פרון 208 פורסם יולי 30, 2025 שיתוף פורסם יולי 30, 2025 בס"ד אני מתרגש להעלות פה אשכול אחרי כל כך הרבה זמן שלא העלתי בכללי... יותר לימודים(כן, גם בחופש).. אבל ברוך ה' מסתדרים ומדי פעם נותנים מבט חטוף בעדכונים חדשים בליגה. לצייר התחלתי עוד בצעירותי(איתי תפסיק להשמע זקן אתה בן 14) אבל לקחת את זה בפאן היותר מקצועי.. רק בשנים האחרונות באמת שמתי לב לזה שיש לי כישרון בדבר. אני רוצה להציג לכם את היצירת המופת הראשונה שלי בתחום ההיפריאלסטי, שמועד סיומה היה בסביבות גיל 11. אין לכם מה להציג ביקורות, למרות שאין לי בעיה שתעשו זאת.. אבל הציור עצמו היה סוג של ניסיון אם אני טוב בסגנון היפריאלסטי, וברוך ה' עכשיו אני מצייר יותר מקצועי ויותר מדויק. תהנו 🙂 3 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 141 פורסם יולי 30, 2025 שיתוף פורסם יולי 30, 2025 וואו אלוף!! גאה בך ממש 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 123 פורסם יולי 30, 2025 שיתוף פורסם יולי 30, 2025 מטורף שלך אח שלי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.