מעבר לתוכן

הרפתקאות יונתן פרק 7. שר האלף

קטון

הודעות מומלצות

פרק 7 

אלפרד רענן לא ידע לתאר את השמחה שלו כשגילה שהוא יכול להשיג הרבה כסף בתמורה לקצת עבודה. הוא היה מתכנת מוצלח שהחברה שלו פשטה רגל וקיבל עבודות מזדמנות תמורת אגורות. עכשיו יהיה לו עושר רב הוא רק צריך לסיים לתכנן את התוכנה להטעין על כרטיס זיכרון וללכת לבית הקפה מול ביתו

בהליכתו הנרגשת שהוא מנסה לא לרקוד מרוב אושר נתקל בו נער . אלפרד פתח את ידיו בבהלה והכרטיס נפל. כמבון הוא התכופף להרים אבל הנער והכרטיס לא היו שם. אלפרד הרים את המכתב שהיה על הרצפה והכותרת שלו סיפקה אותו "למר אלפרד הנה הכסף. תודה על עבודתך"

אבל אלפרד הוא לא הדמות הראשית היא נמצאת עכשיו בבית קפה שאלפרד רצה ללכת אליו. יונתן נכנס לבית קפה רק בשביל המזגן זה מה שקורה כשמסתובבים עם סוודר כל היום בתקופת תמוז. ואז נכנס לשם נער עם חולצה תכלת וכפפות אדומות שיער בלונדיני מבולגן וכנראה גם מחשבותיו היו כך. "שלום צעיף שחור" אמר הנער כשהוא מסתכל על יונתן, יונתן נבהל והתקרב אל הנער ולחש לו "אתה מי שהזמנתי מהרשת האפלה. קבענו להיפגש במקום אחר". הנער רק חייך יותר וענה "כן אבל ראיתי אותך, פרופסור ג'יי-איק סיפר לי עליך והנה החבילה שביקשת" יונתן לקח את החבילה בידיעה שפרופסור ג'יי-איק לא ירמה אותו ממרחק כה רב רק פנים אל פנים הנער הלך ואחרי כמה דקות גם יונתן

יונתן סיים לבנות מחדש את המשקפיים של השס"מ אחרי ששברם לפני יומיים. בשני ידיו הרים את המשקפיים הירוקות בהירות במנם הקבוע משולש למטה ומשולש למעלה בשמחה רבה ועדיין המצב הכחול לא עבד

באותו ערב בחדר לבן

הוא הוריד את כובעו מהמתלה ושם על ראשו "להתראות בוס אני הולך הביתה" המנקה יצא

בחדר סמוך לאותה דלת שכב בבגדים לבנים קרועים ובלויים על מיטת חולים והמתלה לידו היה עם הברדס שלו שגם כן קרוע. נער בלונדיני עם חולצה תכלת ושיער בלונדיני מבולגן ומחשבות מסודרות נכנס לחדר בלי כפפות מה שגילה שכפות ידיו הם ראשי נחשים כתומים ועצבניים 

"סוף סוף הגעת שרף" אמר בקול חלוש האיש החולה "האם עשית את המשימה?" . הנער הבלונדיני עם חיוך מרוצה ענה בקול הכי בטוח שיכל לעשות "כן. מפקד 1" ואז הוציא מכיסו בקבוקון והחל להאכיל את החולה. פרצופו הזחוח והשמח נעשה למסופק ואז שרף פנה למפקד "סלח לי מפקד מספר 1, אבל אנו כבר כמעט חצי שנה על התכנית הזאת ועדיין לא נתת לי את התרופה שלי כי זה לא נראה הגיוני שאני מחזיק כפית בעזרת פה של נחש ארסי". החולה כביכול פתח את עיניו לרווחה ובאישוניו האדומים והנוצצים הביט בסגנו "סבלנות" ענה בלחישה. "יכולתי במקום תרופה להביא לך רעל" הגיב שרף במעט עצבנות

עיני המפקד נהיו אדומות יותר מבוהק רגיל נעמד על רגליו והכה את שרף. טראח . שרף חבוט בקיר הבין את האיום. "תזכור היחיד פה שבדרגה מעליי זה רק הבוס אתה לא יכול לומר לי כלום, התרופה שלך תגיע כשנסיים את המשימה וכדי לסיים אותה צריך יותר ממכשיר הריגול שבמשקפיי הנער". שרף כורע על ברכיו מסוחרר מהמכה ותוהה האם  אלפרד רענן היה יודע באמת למה התוכנה הזאת משמשת היה מסכים להכין אותה ולעזור להם לעקוב אחרי יונתן

המשך יבוא

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(אלפרד רענן הינו דמיונו אם מישהו מוצא קשר בינו לבין המציאות אז שידע שזה לא נכון)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות לאוניד ספיבק כתב:

יפה מאוד לא קראתי את הקודמים אולי הייתי מוסיף צבעים 

אתה מתכוון לשנות את צבע הטקסט או לעשות יותר חיות בסיפור

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פשוט להוסיף קצת יותר צבע לא חייב באשכול הזה דרך תמונות או צבעים לטקסט 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...