נושא פופולרי Senku 141 פורסם יולי 26, 2025 נושא פופולרי שיתוף פורסם יולי 26, 2025 כמה פעמים שמעתם שיר פתיחה של אנימה ולא דילגתם, לא כי פחדתם לפספס משהו... אלא כי פשוט רציתם לשמוע אותו שוב ושוב, וכמה שירי סיום גרמו לכם לשבת מול המסך עד הצליל האחרון? גם כשכבר רציתם לעבור לפרק הבא פשוט לא יכולתם ללחוץ על דלג. בין אם זה פתיח אנרגטי של סדרת אנימה, או שיר סיום מרגש מסדרה, הגיע הזמן להיזכר מה שיר הפתיחה או הסיום שאתם הכי אהבתם? תנו לנו לשמוע 🎵 🎧👇 אז אלו הם הפתיח / סיום שאני אהבתי (כמובן שיש עוד) אדום- קישור לחיץ השאר סתם ליופי ^^ 🎵 שם השיר: Memories (メモリーズ) 🎤מבצעת: מאקי אוטסוקי (Maki Otsuki / 大槻真希) 📺שימוש: שיר הסיום הראשון של האנימה One Piece 🎞️פרקים בהם הופיע: פרקים 1 עד 30 📅תאריך יציאה: ב‑1 בדצמבר 1999 🎵שם השיר: Blue Bird (ブルーバード) 🎤מבצעים: Ikimono Gakari (いきものがかり) 📺שימוש: שיר הפתיחה השלישי של האנימה Naruto Shippuden 🎞️פרקים בהם הופיע: פרקים 54 עד 77 📅תאריך יציאה ביפן: 9 ביולי 2008 🎵שם השיר: (アンラベル) Unravel 🎤מבצע: טורו קיטאג׳ימה Toru Kitajima ( 北嶋 徹 ) 📺שימוש: שיר הפתיחה הראשון של האנימה Tokyo Ghoul 🎞️פרקים: פרקים 1 עד 12 (העונה הראשונה) 📅תאריך יציאה: 23 ביולי 2014 🎵 שם השיר: D-tecnoLife (ディーテクノライフ) 🎤 מבצעים:(ウーバーワールド) UVERworld 📺 שימוש: שיר הפתיחה השני של האנימה Bleach 🎞️ פרקים בהם הופיע: פרקים 26 עד 51 📅 תאריך יציאה: 6 ביולי 2005 🎵 שם השיר: Change the World (チェンジ・ザ・ワールド) 🎤 מבצעים: V6 (ブイシックス) 📺 שימוש: שיר הפתיחה הראשון של האנימה Inuyasha 🎞️ פרקים בהם הופיע: פרקים 1 עד 34 📅 תאריך יציאה: 25 באוקטובר 2000 🎵שם השיר: Ao no Sumika (青のすみか) 🎤 מבצע: טאטסויה קיטאני Tatsuya Kitani (キタニタツヤ) 📺 שימוש: שיר הפתיחה הראשון של האנימה Jujutsu Kaisen עונה 2 🎞️ פרקים בהם הופיע: פרקים 1 עד 12 (העונה השנייה) 📅 תאריך יציאה: 6 ביולי 2023 🎵 שם השיר: Black Catcher (ブラックキャッチャー / ) 🎤 מבצע: Vicke blanka (ビッケブランカ) (ג'וניה ימאיקה (Junya Yamaike / 山池純矢)) 📺 שימוש: שיר פתיחה העשירי של האנימה Black Clover 🎞️ פרקים בהם הופיע: פרקים 116 עד 128 📅 תאריך יציאה: 8 בינואר 2020 (השיר שודר לראשונה בפרק 116, ששודר ב־7 בינואר) מקווה שנהנתם וניפגש באשכול הבא! 10 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 83 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 כמו תמיד אשכול מאוד יפה ומאוד מושקע אהבתי מחכה לאשכול הבא שלך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 451 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 אין לך מושג בכלל מה עשית לי בגוף עכשיו! לראות את כל הפתיחים האלה שלהאנימות שאני אוהב כלכך והרבה זמן לא ראיתי כמוח נארוטו וגוגוטסוקאיזן, וואו איזו תחושה! לא ראיתי באופן כללי אנימה הרבה זמן וחייב לומר שזה באמת אחד הדברים שהכי התגעגתי אליהם, במיוחד כשהשירים מוצלחים כלכך ומחזירים אותי אחורה בזמן! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 וואו! איזה אשכול. שמח להגיד שרוב השירים פה בין האהובים עליי, האהוב עליי זה הזה של בלאק קלובר וכמובן טוקיו גול- למרות שיש פה עוד המון טובים.. תודה רבה על האשכול, באמת החזרת אותי לצפות בשירים שאני כל-כך אוהב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 אני לא מת על הרבה פתיחים, קשה לי עם זה שיפנים לא אוהבים לחרוז- אבל יש שירים שחיבבתי. יש 2-3 פתיחים של וואן פיס, עדיין יש לי פינה חמה לפתיחים של פוקימון, ופתיח אחד של שבעת חטאי המוות שאני עדיין לא יודע איך קוראים לו. אשכול מסקרן, רעיון נחמד. המשך דיון פורה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 141 פורסם יולי 26, 2025 מחבר שיתוף פורסם יולי 26, 2025 לפני כעת FreddieNF כתב: אני לא מת על הרבה פתיחים, קשה לי עם זה שיפנים לא אוהבים לחרוז- אבל יש שירים שחיבבתי. יש 2-3 פתיחים של וואן פיס, עדיין יש לי פינה חמה לפתיחים של פוקימון, ופתיח אחד של שבעת חטאי המוות שאני עדיין לא יודע איך קוראים לו. אשכול מסקרן, רעיון נחמד. המשך דיון פורה. אוכל למצוא לך את המקורי אם תרצה ^^ שהזמר שר ורואים את הקליפ המקורי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 351 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 רוצה אני להיות גיבור...... