מעבר לתוכן

דיון| מה הדמות משנה האהובה עליכם באנימה

מאזליסט21

הודעות מומלצות

דיון|מה הדמות משנה האהובה עליכם

היי

מה קורה? איך אתם?

אחייך - ואגיד שמח לשמוע, אבל זה לא הסיבה שנכנסתם לאשכול פה..

היום נדבר על "מי הדמות משנה הכי טובה באנימה" 

דמות שהיא קרובה לדמות הראשית, אך עדיין היא יותר טובה מהדמות הראשית. (לדעתנו)

מקווה לראות המון שמות מעניינים🙂

כמה חוקים לפני שנתחיל:

1. לשמור על דיון ושיח מכבד.

2. אם אתם רוצים להגיד ספוילר, נא ללחוץ על "העין" ולכתוב שם כדי שלא יעשה ספוילר לאחרים שרוצים לכתוב דעה.

3. שימו לב, שבסדרות יש לפעמים כמה דמויות ראשיות- נגיד L וקירה ממחברת המוות.

4. מתי תפסיק לחפור ותגיע לדעה שלך?

אה... כן...

נתחיל!

הדמות המשנה הראשונה האהובה עליי היא:

יאמי סוקהירו- בלאק קלובר

Yami_movie_concept.png.68aca7e4c41dcb4d2018007b99289f1e.png

יאמי נחשב בערך דמות משנית מרכזית - אך עדיין היית חייב להכניס אותו ברשימה הזאת. יאמי בשבילי הוא לא כמו אסטה או יונו שהם הדמויות הראשיות, יאמי הוא אחד שמעודד אותך לא לוותר, הוא אחד שהצחיק אותי תמיד גם בתקופות קשות- ובשבילי הוא דמות שנתנה לי הרבה יותר רגש מדמויות אחרות, ואני פשוט מת עליו.

ספויילר

כוח: הוא שולט בחושך, משתמש בקאטנה אחת.

דמות שנייה: 

אסקאנור - שבעת חטאי המוות

images(42).jpeg.89695eb5ee1080167f74070ddaf322f2.jpeg

אסקאנור דמות שאני מאוד אוהב, הכוח שלו להתחזק, הוא פשוט כזה גבר. אני מאוד אוהב את אסקאנור בגלל שהוא מראה לך שהכל אפשרי- אין לי המון סיבות שאני אוהב אותו, אני פשוט מת על מה שהוא עושה והכוח שלו שהוא הופך לחזק. זה מגניב לראות אותו טורף את כולם.

ספויילר

כוח: ככל שמגיע הצהריים שהשמש יותר חזקה כך המדד כוח שלו עולה - הכוח שלו זה השמש.

דמות שלישית:

ברוק- וואן פיס

Brook_Anime_Pre_Timeskip_Infobox.thumb.png.96bf7a9e155aa843284a309892b3dc98.png

צריך להסביר בכלל? דמות מעולה שמוסיפה לעלילה, אולי אני קצת משוחד אבל באמת שהבדיחות שד שלו כל כך טובות! אני מאוד אוהב את הדרך התמודדת של ברוק, הבן אדם מת בחיוך עם חבריו, הוא חיי המון זמן לבד בספינה ועדיין לא ויתר- אני לוקח אותו כהשראה תמיד לשמוח גם כשקשה וגם שכואב אפשר תמיד לשיר ולהתמודד עם הכאב - אני חושב שהוא בין הדמויות הכי חשובות בוואן פיס, לפעמים אפילו גרם לי להרגיש שהוא יותר חשוב מלופי. בהחלט מגיע לו להיות ברשימה הזאת!

ספויילר

כוח: רוח שד, משתמש בחרב אחת, יכול לחזור לחיים פעם אחת.

זה הדמויות משניות האהובות עליי, יש עוד כמה אבל שני אלה יחסית בפער רציני מהשאר- אני מאוד אשמח לשמוע את דעתכם!

המשך יום טוב לכולם🙂

f3d15a9d-4aca-4a77-af3d-9f7b09758bcf.thumb.jpg.0cd10520d5a428807a874659b060ffbb.jpg

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

טוב יש כמה דמויות משנה שאני אוהב:

Hawks

Post-War_Keigo_Takami_Hero_Costume_28Anime29.thumb.webp.677f2f702adb1013ff8305eb02ba6da5.webp

ספויילר

דמות שעל פני השטח היא מאוד אדישה ונינוחה, הרושם הראשוני הוא שלא אכפת לו מכלום אך ככל שמתקדמים באנימה מגלים מה האידיאלים שמניעים אותו ואת התפקיד שלו כסוכן כפול.

Itachi

Itachi_Uchiha.thumb.webp.4bc49ba1d90ba30f3a90fe291a40377c.webp

ספויילר

בין הדמויות שהכי התחברתי אליהן מנארוטו, במיוחד כשיש את הספין בשיפודן שמגלים יותר ויותר על המניעים של איטאצ'י וההקרבה שהוא עשה למען הכפר שלו.

Rukia

79a805036d774669001ba15ef151947e.jpg.57c55ccd98be94327078b1a62a248b56.jpg

ספויילר

האנימה הראשונה שראיתי היא בליץ' ורוקיה היא בין הדמויות הראשונות שפוגשים בסדרה(אם אני זוכר נכון היא גם הראשונה), למרות שבניית הדמות שלה יכלה להיות יותר טובה בבליץ' המקורי, הרי הסיפור המרכזי שזוכרים מבליץ' הוא הארק שבו איצ'יגו וחבריו פלשו לסול סוסייטי על מנת להציל את רוקיה מגזר דין מוות, אך באנימה המחודשת שיצאה היא קיבלה רגע משלה ואפילו באנקאי(בין היפים בסדרה לדעתי).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Byakuya Kuchiki

300px-Byakuya_Kuchiki.jpg.5d1f33d5c2e05725ae45d2794d9e089c.jpg

ספויילר

אחת האנימות שאני הכי התחברתי אליהן היא "בליץ", אז לקחתי דמות משנית נהדרת משם. בואו נתחיל בדבר הראשון: ביאקויה קוצ'יקי הוא אח של רוקיה, אחד מהדמויות החזקות שראינו לקראת ההתחלה וגם בסוף. איך שהוא נלחם עם קנפאצ'י – דבר הכי חשוב – הוא שולט טוב בקידו, סוג של כישופים. והדבר הכי חשוב שכדאי לדעת עליו הוא שיכולת הזאנפאקטו שלו, כלומר החרב, יכולה להתפצל להרבה מאוד חלקים קטנים וחדים שלא משנה איפה אתם תעמדו – זה יפגע בכם הרבה פעמים. ואם הוא משתמש בבאנקאי שלו – אפילו יותר מהר, קורה וחזק. לדעתי, הוא דמות פשוט מושלמת.

נערך בתאריך - על-ידי לאוניד ספיבק
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Hunter x Hunter
Kite
Kite icon hxh

ספויילר

הדמות הראשונה שקפצה לי לראש הייתה קייט, כי זכרתי כמה הייתי קשור לדמות הזו, וכמה קיוויתי כל הזמן לראות עוד ממנה בסדרה. 
קייט היה מדריך חשוב שהיה לגון וקילואה, שליווה אותם בתחילת המסע שלהם נגד נמלי הקימרה, ואפילו הציל אותם ממוות כמה פעמים.
מותו הטראגי של קייט גרם לסערה נפשית אצלנו הצופים, ובמיוחד של גון כאילווווו פשוט תראו את זה🥲
לפני: Hunter X Hunter: האם שינוי הצורה הזמני של גון יכול להביס את ... אחרי: Hunter x Hunter: Does Gon Still Have Nen?
זו הפעם הראשונה אני די בטוח שראו את גון בוכה בסדרה, זה כבר מראה שלקייט היה השפעה עצומה על ההתפתחות של הדמות הראשית, ואולי גם על אחרים.
אז לסיכום, למרות תפקידו הקצרצר בסדרה, התרומה שלו להמשך הסיפור ולדמויות המרכזיות הייתה משמעותיות וחשובה ואני ממש אהבתי את הדמות.
Generated image

YuYu Hakusho

En (M1) Ryo (M2) Kai (M3)

image.jpeg.cdfdfd1c1131d039ce9d6fadc48ab09a.jpegimage.jpeg.b9565bb2faa4eee4be23a89931646c80.jpegimage.jpeg.df658f3dcd3b96d6d5d1501cbbef893a.jpeg

ספויילר

אוקי, אז חלקכם אולי שואלים את עצמכם עכשיו מי האנשים האלו, נכון?
אז למי שלא מכיר, הנה הסיפור שלהם: אן, ריו וקאי הם קרובים כמו אחים
, ובעצם היה להם מאסטר שהתאמנו תחתיו במשך שנים, והוא היה עבורם יותר מסתם מורה, אלא אפילו כמו אבא שגידל אותם כאילו היו ילדיו. כשהמאסטר חלה במחלה קשה הם היו מוכנים לעשות הכול כדי להציל אותו. מדען בשם איצ'יגאקי ניצל את הרצון שלהם לעזור והציע "טיפול" בתמורה לכך שישתתפו בניסוי שלו, וכמובן שמתוך טוב לב ודאגה הם הסכימו. מה שהם לא ידעו זה שהוא מעולם לא התכוון לטפל באף אחד, הוא בגד בהם! הוא השתלט על גופם, והפך אותם למכונות הרג חסרי רצון שנשלטות לגמרי על ידו. במהלך הקרב נגד שלושת האחים בטורניר האופל, יוסקה וקוואברה (הדמויות הראשיות) הבינו שמשהו לא תקין, הם גילו על עברם של האחים והבינו שהם נלחמים בניגוד לרצונם, אבל אל דאגה! הדמויות הראשיות השתלטו על המצב, והצליחו לשחרר אותם משליטתו של המדען. כשהאחים חזרו לעצמם, הם כעסו על כך שנוצלו, ושנאלצו לפגוע באנשים, אבל זמן קצר לאחר מכן נודע להם שהמאסטר שלהם ישרוד, אז הם חשו הקלה.
לסיכום הם סך הכל אנשים טובים, שרק רצו להציל את האדם שהיה בשבילם כמו משפחה, אבל נתקלו באדם הלא נכון...
בחרתי להתייחס לשלושתם מכמה סיבות:

