מעבר לתוכן

סיקור אנימה – Blue Box/בלו בוקס

מאזליסט21

הודעות מומלצות

סיקור אנימה – Blue Box 

היום נדבר על אנימת רומנטיקה+ ספורט, אנימה ממש מרגשת, עצובה, מצחיקה ומגניבה. שראיתי את כל האנימה ביום😮 אז תהנו מהאשכול- שווה קריאה.

ספוילרים קטנים, לא משהו קריטי. 

על האנימה:

ז'אנרים: רומנטיקה, שונן, נוער, דרמה וספורט.

אורך: 25 פרקים – עונה אחת.

יוצר של המנגה: קוג'י מיאורה

בימוי של האנימה: הרי קוואגוצ'י

סטודיו: Tlecom Animation Film

שנת יציאה: 2024

תמונה של האנימה:

MV5BZmU1NWVmYjAtMTgxMS00ZmQ5LTkyMGYtZDNmODhkMGJkNjYwXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg.f02496932a033ec35c1f296bb546097c.jpg

תקציר על האנימה:

אינומטה טאיקי, תלמיד שנה ראשונה. כל יום הוא ממהר להגיע לאולם ספורט כמה שיותר מוקדם, כדי להתאמן בבדמינטון – (ספורט מסוים) אבל המטרה האמיתית שלו היא בכלל לראות את צ'ינטסו קאנו, תלמידת שנה שנייה שהוא מאוהב בה. הבעיה היחידה שהיא השחקנית כדורסל הכי מפורסמת בבית ספר, טאיקי מאוד ביישן לגשת אליה – בכלל לא חשב על להציע לה. יום אחד – אמא של טאיקי אמרה לו שחבל שצ'אנטסו עוזבת לחול, כי היא שחקנית מצוינת. טאיקי, ששמע את זה ישר רץ לאולם ספורט – והתחיל להגיד לה למה אסור לה לעזוב, למה היא צריכה לקחת את האליפות הארצית. שאסור לה לוותר על החלום שלה. בסוף היא צוחקת ואומרת לו שמצאה בית להיות בו, ושהיא לא מתכוונת לוותר על החלום. טאיקי נבוך ומנסה לברוח משם כמה שיותר מהר, אך לפני שהוא בא לצאת היא קוראת בשמו – מה שמרגש אותו מאוד. אצל מי צ'אנטסו מתארכת? תסתכלו לראות את האנימה כדי לגלות🫣

דמויות הסדרה:

Inomata_Taiki_Anime.png.14a3312609e9ba61826a2dc7f3932c93.png

שם הדמות: אינומטה טאיקי.

תפקיד: דמות ראשית.

תקציר: אינומטה תלמיד שנה ראשונה רגיל, שאוהב לשחק בדמינטון. כל יום אוהב להגיע מוקדם לאולם ספורט להתאמן, אך המטרה האמיתית שלו היא בכלל לפגוש את צ'אנטסו תלמידת שנה שנייה שהוא מאוהב בה, שהיא הכי טובה בתיכון בכדורסל נשים. טאיקי נותן את כולו להשתפר ולהגיע לאליפות הארצית, כדי להציע לה – ולהיות ברמה שלה. 

images(38).jpeg.97fa4d013756b5459e81600c90a68358.jpeg

שם הדמות: צ'אנטסו קאנו.

תפקיד: דמות ראשית שנייה.

תקציר: צ'אנטסו קאנו, שחקנית הכדורסל הכי טוב בתיכון אייטאקה. נפגשת עם טאיקי כל יום בבוקר שהוא בא להתאמן, הכדורסל חשוב לה יותר מהכל.

what-are-y-all-thoughts-on-hina-v0-l2w9nkkuabtd1.thumb.jpeg.8e9e7df0c65d824b7990cbd73e8bcf9f.jpeg

שם הדמות: הינא צ'ונו.

תפקיד: דמות ראשית שלישית.

תקציר: הינא, היא חברת ילדות של טאיקי – צברה איתו המון חווית. הינא היא אלופת התיכון בספורט התעמלות אומנותית, יש לה הומור מאוד משובח (לדעתי).

543139.webp.1edd630495e2d30e18958da79387cc26.webp

שם הדמות: קיו קאשיוואגי.

תפקיד: דמות משנית, החבר הכי טוב של טאיקי.

תקציר: קיו הוא החבר הכי טוב של טאיקי, תמיד עוזר לו על שאלות שיש לו – בעיקר עם צ'אנטסו. הוא חבר לקבוצתו במשחק הבדמינטון, מתבדח איתו הרבה גם.

543140.webp.b904f061da82fefe9f54d60b2f70c3aa.webp

שם הדמות: קוג'י האריו.

תפקיד: דמות משנית.

תקציר: האריו, הוא השחקן הבדמינטון הכי טוב בקבוצה. הוא נבחר בתחרות עם טאיקי, ומתחיל לדרבן אותו להתאמן או שיאמר ל צ'אנטסו או בדיחות על זה. (הוא יודע כי שמע אותם מדברים.)

יתרונות באנימה: (לדעתי)

1. שילוב של רומנטיקה וספורט, אפשר לאהוב אפילו בלי לאהוב רומנטיקה.

2. עיצוב דמויות מעולה.

3. אנימציה ברמה ממש גבוהה.

חסרונות באנימה: (לדעתי)

1. לפעמים מרגיש שהעלילה קצת חוזרת על עצמה, אבל משהו בקטנה.