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
xtralarg 43 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 אשכול יפה מאוד מושקע ממש תמשיך ככה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ashchild 29 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 אשכול מטורף! באמת הרבה זמן שלא הקשבתי לכמה מהשירים פה והיה ממש כיף להקשיב להם וואלה בשבילי שום שיר סיום לא יתעלה על השיר סיום הראשון של באני גירל סנפאי (אם מישהו לא ראה שירוץ לראות!! אל תשפטו את הסדרה בגלל השם) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nino 45 פורסם יולי 26, 2025 שיתוף פורסם יולי 26, 2025 וואלה לא קראתי את האשכול אבל השקעת אז השקעתי.💦 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 388 פורסם יולי 27, 2025 שיתוף פורסם יולי 27, 2025 נוסטלגיה במיטבה, למרות שלא להזכיר את הפתיח של דרגון בול Z זה פשע נגד האנושות. הפתיחים שהכי אהבתי מהאשכול הם: Black Catcher, Unravel, D-TecnoLife, Ao No Sumika. באופן אישי אני מעדיף את Sign של Flow מאשר הפתיח באשכול אבל כל אחד והטעם שלו. תודה על האשכול המושקע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 83 פורסם יולי 27, 2025 שיתוף פורסם יולי 27, 2025 ואו תגובה שניה שלי באשכול המטורף הזה באופן אישי לדעתי כול הפתיחים של הסדרה בליץ הם מאוד יפים ושונים אותו הדבר לגבי הפתיחים של אינויאשה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 46 פורסם יולי 27, 2025 שיתוף פורסם יולי 27, 2025 אפשר לשלוח גם פה את נמר הכסף(הפתיח)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 141 פורסם יולי 27, 2025 מחבר שיתוף פורסם יולי 27, 2025 לפני כעת FireTitan כתב: אפשר לשלוח גם פה את נמר הכסף(הפתיח)? אפשר כל פתיח שאהבת!! לפני 5 שעות Hawks כתב: נוסטלגיה במיטבה, למרות שלא להזכיר את הפתיח של דרגון בול Z זה פשע נגד האנושות. הפתיחים שהכי אהבתי מהאשכול הם: Black Catcher, Unravel, D-TecnoLife, Ao No Sumika. באופן אישי אני מעדיף את Sign של Flow מאשר הפתיח באשכול אבל כל אחד והטעם שלו. תודה על האשכול המושקע. צודק בוס יש עוד מלא בכללי כמו של גי טי היה קשה לבחור את כולם בגלל זה הוספתי למעלה את הכמובן שיש עוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 156 פורסם יולי 27, 2025 שיתוף פורסם יולי 27, 2025 (נערך) סיומון 2( הוא היה רק בפרק וחצי בערך) של youjo senki סיומון 4 של מתקפת הטיטאנים סיומון 1 וסיומון 4 של הייסקול דיאקסדי. לא אשים פה קישור. סיבות ברורות. נערך בתאריך יולי 27, 2025 - על-ידי AlphaZero ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Avicon 23 פורסם יולי 27, 2025 שיתוף פורסם יולי 27, 2025 השיר היחיד ביפנית שאני שומע, ואמשיך לשמוע עד קץ הימים: Idol (YOASOBI). הפתיח של oshi no ko, שאפילו לא טרחתי לראות את האנימה באמת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 208 פורסם יולי 30, 2025 שיתוף פורסם יולי 30, 2025 כיף לראות אשכולות שלך אושר!! ברוב האנימות לא צפיתי, אבל אין ספק שגדלתי על השירי פתיחה של נארוטו וואן פיס. 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.