחחח 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 89 פורסם אוגוסט 7, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 לא ניראה לי שתגובה הזו קשורה לפורום הזה אבל חבל מאוד עולם האנימה הוא עולם מאוד גדול ורחב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 451 פורסם אוגוסט 7, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 ואו, יצא יפה מאוד! אין כמו הנבלים הכי טובים מנארוטו, שבתכלס בסוף לא בדיוק נבלים. מחכה לציורים הבאים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם אוגוסט 7, 2025 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 7, 2025 לפני 4 שעות לאוניד ספיבק כתב: לא ניראה לי שתגובה הזו קשורה לפורום הזה אבל חבל מאוד עולם האנימה הוא עולם מאוד גדול ורחב בהחלט, ואולי בע"ה אמצא מתיישהו זמן להשלים פערים. לפני 24 דקות shukush202 כתב: ואו, יצא יפה מאוד! אין כמו הנבלים הכי טובים מנארוטו, שבתכלס בסוף לא בדיוק נבלים. מחכה לציורים הבאים שוקי החמיא לי על ציור, זה היה שווה הכול!! 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Username 45 פורסם אוגוסט 8, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 8, 2025 אולי כדאי לך לשים את לתחרות ציור.🙃 ציורים יפים! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 40 פורסם אוגוסט 9, 2025 שיתוף פורסם אוגוסט 9, 2025 רמה גבוה!! תחזור🥲 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.