מעבר לתוכן

היום הולדת שלי - איחולים לשנה הבאה

הודעות מומלצות

שלום לכולם, מקווה שאצלכם הכול טוב. באשכול הזה נדבר על הציפיות שלי להמשך השנה ולשנה הבאה, כי אתמול היה לי יום הולדת 33. אז אני רוצה לשתף אתכם בכמה דברים שאני מצפה להם, או רוצה שהם יקרו

ציפייה מספר 1, ואולי הכי חשובה, במיוחד בתקופה הזו: שכל החטופים יחזרו הביתה בשלום, וגם שכמה שפחות חיילים אמיצים יקריבו את חייהם בגלל כל מה שהולך בארץ. אני יודע שבאזור כמו שלנו תמיד יש מלחמות, לצערי, כי מה לעשות—יש לנו מלא אויבים. אבל עדיין, לדעתי, צריך לשמור על אופטימיות ולשמוח שיש לנו מדינה. נכון, לא תמיד אנחנו מסתדרים אחד עם השני, אבל עדיין, ברגעים הקשים, לדעתי כולנו צריכים להיות ביחד.

107359_--.thumb.jpg.3c1d4230848a651d4918236458fd4049.jpg

משהו קטן לפני ציפייה 2—מי שבאמת מכיר אותי יודע שקראטה זה דבר מאוד חשוב. גם לבריאות, אבל גם כדרך למצוא חברים, לעזור אחד לשני, ועוד דברים

ציפייה 2: להמשיך להתאמן בקראטה מכל הלב, להמשיך לעזור לאנשים שם, כי אני אוהב לעזור אחד לשני, וכמובן להמשיך להתקדם. אם אני לא טועה, שנה שעברה קיבלתי דפים לחגורה חומה. זה אומר שאתה נבחן על כל התרגילים שלמדת, מחגורה לבנה עד כחולה, פלוס תרגילים אקסטרה. ואם לך לא מצליח, על כל דבר הכי קטן, המאמן אומר: 'תראה שוב'. אחרי שמראים את כל התרגילים, נגיד לי יש 8 קרבות בלי הפסקה—לא זוכר של כמה זמן, אבל הם מאוד חזקים ומהירים.

כמובן שהקבוצה שאני מתאמן בה—שיהיה לה גידול, כי לדעתי זו חובה לדעת הגנה עצמית. היום קורים כל מיני דברים, ואם לומדים הגנה עצמית זה מלמד איך להתעלם או איך להגיב כשצריך. ובכלל, אומנויות לחימה בעיקר מלמדות הגנה עצמית, אבל גם כבוד לאנשים אחרים.

12670ImageFile.jpg.4acb9e0c4c33dc7b55bd9373795949b9.jpg

ציפייה 3: להמשיך לעבוד ברשת גדולה וטובה כמו סופר-פארם. הרבה פעמים, כאשר אנשים נכנסים לחנות, לא תמיד הם מכבדים את המקום. לפעמים צריך להרים דברים, כי העובד לא רוצה שמוצר ייפגע, או חס וחלילה שמישהו ייפול—ואז כמובן יכולים לתבוע את הסניף.

צריך גם להסתכל מה הילדים עושים, כי ההורים לפעמים עסוקים. צריך לוודא שהכול תקין, ולראות שהילדים לא מתחילים לרוץ, כי זה מסוכן—הם יכולים ליפול או לשבור דברים.

יש עוד דברים, אבל אני חושב שנימקתי מספיק. הרשת טובה, אומנם הרבה יקרה, כי כמעט כל הזמן דברים קורים בשוק.

לסיכום, זו אחלה חברה גדולה, שמאוד דואגת לעובדים שלה—אם זה הדרכות, או עוד מלא דברים. הייתי שמח להסביר, אבל אסור לי יותר מדי. אבל חשוב לזכור שהרשת הזו תמיד דואגת ללקוחות שלה, ותמיד חושבת איך להתחדש בעוד מוצרים או דברים נוספים

unnamed.png.a5a65668aff6e563be893dbf52a3328b.png

ציפייה 4: כמה כיף לטייל בעולם, להכיר מקומות חדשים, לנוח, וגם לאכול אוכל טעים—ואולי להכיר תרבויות חדשות. האמת, אני לא יודע מה אני מעדיף—טיסה או הפלגה. תבינו, אחרי שגרה מאוד לא פשוטה כמו שלי, אחרי כל העבודה הקשה, שצריך להיות כל הזמן נחמד, ואם זה במכון, שכל תרגיל צריך להיות מושלם ואני צריך לראות דוגמה... בכל זאת, אני נחשב שיש לי חגורה גבוהה.

לדעתי, אין כמו מנוחה נחמדה: להיות במקום שלא הייתי בו—או אולי כן הייתי, אבל חשבתי שיש למקום הזה משהו להציע לי. אולי לראות תרבות שונה, כמו מופע, או לא יודע מה... בקיצור, כיף לנוח לפעמים, אבל גם טוב לעבוד קשה כדי להרוויח את המנוחה. ואולי אפילו להיכנס למוזיאון מעניין—גם זו אפשרות. יש כל כך הרבה אפשרויות, ולא יודע מה יותר טוב ומה פחות

Earth_from_Space.jpg.0bbdc848dee605cdee141fd01da981ac.jpg

"ציפייה 5: אין כמו לראות לפעמים, או מדי פעם, סדרה או אנימה, או אפילו לשחק במחשב, בכל מיני משחקים או בקונסולות. כל זה אחלה דרך להעביר את הזמן שלנו. לי קשה לדעת ולהגיד איזו דרך יותר טובה ומה יותר טוב. לפעמים אני מעדיף לצפות בסדרה, לפעמים באנימה—גם משחקים יכולים להיות מאוד טובים ויפים. אבל מה שבטוח, כל העולם הזה הוא גדול ואינסופי, ושכל אחד יעשה ויראה מה שבא לו—זה היופי בעולם הזה.

אחד אומר שסוני יותר טוב מסוויץ, ועוד מלא דברים... כמו שנאמר פעם, אחד המשפטים הכי יפים: 'על טעם וריח אין להתווכח

foreign201611021023000279662586876_cjsh.jpg.53d45b014dea562e3064281afcd5ec46.jpg

בונוס – הציפייה האחרונה שלי, ואני חושב שלכל מי שנמצא בפורום הזה או באתר שלנו: שליגת הפוקומנים תמשיך לצמוח ולהתחדש, ושתמשיך להראות לכולם מי האתר מספר 1 בארץ. חברים, תזכרו—אין על צוות האתר או צוות הפורום הנפלא, שתמיד עובדים קשה כדי לקדם את האתר. תודה רבה לבעלים שפתח את האתר הנפלא הזה.

תזכרו—לפעמים אנשים לא מסתדרים, אבל צריך לנסות לפתור דברים בשלום

images.jpg.472ea5a4414d1f30c4e99210b8bc6d69.jpg

זה סיום האשכול הזה. בהתחלה חשבתי שזה יהיה אשכול קצר, אבל כמו כל פעם—התחשק לי לשקוע ולהסביר. כי אם אני עושה אשכול, אני עושה אותו כמה שיותר מושלם ושהיה יפה. אני חושב שאני אסיים עם שיר יום הולדת בשבילי—אחרי הכול, אתמול היה לי יום הולדת. תודה לכולם!

נערך בתאריך - על-ידי לאוניד ספיבק
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

שוב מזל טוב!

שמח שזכינו לאשכול המושקע הזה, וזכינו להכיר קצת יותר גם אותך ואת השגרה שלך.

תודה על השיתוף, ושנזכה לחגוג איתך עוד הרבה שנים 🥳

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יום הולדת שמח!

בעזרת השם שכל חלומותיך יתגשמו ותזכה לשמוח ולהנות

כל הכבוד על האשכול האיכותי! המשך כך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות גילעד כתב:

שוב מזל טוב!

שמח שזכינו לאשכול המושקע הזה, וזכינו להכיר קצת יותר גם אותך ואת השגרה שלך.

תודה על השיתוף, ושנזכה לחגוג איתך עוד הרבה שנים 🥳

תודה רבה אני אוהב להכין אשכלות כי צריך לחשוב על נושא ומה לכתוב וכיף לי שאתה נהנה 

לפני 20 שעות חתוליםהםהחיים כתב:

יום הולדת שמח ליאו!! ^.^

שיתגשמו כל חלומותך לטובה ותודה על השיתוף

תודה אמן

לפני 16 שעות מאזליסט21 כתב:

יום הולדת שמח!

בעזרת השם שכל חלומותיך יתגשמו ותזכה לשמוח ולהנות

כל הכבוד על האשכול האיכותי! המשך כך!

תודה רבה בשמחה אני אוהב לעשות אשכולים נכון לא תמיד יש לי רעיון או כוח כיף שאתה נהנה 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 5

כניעה אוטומטית - קרבות ידידות

2. 0

הרפתקאות יונתן. פרק מיוחד. הסיפור של שרף.

3. 0

הנבלים של האגדה של קורה חלק 2 - הברית בין קפיטליזם והשטן

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• Aaliyah עלה לדרגה
      מאמן מוביל
    • Aaliyah עלה לדרגה
      מאמן מתקדם
    • Cappuccino זכה בתג
      שבוע ראשון
    • Cappuccino עלה לדרגה
      מאמן מוביל