קטון 41 פורסם יולי 28, 2025 שיתוף פורסם יולי 28, 2025 (נערך) פרק 11 לא היה ניתן לראות את פיו של אדום מדם מבעד לברדסו הלבן המלוכלכך והקרוע, אבל כן את עיניו האדומות והבורקות כאילו זה הדבר היחיד שיש בו. יונתן לא יכל עדיין להזיז את גופו אבל הוא שם לב למשהו מעניין, מקודם כשהוא נלחם בשרף הוא אמנם לא זז אך יכל לדבר, ובהחלטה ברורה מאקשן ולוחמה אלימה עברנו למחשבות ולוחמה פסיכולוגית "אז מה, אתה עומד עכשיו לאחוז בי חזק עד שהראש שלי יעוף ולשדוד לי את השס"מ?, תהנה רק ברור לך שיש לי הרבה חברים ואנשים שידאגו לי" כך התחיל יונתן את ניסיונו לנצח רק בשפתיו אדום מדם לא נראה שזה הזיז לו "חברים שאתה לא מבלה איתם בכלל ובקושי מדבר איתם גם בהפסקות" ענה משועמם כאילו כבר ניהל שיחה כזאת בעבר. יונתן מעט נבהל כי משמעות הדבר שאדום מדם עקב אחריו, אף על פי שחלק מהיכולות של מצב ציד (סגול) הם לקלוט אויבים נראה שיונתן לא יודע להפעיל אותה למקסימום. "חוץ מזה ילד אני לא מתכוון להרוג אותך ,אתה בא איתי לבית.." הוא נעצר "למה לי לגלות לך ככה אתה תברח" יונתן הנאנק ,שהדבר היחיד שהוא רואה עכשיו זה כדור שחור עם נקודות אדומות נוצצות מביט בו במבט שכנראה יחתוך אותו לחתיכות , נזכר במשפט של חז"ל שהוא למד בשיעור, אין כוחה של אומה זאת אלא בפיהם, יונתן הרפה את שריריו ועצם את עיניו אם פרצוף מובס, אדום מדם המשיך להביט בו במבט חודר, אבל לפעמים היתרון הוא החיסרון. בפרצוף מובס ומדוכא שהתרומם מעט למעלה, בלחישה קלה שנישאת עם רוח העלים נאמר משפט שמכריע את המערכה "מצב אור רמה 10" מיונתן לפתע יצא אור כה חזק כה בוהק, אנחנו לא נגזים ונאמר שהוא היה חזק מאור השמש ,כי הוא לא היה חזק מאור השמש, אבל הוא כן היה מספיק חזק כדי לסנוור את אדום-מדם ולכבות את הבוהק החזק שלהם האור הפתאומי והעוצמתי שעבר ישירות לעיניו של אדום-מדם גרם לו לשמוט את יונתן ולתת לו להניס נפשו לישועה. חיים ומוות ביד הלשון היה משפט מדויק גם ליונתן וגם לשרף. הפעם בעזרת המצב הידני יונתן כיונן את הצבעים בשעון לירוק בהיר המצב הרגיל, והדבר הזה גרם ליונתן לתהות, הרי איך הוא יצר את השס"מ פתאום הופיע הידע הזה בראש שלו וגם הוא בכלל לא בחר את המצבים שיש בשס"מ שהתגלו יעילים לכל מצב, אולי אם הוא יבקש בפה שיסבירו לזה תבוא התשובה?. אולי?. אבל עכשיו צריך להגיע הביתה שאימא לא תדאג בחדר לבן אדום-מדם הוריד את התחבושות שעל עיניו מולו ישב שלמה ג'אן שפירו. בינהם שולחן ולוח שחמט זה עתה אדום-מדם הפסיד. אדום-מדם גם פתח בטענות "למה הוא יכל לדבר" שלמה ענה לו "הכוח שלי נותן שליטה על הגוף, הדיבור והריח שייכים לנפש" והנפש של אדום-מדם לא קיבלה את התשובה הזאת בעין יפה. אדום מדם יצא מהחדר והנה מולו שרף. שוב פתח את פיו ראשונה "שרף משרתי הנאמן התכנית נכשלה, נמצאת חסר תועלת, קח את זה התרופה שלך לא יהיה לך יותר את ידי הנחש" תוך כדי דיבורו הוציא מברדסו בקבוקון פלסטיק קטן. "אני אדבר עם הבוס על פיטוריך" אמר והתקדם במסדרון. שרף נותר במקומו עומד שמח סוף סוף יפטר מידי הנחש, פי הנחש תפס ופתח את הבקבוקון ושתה את תכולתו. האמת הוא היה צריך לצפות לזה הוא החל להשתעל ולהיחנק ונפל על הרצפה הוא ראה עליה את הצל של אדום-מדם, והמילים שהוא שמע היו מבחינתו ההספד שלו "שרף היקר, פעם אחרונה שנתת לי את התרופות שלי אמרת שאתה יכול לתת לי רעל במקום תרופה, אז בדקתי את זה, תודה רבה על הרעיון, ואל תדאג הילדים שאתה היית אמור לנצח לא ידעו שהפסדת, המשחק שלי מתחיל מחדש" המשך יבוא ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- האם מישהו אהב את הדמות של שרף? נערך בתאריך יולי 28, 2025 - על-ידי קטון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Username 45 פורסם יולי 28, 2025 שיתוף פורסם יולי 28, 2025 וווואאוווווו!!!!!!!!!!! פשוט וווווואוווווו! גם ערבת את חז"ל! שלא לדבר על זה ששרף מת! (אני חושב שאקרא את הפרקם הקודמים) סדרה גאונית! תמיד טוב שמישהו מת (זתומרת. בסדרה או ספר לא במציאות. ולא טוב גם אם זה סיריוס, לופין, טונקס, פרד, לילי, ג'ימס וכולי רק כדי להבהיר. שרף מת כן? ) אבל חוץ מזה מוות בספרים זה אדיר! מחכה להמשך! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.