מעבר לתוכן

מניעת טעויות בדיג

Poli0987

תומך?  

5 הצבעות

1. 1. תומך?

• בעד
      3
    • נגד
      2

הודעות מומלצות

קרה לי כבר כמה פעמים שבטעות דגתי אחרי תוצאה מאוד טובה ובעיקר עכשיו אחרי שהגדילו את הפרסים זה יכול לבאס.

מציע שיקפוץ חלון התראה במידה וניסית לדוג כאשר אתה בטופ 3 והדיג יתבצע רק אם תאשר אותו.

פרטי המציע:

שם במשחק: poli0987

קישור לפרופיל: הפרופיל שלי

נערך בתאריך - על-ידי Poli0987
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

היי, שים לב שנפתחו מספר הצעות זהות בעבר, למשל זו: 

מוזמן לקרוא את התגובה של הצוות להצעה, במידה ולא תתייחס לתגובה זו ולא תחדש שום דבר בהצעה שלך- סביר להניח שתשובת הצוות לא תשתנה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות גילעד כתב:

היי, שים לב שנפתחו מספר הצעות זהות בעבר, למשל זו: 

מוזמן לקרוא את התגובה של הצוות להצעה, במידה ולא תתייחס לתגובה זו ולא תחדש שום דבר בהצעה שלך- סביר להניח שתשובת הצוות לא תשתנה.

תודה רבה לך שהבאת את זה לתשומת ליבי! אני חושב שההצעה שלי שונה מהותית מזו שנדחתה. 

אצטט מתוך תשובת ההנהלה: "ההודעה תישאר כמו שהיא על מנת להשאיר חלק מהאחריות בידיו של השחקן, ושהמשחק לא ימנע אותו לגמרי מפעולת הדיג." 

אני מסכים לחלוטין שלא רצוי למנוע לגמרי את השחקן מפעולת הדיג אלא שאני חושב שההתראה הקיימת כרגע אינה מספקת ולא שמים לב אליה. בייחוד כאשר משחקים דרך הפלאפון ולפעמים היא בכלל לא נמצאת במסך אלא מעל או מתחת. לכן אני חושב שהפתרון הטוב ביותר הוא הוספה של חלון קופץ שמצריך רק לחיצה על כפתור אישור (בדיוק כמו שיש כאשר נתקלים בפוקימון נדיר מאוד או אגדי). 

ושוב תודה רבה על ההפניה ועל התגובה המהירה!

נערך בתאריך - על-ידי Poli0987
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא בעד, לפעמים שאתה מקום רביעי עם ניקוד טוב שווה להפסיק לדוג, כי אתה יודע שאולי אחד משלישיה הראשונה יעשה טעות. לדעתי צריך בכלל להוציא את ההגנה על המקומות הראשונים, ככה הטבלה תהיה יותר דינמית כי אנשים יעשו טעויות. זה יותר נחמד מאשר שהשלישייה הראשונה מקבלת 120K+, ועכשיו לכל השאר אין באמת טעם לדוג כי אין שום סיכוי שאחד מהם יטעה.

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום,

ראשית, כאשר שחקן נכנס לאחד משלושת המקומות הראשונים בטבלת הדיג, מופיעה בפניו הודעה אדומה שמתריעה כי הוא נמצא בצמרת הדירוג (טופ 3) ומזהירה אותו מפני דיג נוסף.

שנית, לצד האזהרה שמספק המשחק, האחריות עדיין חלה גם על השחקן. עליו להיות מודע למיקומו בטבלה ולקבל החלטות בהתאם. ההתרעה הקיימת מבהירה את הסיכון, אך משאירה גם חלק מהאחריות בידיו של השחקן.

לפיכך, ההודעה תישאר כפי שהיא, על מנת להשאיר חלק מהאחריות בידיו של השחקן, ושהמשחק לא ימנע אותו לגמרי מפעולת הדיג.

תודה על ההצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק.

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 2

בואו נדבר על הזמר לאונרד כהן

2. 2