1. סיפור הרקע שלהם עוזר להתחבר אליהם בצורה טובה 
2.הם מעוררים אמפתיה אמיתית מהקהל, למרות שהם מופיעים לזמן קצר יחסית, עדיין קשה להישאר אדיש למה שעברו.
3.הם מוכיחים שלא צריך הרבה זמן מסך כדי להפוך לדמויות בלתי נשכחות (לפחות בשבילי).
ובקיצור, תראו תסדרה אם לא ראיתם, באמת שזו סדרה חמודה ביותר.
ספיילרתי 2-3 פרקים וגם הרוב שם זה הקרב עצמו שהוא מהנה לצפות בלי קשר למה שהולך לקרות. 

הערות:
לסדרה יש 112 פרקים סך הכול, והיא נכתבה על ידי יושיהירו טוגאשי, אותו יוצר גאון שאחראי גם ל Hunter x Hunter.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

March Comes In Like a Lion

Harunobu Nikaidou

Harunobu NIKAIDOU – aniSearch.com

ספויילר

אני ממש מעריך את ניקוקדו על כל מה שהוא עושה בשביל הספורט שהוא אוהב, הערכים שלו, התמיכה שלו. אחד החמודים ובכללי עצם זה שהוא מנסה לעשות את הבלתי אפשרי. המבין יבין למה דווקא הוא. החלק שהכי גרם לי לאהוב אותו זה בטורניר של הדרג השני בו הוא ניסה עד הסוף וקרס לפני שיכל לסיים את המשחק וכמעט בכיתי באותו רגע. ואיך אפשר לשכוח 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

באנימה המכונה "Pokemon" דמות המשנה האהובה עליי ביותר הוא הפוקימון בשם מיאו.

על אף היותו בעצמו פוקימון, מיאו הוא סוכן לכל דבר בצוות רוקט (צוות של בני אדם בלבד) בזכות יכולתו המדהימה לדבר את שפתם של בני האנוש.

הוא משרת ביחידת שטח של צוות רוקט יחד עם ג'סי וג'יימס וובאפט ועוד 2 פוקימונים שכל כמה עונות מתחלפים, ובשל יכולתו לדבר עם שני הצדדים (בני אדם ופוקימונים), הוא הדבק שמחזיק את כל החבורה ביחד.

יש עליו סיפור רקע ממש ממש טוב שרבים מהאנשים לא מכירים (על איך הוא למד לדבר ולמה הוא עשה את זה ומתי הוא התגייס לצוות רוקט וכל זה).

הוא גם מצחיק ובעל חוש הומור מפותח.

והוא האויב המושבע של הדמות הראשית פיקאצ'ו וזה דבר ראוי להערצה כיוון שפיקאצ'ו הפוקימון החזק ביותר בסדרה וכל מי שנלחם נגדו מתחשמל ומובס מייד, ולמרות זאת מיאו לעולם אינו נרתע מקרב מולו.

וקחו כמה תמונות לסיום:

מיאו חושב על מזימה: 

Pokémon: Where To Find Galarian Meowth (& 9 Other Things You Didn't Know  About It)

מיאו בקרב נגד פיקאצ'ו:

Does anyone else feel like Pikachu's Best Pokémon Friend is Meowth: :  r/pokemonanime

המשך דיון מקסים לכולם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Sousuke Aizen

902551-bleach_aizen0028.jpg.1af2bd798c014b239d8f7a7aa7d2e574.jpg
ספויילר

עוד דמות משנית שחייבים להכיר היא סוסוקה אייזן מאנימת "בליץ'". הוא בעצם הנבל הראשי ב"בליץ" הרגיל. יש לו תוכניות, הוא גם בן אדם חזק וגם מאוד חכם. כמובן, שלחרב שלו – הזאנפאקטו – יש יכולת חזקה מאוד. ליכולת קוראים "אשליה מוחלטת": אם ראיתם אותו פעם אחת, אז לא תוכלו לפגוע בו או לעשות דברים נוספים. בקיצור – נבל חכם.

נערך בתאריך - על-ידי לאוניד ספיבק
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

רנמה וחצי: שמפו + סבתא רבא רבא של שמפו

שינגקי: ארווין

היי סקול דיאקסדי: קונקו

מונסטר מיוסמי: מתאמת האימוץ 

Youjo senki: גורבצ'וב

Deadman wonderland : עורך הדין 

קוד גיאס: סוזאקו

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 2

בואו נדבר על הזמר לאונרד כהן

2. 2

3. 2

4. 1

מחשבות אחרי שחרור

5. 1