מעבר לתוכן

האלים היוונים והרומים! (באופן כללי הם די אותו הדבר רק שהאלים הרומיים לוחמניים יותר) נשקים לפי ריק ריידרן.

Username

הודעות מומלצות

לאלים היוונים יש הרבה תכונות! חלקם סוערים כמו הים.

חלקם שלווים כמו הרוח המנשבת על העצים ביום אביב חמים.

ורובם פשוט שונאים לעזור. אבל התכונה הכי בולטת שלהם. היא שהם לא אמיתיים!

ואני בטוח שזו לא הפתעה לרובכם! בכל מקרה. היום. אני אסביר מה שאני יכול על האלים היוונים. והרומיים!

עכשיו. אני לא מכיר את כולם. אז אסביר מה שאוכל על המרכזיים.

זאוס: מלך האלים. נולד לטיטאן קרונוס ולטיטאנית ראה. מסוגל לשלוט בברקים ולחולל סופות רעמים

נשק: הברק הראשון. 

יופיטר: מלך האלים. נולד לטיטאן סאטורן ולטיטאנית אופס. מסוגל לשלוט בברקים ולחולל סופות רעמים. 

נשק: הברק הראשון

פוסידון: אל הים, רעידות האדמה והסוסים. היה בעל מזג חם וקנאי, ושלט על כל היצורים בים. הוא נולד לטיטאן קרונוס והטיטאנית ראה.🌊

נשק: קלשון

נפטון: רעידות האדמה והסוסים. היה בעל מזג חם וקנאי, ושלט על כל היצורים בים. הוא נולד לטיטאן סאטורן ולטיטאנית אופס.🌊

נשק: קלשון

הרה: אשתו של זאוס ומלכת האלים. אלת הנישואין והמשפחה. (מאוד עצבנית על זה שלזאוס יש ילדים כמו ג'ייסון) היא נולדה לטיטאן קרונוס והטיטאנית ראה.
נשק: אין לה ממש
יונו: אשתו של זאוס ומלכת האלים. אלת הנישואין והמשפחה. (מאוד עצבנית על זה שלזאוס יש ילדים כמו ג'ייסון) ממש לוחמנית! היא נולדה לטיטאן קרונוס והטיטאנית ראה.
נשק: חנית ומגן. 🛡️
האדס: אל השאול, אחראי על המתים. שופט המתים. הוא נולד לטיטאן קרונוס והטיטאנית ראה
נשק: קסדת האופל🪖
 פלוטו: אל השאול, אחראי על המתים. שופט המתים. הוא נולד לטיטאן סאטורן ולטיטאנית אופס.
נשק: קסדת האופל🪖
הסטיה: אלת האש והאח הביתית. פטרונית הבית. היא נולדה לטיטאן קרונוס והטיטאנית ראה
נשק: אין
 וסטה: אלת האש והאח הביתית. פטרונית הבית. היא נולדה לטיטאן סאטורן ולטיטאנית אופס.
אתנה: אלת החכמה, האסטרטגיה הצבאית, האמנות והאריגה. היא פרצה מראשו של זאוס כשהיא לבושה בשריון מלא. היא נולדה לזאוס ומטיס
נשק: חנית ומגן🛡️
 מינרווה: אלת החכמה, האסטרטגיה הצבאית, האמנות והאריגה. היא פרצה מראשו של זאוס כשהיא לבושה בשריון מלא. היא נולדה ליופיטר ומטיס
נשק: חנית ומגן🛡️
אפולו: אל האור, השירה, המוזיקה, הנבואה הרפואה והקשתות. או בשמו האחר. אל תחומי האחריות הרבים. הוא נולד לזאוס ולטו ☀️
נשק: קשת חצים ולירה 🏹
 אפולו: אל האור, השירה, המוזיקה, הנבואה הרפואה והקשתות. או בשמו האחר. אל תחומי האחריות הרבים. הוא נולד ליופיטר ולטו ☀️
נשק: קשת חצים ולירה 🏹
ארטמיס: אלת הציד והירח. אחותו התאומה של אפולו. היא נולדה לזאוס ולטו🌕
נשק: קשת וחצים 🏹
 דיאנה: אלת הציד והירח. אחותו התאומה של אפולו. היא נולדה ליופיטר ולטו 🌕
נשק: קשת וחצים 🏹
ארס: אל המלחמה. בניגוד לאתנה (אלת האסטרטגיה), ארס ייצג את הצד האלים, הפראי והעקוב מדם של הקרב. ואצל הרומאים מארס דמות חשובה יותר, בגלל התרבות הצבאית שלהם. הוא נולד לזאוס והרה 💂‍♀️
נשק: חרב ענקית
מארס: אל המלחמה. בניגוד לאתנה (אלת האסטרטגיה), ארס ייצג את הצד האלים, הפראי והעקוב מדם של הקרב. הרומאים מעריכים אותו מאוד. הוא נולד ליופיטר ויונו 💂‍♀️
נשק: מטול רימונים
אפרודיטה: אלת האהבה והיופי. היא נולדה מהקצף של הים והיא בתו האחרונה של אוראנוס. 
❤️
   ונוס: אלת האהבה והיופי. היא נולדה מהקצף של הים והיא בתו האחרונה של אוראנוס. ❤️
הפייסטוס: אל הנפחות והאש. נפח האלים. נשוי לאפרודיטה. ונולד להרה. 
🔥
  נשק: מה שהוא יוצר לעצמו 
וולקן: אל הנפחות והאש. נפח האלים. נשוי לאפרודיטה. ונולד ליונו.🔥
נשק: מה שהוא יוצר לעצמו
הרמס: שליח האלים, אל הסוחרים, אל הגנבים. ותחבולן חובב. הוא נולד לזאוס ומאיאה 
נשק: מטה
מרקוריוס: שליח האלים, אל הסוחרים, אל הגנבים. ותחבולן חובב. הוא נולד ליופיטר ומאיאה
נשק: מטה 
דיוניסוס: אל היין, והחגיגות. הוא נולד לזאוס וסמלה 
🍇
נשק: גפנים (לא ממש יודע אם אפשר להחשיב את זה אבל בסדר)
 בכחוס: אל היין, והחגיגות. הוא נולד ליופיטר וסמלה 🍇
נשק: אצטרובל על מקל.

אז אלה פחות או יותר האלים היוונים/הרומיים המרכזיים!
נתראה באשכול הבא!
נערך בתאריך - על-ידי Username
טעות כתיב
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בס"ד
אשכול מצוין, אהבתי את השילוב של הצבעים :).
דבר ראשון, אני די בטוח שזאת במיתולוגיה היוונית זאוס הוא הבן של קרונוס, ולא של אוראנוס.. אגב ידעת שהסטיה היא  אחת משלושת הבתולות יחד עם ארטמיס ואתנה? 
דבר שני, אני מת על המיתולוגיה הייונית, אז אני מצפה שבאשכולות הבאים בנושא תנסה לחדש לי משהו 😉, סיפורים אנשים או משהו כדומה. תעשה סיקור אולי על טרויה או מלחמת הטיטאנים או משהו כזה, קיצר תפתיע אותי כי אני חנון של הנושא חחח.
חוץ מזה אהבתי, אשמח לתמונה או שתיים אבל סך הכל פצצה של אשכול, ותזכור מה שביקשתי ממך!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות פרון כתב:

היוונית זאוס הוא הבן של קרונוס

צודק. טעות שלי. בטעות כתבתי אורנואס. שמות דומים

נערך בתאריך - על-ידי Username
כתיב
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...