מעבר לתוכן

שיפור המערכת של המסע הגדול

Hawks

בעד או נגד?  

12 הצבעות

1. 1. בעד או נגד?

• בעד
      11
    • נגד
      1

הודעות מומלצות

שם במשחק: Hawks

קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/Hawks

כותרת ההצעה: שיפור המערכת של המסע הגדול

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): לאחר כל שלב ששחקן יעבור במסע הגדול, הוא יקבל נקודה שבאמצעותה ניתן להעלות בבוסטים למשתמש/שחקן בתחומים שונים בליגה.

כמה דוגמאות בשביל להמחיש את הנקודה:

1) סיכוי כפול לכפל מטבעות מהבסת אגדי.

2) סיכוי לניסיון נוסף במסע לאחר קרב שדה/ניסיון במסע.

3) סיכוי לניסיון נוסף במשחקונים לאחר הצלחה במשחקון.

4) סיכוי לקבלת בוסט שמעלה את הדייג הבא באחוזים מסוימים.

לדעתי העברתי את הנקודה, במידה וההצעה תעבור אשמח לעזור לחשוב על עוד בוסטים שניתן להוסיף.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: ההצעה תוסיף עוד רובד למערכת של המסע הגדול ובאופן אישי אני חושב שזאת דרך מעולה להוסיף עוד עניין מבלי לעשות את השינוי הרגיל של החלשה/הוספת שלבים.

אני מבקש שאם מישהו נגד ההצעה שיפרט מה ניתן לשנות בהצעה על מנת לשפר אותה, בנוסף אני אשמח במידה ומישהו נגד ההצעה, חשוב לציין שהדוגמאות בתיאור ההצעה הן רק לצורך ההמחשה ולא בהכרח מה שיהיה.

תודה לכולם מקווה שאהבתם את ההצעה.

• אהבתי 1
  • שווה 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב את הקונספט של שדרוגים שניתנים למשתמש לצמיתות. כמובן שאני רוצה שדרוגים למשתמש כי אני שחקן, אבל גם כי לדעתי שחקן שמשקיע ומגיע לשלבים גבוהים במסע צריך לקבל תמורה. אני חושב שהתמורה שמקבלים כרגע מהמסע (תיבות, טבעות, זהב) גורמת למסע לאבד מהפואנטה שלו. באיזשהו שלב, אתה נתקע במסע וכבר לא מקבל פרסים, בשלב הזה המסע הוא פיצ'ר במשחק שאתה כבר לא משתמש בו, במיוחד בשלבים מאוד גבוהים. זה נכון שמקבלים פרסים אבל בתאכלס מי זוכר את הטבעת שהוא קיבל במסע לפני שנה, אלה פרסים נורא זמניים.
לפי דעתי כדאי להוריד לחלוטין את הפרסים שמקבלים כרגע מהמסע, ולהחליף אותם במערכת חדשה בסגנון שHawks הציע. לדעתי זה הרבה יותר מספק לקבל איזשהו משהו שיישאר במשתמש ותוכל להמשיך להנות ממנו, לעומת משהו חד פעמי שתוך חצי שעה כבר שכחת שקיבלת. אני אוסיף ואומר ששדרוגים למשתמש זו דרך קלאסית בהמון משחקים לתת לשחקנים אבן דרך בהתקדמות שלהם במשחק, ואני לא רואה סיבה שזה לא יהיה ככה גם בליגה.

אני הייתי טונה ותודה שהגעתם לted talk שלי.

• תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני דרך כלל נוהג לתת להצעות נגד, אבל זה הצעה טובה מדי בשביל זה, לא רואה אליה חסרונות, מוסיף רק עניין במסע שכרע אין עניין בו ואני כבר מעל שנה וחצי לא נגעתי במסע ולא ניסיתי לעבור מאי חשק ורצון והבנה שהפרסים לא שווים את המאמץ, ברגע שיהיה בוסט מסוים לצמיתות שיעזור בהמשך המשחק זה יכול להיות מאוד נחמד

• תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום רב,

בהמשך תתווסף למשחק מערכת חפצים מיוחדת, כאשר כל חפץ יתן כוח מסוים לשחקן, והכוח הזה יהיה בידי השחקן לצמיתות. לדוגמה - שחקן שישיג את החפץ X יהנה מסיכוי מוגבר למציאת חפצים בטבע (זו רק דוגמה להמחשה, וחפץ כזה בדיוק לא בהכרח יהיה קיים). תקבלו פרטים נוספים בהמשך על המערכת הזו ברגע שזה יהיה רלוונטי.

חלק מהחפצים הללו יהיו ניתנים להשגה אך ורק דרך המסע וקבלת החפצים הללו תהיה הדרגתית. בשלב 5 יתקבל חפץ אחד, בשלב 10 יתקבל חפץ שני, וכן הלאה. זה בעצם ישיגו את המטרה של ההצעה שלך - הוספה של רובד נוסף ומיוחד למסע, הגברת הארטקטיביות של מעבר שלבים וקבלת הטבה ממעבר שלב במסע שאינה חד פעמית, אלא קבועה.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק.

ננעל.

• אהבתי 2
  • תודה! 3
  • מצחיק 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה