מעבר לתוכן

חלומות שלא ברור איך נכנסו לי לראש, פיניאטה אומללה, ונפילה אחת כואבת במיוחד

Username

הודעות מומלצות

a story 1: איתי התעורר בבוקר. התמתח ופיהק. הוא הגיע היום לגיל 18. וזה היה יום מיוחד מאוד. כי היום הוא עוזב את החווה.

הוא רצה להיות אדם מוצלח ועמיד ואי אפשר היה לעשות זאת כבעל חווה. הוא השקיף מהמרפסת על הפרות ושתה קפה. הוא החל לבחון כמה דירות באינטרנט והלך לבדוק אותן אבל אף אחת מהן לא התאימה לו...

אז הוא החליט לעצב בית בעצמו. וכמו המטומטם שהוא היה הוא הלך לבנות בית על צוק.

הוא בנה את הבית מרעפים ואת הגג מבטון. ובעודו בונה את הקיר שקרוב לצוק (בלי מלט) פרה ענקית באה ודחפה אותו (אל תשאלו מאיפה באה הפרה כי אין לי מושג)

הוא החל לנפול נפילה חופשית אל הסלעים המשוננים שמתחת!... ופתאום הוא קלט שהוא נמצא על רצפת חדרו וכל גופו דואב מכאבים. (מסקנה: אם אתה ישן במיטת קומותיים אל תחלום על צוקים🤣)

a story 2: הייתי מוצף בטוב. זה היה היום הטוב בחיי. ההורים קנו לי בניין דירות! נכנסתי עם הוריי לנכס והסתכלתי סביב.

היו מכונות משחק בכל מקום משחקי מחשב בהגזמה והכי חשוב... צ'יפס

התחלתי להינות. מבלי להיות מודע... שמשהו אינו כשורה... בעודי משחק ב"ליגת הפוקימונים" כיסה שק את ראשי! ולא ראיתי עוד...

כאשר הסירו את השק מראשי סוף סוף כבר היה ערב! הגבעות נצבעו בצבעים של אדום דם ועמד ריח של פגרים באוויר!

אבל עזבו את זה! הייתי הפיניאטה של כמה טרולים מטומטמים במיוחד! 

אני חושב שמעולם לא הרגשתי כל כך לא ממוצא כמו באותו יום. הם החטיאו כל כך הרבה פעמים שאפילו התחלתי לרחם עליהם קצת!🤣

לבסוף הם עזבו אותי והלכו לשחק כדורגל (רק למקרה ששאלתם את עצמכם הם אפילו לא הצליחו לבעוט בכדור🤣)

הייתי תלוי שם. מתבוסס באומללותי. כשלפתע כל העולם הפך לשחור לבן והרגשתי איך נשמתי אט אט יוצאת מגופי. התעוררתי בבהלה. ממשש את חזי. כאילו לבדוק שנשמתי עוד במקומה. ועד היום אני דיי בטוח שכמעט מתתי באותו הלילה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

סיפורים יצירתיים יש לך... אי אפשר לצפות מה מגיע!

ממליץ לשים פסיקים, ולנסות לגוון עם צבע, דגשים וגודל הכתב.

כיף לראות אותך פעיל!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...