מעבר לתוכן

הרפתקאות יונתן פרק 12. נחל

קטון

הודעות מומלצות

פרק 12

עלי ספסל מול נחל הירקון בפארק הירקון (או גני יהושוע) ישב איש-האמת-האינסופי עם ספרו הסגול שעליו משולש כתום ועין ירוקה. הוא אהב את המקום הזה בארץ, לא רק באביב ובקיץ שזה ברור שזה יפה, אפילו בסתיו בחורף שאז יש גשמים ורוחות הוא עדיין אהב את הפארק הזה.

לצד הריק של הספסל ,הגיע נער לבוש בסוודר שחור מה שלא מתאים לתקופת הקיץ הזאת, כשהוא התיישב שם האיש המזוקן הפנה אליו פניו.

"אתה הנער יונתן, אני זוכר אותך כלאתי אותך בספרי". יונתן בחיוך מעט זחוח הסביר "כן אבל גיליתי שאני לא הראשון ואני מאוד מקווה שאני אהיה האחרון".

איש-האמת-האינסופי פתח את הספר וענה ליונתן "לא, הספר אמר שאתה לא תהיה האחרון". עכשיו מתילים השאלות האמיתיות. "מאיפה הספר הזה?", "סיפור ארוך" ענה בהתחמקות ברורה, יונתן הסתפק האם להמשיך את השיחה ואז המשיך "מה זה עין הצדק?". איש-האמת-האינסופי נראה נזעף "אתה חוקר אותי?"

-אם אני חוקר אותך אני זה ששואל את השאלות

-ילדון, מה אתה מתעקש להמשיך להילחם נגדנו?

-אני? נגדכם? לא. אתם אלו שרדפו אחרי וניסו להרוג אותי

-אני פרשתי מזה

-מה זה זה?

- פגשת כבר את אדום-מדם, הוא תיכנן להביא אותך אל הבסיס שלנו, אני פרשתי מהתכנית הזאת, ולא אגלה לך איפה הוא ולא אגלה לך עוד מידע 

כבר ערב ויונתן עזב, מעניין הירר איש-האמת-האינסופי בראשו, רק שלושה בעולם יודעים את היותו באופן תמידי בפארק הירקון, כמובן הוא ניגש לספרו שתמיד אומר אמת ושאל אותו, האם הבוס גילה את מקומי ליונתן?, הספר דופדף מאליו ונפתח בדף שנכתב בו בדיון שחור שעוד לא יבש לא. ניסיון שני והאם המנקה גילה ליונתן?. הספר דיפדף את עצמו ונפתח שוב פעם רק שהפעם נכתב כן.

בחדר לבן

"יבוא" אמר האיש המזוקן מכסא משרדו, לחדר נכנס נער צעיר והתחיל בצורה מפוחדת לדבר "כן הבוס סליחה אבל יש הרבה עדכוני חדשות חשובים". "מה?" שאל האיש המזוקן בתיסכול. הנער התחיל לדווח "מבקשים שהילד שפה יפסיק לעשות בעיות, יש חשד שיש פה בוגד, לחתום על מסמכי הפיטור של שרף". "רגע" תוך כדי הרמת יד קטע האיש המזוקן את הנער "שרף פוטר?. קרא אליי את אדום-מדם". הנער הגיב בחששנות "לא קודם החשד למרגל". בעיניים חודרות ומקפיאות נעוצות בו התשובה שניתנה לנער הייתה מאוד פשוטה "לא"

בבית של יונתן

הפעם ליונתן הייתה תוכנית שדורשת סבלנות, כדי לברר מה זה עין הצדק שהוא מתעסק איתם כבר כמעט חודשיים מאז שקיבל אימליים מהמנקה, הוא יכנע, הרי התכנית שלהם הייתה להביא אותו אל הבסיס שלהם ,אז בפעם הבאה שהם יגיעו אליו הוא ילחם בכאילו ואולי סוף סוף יגלה מה זה עין הצדק. והתשובה וואו היא ארוכה זה ידרוש לפחות עוד שמונה פרקים ,כי התכנית הנוספת של אדום מדם  מצריכה סבלנות דיוק ופשטות, וכל זה אכן מתחבר.

המשך יבוא

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לא לחפש את איש-האמת-האינסופי בירקון

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות קטון כתב:

לא לחפש את איש-האמת-האינסופי בירקון

(קרעת אותי חחח!)

אחלה סיפור. אהבתי! מחכה להמשך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה Username כתב:

(קרעת אותי חחח!)

אחלה סיפור. אהבתי! מחכה להמשך!

תודה. ושיהיה ברור באמת היו אנשים שצריך לומר להם את זה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...