מעבר לתוכן

מציאות ודמיון

הודעות מומלצות

דמיון: וככה נתן הציל את אמית למרות מה שקרה והם שילבו כוות כדי...

מציאות: מה אתה עושה?

דמיון: מדבר כרגיל

מציאות: תהיה רציני כבר כולם יודעים שאתה מזיק

דמיון: היי! איך אני מזיק?

מציאות: בתנועת החסידות יצר הרע נקרא "כח המדמה" משמע שהדמיון מביא לדברים רעים

דמיון: באמת. אם אני מוביל לדברים רעים אז איך יש דיסני? איך יש קומיקס? איך יש מוזיאונים או מלחמות? הכל בזכות מחשבה מחוץ לגבולות שחוקקת, חוץ מזה למה אתה מי שחוקק את מקום ההיגיון אולי אתה הרע שמנסה להגביל אותי ולמנוע מהמציאות להתקדם?

מציאות: אתה מתחצף אליי? בלעדיי לא הייתה לך אחיזה אף על פי שמטוסים הומצאו בזכות הדמיון של יכולת לעוף ,הם פועלים גם בעזרת המדע שהוא תחת שליטתי, אז בעצם אתה רק טיפה מותח את היכולות שלי ולפעמים זה מועיל...

דמיון: רק לפעמים?

מציאות: נוכלים ורמאים מוליכים שולל בעזרת יצירת אשליה מעוות ואתה מי שיוצר אשליות כאלה

דמיון: חכה שניה, בתחילת השיחה הבאת מתורת החסידות להוכיח שאני רע. למרות שהחסידות נסמכת עליי הרבה כל עבודת התפילה של לשער שאתה באמון מלך נסמכת עליי, הבנת הלימוד נסמכת עליי, סתם דיבורים וחדשות נסמכות עליי, אתה מגביל אמונה כי אתה פוחד מהכוח שלא נגמר שבידי

מציאות: לא ככה אני עושה זאת. יש בעולם חוקים שנקראים טבע אתה לא יכול להתנגד לטבע

דמיון: הטבע נותן את הכלים לדמיון. יערות סלעים ארמונות יות מופלאות והכוכבים בשמים הם תמיד דברים שאני חוזר עליהם, בוא נהיה אמיתיים למה אתה נגדי הרי אתה הולך במציאות מקובעת וגם אני, כל הסיפורים שלי הם מישהו שמוצא כלי ויוצא למסע ומנצח זה מסעו של גיבור, התוצאה שנינו הולכים במעגל של מסלול קבוע .אז למה אתה נגדי?

מציאות: כי.... טוב אני מקנא בך אמנם אני אוהב לחיות על פי הכללים אבל אם המעגל שאני הולך בו נהיה שחור הוא נותר שחור בעוד אתה יכול לשנות אותו

דמיון: אמרת שאני רק טיפה מותח את היכולות שלך. אז אני יכול להוציא אותך מתוך מעגל שחור מתי שתרצה פשוט תחשוב טוב יהיה טוב 

מציאות: אתה אומר כאילו זה קל לדמיין

דמיון: ואתה אומר כאילו זה קשה ללכת במסלול קבוע

מציאות: בוא נעשה הסכם שלום

דמיון: מתי היינו במלחמה אנחנו רק צריכים להבין מתי בדיוק אתה מוביל המסלול ומתי אני

-----------------------------------------------------------------------------------

שיחה זאת כתבתי לעצמי במטרה לברר מה הדרך הטובה ללכת בה ובסוף כרגיל התוצאה היא פשוטה. לשמור על איזון, אפשר לדמיין רק לזכור שזה עוזר במציאות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...