פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 בס"ד התוכן הוא להומור בלבד ולא בא לפגוע בשום חבר ליגה בשום צורה החוקים הגלובאליים של פורום ליגת הפוקימונים כתב: פרון יש לקרוא את כל החוקים הגלובאליים בקפידה! אי הידיעה רק לפעמים פותרת מעונש. חברתי/פורום 1. אין לחפור ל - FreddieNF על ספיישלים קרבים ובאים. עונש: יצירת 5 אשכולות בנושא ספרות בדגש על הארי פוטר וסיפורים בהמשכים. 2. אין לאיים על מאזאליסט21 שתעקפו אותו בדרגות, זה בכל מקרה לא יקרה עונש: הגבה לכל אשכול שמאזאליסט21 יצור מרגע האיום(מפאניקה), עם מחמאות ודגשים שהוא בשלן טוב. 3. אין לדבר על בנים, בנות ומועדונים ליד AlphaZero עונש: אף אחד לא יודע כי אף אחד לא שרד... חוץ ממני פעם אחת בצאט הליגה ואני אומר לכם אני כמעט לא יצאתי מזה, ואני לא יכול לדבר על זה זה מפחיד מדי. 4. אין להזכיר ל - גילעד על התקופה שהוא לא היה בצוות עונש: זה לא קרה אף פעם אבל אם זה יקרה זה יהיה מחזה נוראי, אל תעשו את זה! 5. אין לעקוף את shukush202 בפעילות בפורום גרפיקה, ציור ואומנות עונש: הוא יצייר אתכם בצורה משפילה מאוד ושכנראה תצחיק את כל חברי הליגה. 6. יש להזכיר ל - Username כל יומיים ו4 שעות שיוסיף תמונות לאשכול, ולהגיד לו שזה מ - פרון עונש: אני יאכל אתכם בחיים 7. יש להחמיא ל - TheUnreal ולהגיד לו שהוא בעלים מדהים עונש: אין עונש בעיקרון, אבל אני בטוח שיגידו את זה בכל מקרה 😉 (תפסיק להתחנף) 8. יש לזכור תמיד את התרומה של The king of demons לפורום. עונש: אין עונש שוב אבל אני בטוח שוב שתזכרו את זה 😉 (די להתחנף כבר) 9. אין לכתוב את הנו"ד בלי גרשיים עונש: כולם יחשבו שאתם סוטים למרות שכולם תמיד קוראים את זה בלי גרשיים 10. אל תנסו להשיג תגובות ממשחקים בפורום משחקים - כללי עונש: אני יאכל אתכם כי אני רוצה לעשות את זה 11. יש לשים לב כשמנשה מחובר, ולחפור לו שיעשה אשכולות עונש: הוא יברח וכל הליגה תיהיה בבאסה (אמרנו בלי התחנפויות!) 12. אסור להתחנף ל - גילעד עונש: אתם תמותו (אלא אם כן אתם מהצוות ואז רק תפצעו) 13. אין לשער את הגיל של אופיר עונש: אתם גם תמותו (כי לא תספיקו לספור כל החיים) 14. יש להקשיב לצוות המשחק ולחוקים הגלובאלייים המקוריים עונש: אהה העונשים של החוקים לא? 15. יש לצחוק מהאשכול הזה עונש: זה לא קרה אף פעם, אז אף אחד לא יודע 😉😉 16. תהנו עונש: אתם לא תהנו נערך בתאריך אוגוסט 7, 2025אוג 7 - על-ידי פרון
פורסם אוגוסט 7, 2025אוג 7 הנה החוקים האמ** (נהרגת על ידי גילעד- סוף המשחק.) בדיוק באתי לספר לכם על החוקים, אבל מסתתבר שחוק מספר 2 לא רלוונטי, כי אני ניסיתי את חוק מספר 4 ואני בקושי חיי, אני בקושי מדבר. תצילו את עצמכם****😭🗡 (הכל במטרת הומור בלבד וגילעד בן אדם טוב)
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.