2. היא גרמה לי לבכות (אנוכי מצידי)

דעה אישית:

לדעתי, טופ 3 אנימות הרומנטיקה שיש – לא ראיתי הרבה, אבל השילוב עם ספורט כל כך מעולה שאני בטוח בזה. אנימה ממש יפה שיכולה לפתוח הרבה דיונים, אני מאוד ממליץ על האנימה הזו – לדעתי כל אחד יכול להתחבר שם לדמות מסוימת, קרה לי שהתחברתי לכמה דמויות אפילו. בנוסף התעניינתי בבדמינטון קצת, נראה כיף! (כדורסל שיחקתי 6 שנים ופרשתי מסיבות אישיות🥲)

הדירוג הסופי שלי לסדרה: 9/10!🍷 (10/10 לאנימת רומנטיקה)

המשך יום טוב לכולם🙂 נתראה באשכול הבא!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו אנימה מעניינת, והסיקור לא פחות.
השילוב בין רומנטיקה לספורט נשמע ממש מסקרן, וכנראה שזה מה שהופך את האנימה לכל כך מיוחדת. יצא לי באופן אישי לשמוע קצת על בדמינטון, ואני חושב שאולי דווקא העובדה שהספורט הזה פחות מוכר נותנת יותר ייחודיות לסדרה לעומת אנימות של כדורעף, כדורגל וכדורסל שהן יותר פופולריות.
כל הכבוד על ההשקעה, בהחלט עשית לי חשק לבדוק את האנימה 😄

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת MRJOKER כתב:

השילוב בין רומנטיקה לספורט נשמע ממש מסקרן, וכנראה שזה מה שהופך את האנימה לכל כך מיוחדת. יצא לי באופן אישי לשמוע קצת על בדמינטון, ואני חושב שאולי דווקא העובדה שהספורט הזה פחות מוכר נותנת יותר ייחודיות לסדרה לעומת אנימות של כדורעף, כדורגל וכדורסל שהן יותר פופולריות.

שמח לשמוע! אנימה בהחלט מאוד ייחודית, שלא נדבר כמה מסקרנת.

אתה חייב לצפות! שתדע בונוס: היא זכתה באנימת הרומנטיקה הכי טובה לשנת 2025.

עכשיו עוד יותר תתעניין😮

מסכים לגבי הספורט, זה משלב כמה סוגים של ספורט (הרוב הענקי לבדמינטון) ובאמת יותר נהנתי מאשר לצפות בכדורסל נגיד.

תודה רבה🙂 מעריך! 

(תשלח לי הודעה שתגמור😉)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אם מאזליסט אומר שזאת אחת האנימות הרומנטיות הטובות שהוא ראה אז זה באמת אנימה ואוו.

אם ארצה לראות אנימה רומנטית אני בהחלט אצפה בה!

מאזליסט בצ'אט הליגה לפני כמה זמן: "אני רואה איזה 20 אנימות רומנטיות ביום"

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות Lightning hammer כתב:

אם מאזליסט אומר שזאת אחת האנימות הרומנטיות הטובות שהוא ראה אז זה באמת אנימה ואוו.

אם ארצה לראות אנימה רומנטית אני בהחלט אצפה בה!

מאזליסט בצ'אט הליגה לפני כמה זמן: "אני רואה איזה 20 אנימות רומנטיות ביום"

מאזליסט לא משקר😉

כמו שכתבתי – הרוב על רומנטיקה, אבל לא הכל על רומנטיקה.

אמרתי 20 פרקים ביום🥲 

לפני 6 שעות ashchild כתב:

נשמע כמו אנימה פצצה, בהחלט אראה אותה בזמן הקרוב!

סיקור מעולה כמו תמיד 🙃

שווה בהחלט! ממש ממליץ.

תודה רבה🫶

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

והבן אדם לא אומר מי המליץ לו על הסדרה אה שומר את כל הקרדיט לעצמו

לפני ב-24.6.2025 ב 10:50 AM MRJOKER כתב:

אישית יצא לי לשחק תאמת בתוקפה שהייתי בתיכון לא מעט בבאדימנטון וכדורסל.
כדורסל אני מאוד אוהב לשחק למעשה, פשוט לא יוצא לי ממש ובדמינטון זה ספורט קצת קשה, בעברית הם קוראים לזה כדור נוצה ובצדק, הסיבה שהמשחק הזה כל כך קשה זה שאתה צריך להכות במחבט עם כדור  קטן ולא ממש עגול שבקושי יש לו משקל ולכן קשה להכות בו שינוע במהירות ובעוצמה, בגלל הצורה וחוסר המשקל לבצע הנחתות לפחות כאחד ששיחק היה סיוט מהלך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת KaitoSama כתב:

והבן אדם לא אומר מי המליץ לו על הסדרה אה שומר את כל הקרדיט לעצמו

אישית יצא לי לשחק תאמת בתוקפה שהייתי בתיכון לא מעט בבאדימנטון וכדורסל.
כדורסל אני מאוד אוהב לשחק למעשה, פשוט לא יוצא לי ממש ובדמינטון זה ספורט קצת קשה, בעברית הם קוראים לזה כדור נוצה ובצדק, הסיבה שהמשחק הזה כל כך קשה זה שאתה צריך להכות במחבט עם כדור  קטן ולא ממש עגול שבקושי יש לו משקל ולכן קשה להכות בו שינוע במהירות ובעוצמה, בגלל הצורה וחוסר המשקל לבצע הנחתות לפחות כאחד ששיחק היה סיוט מהלך.

אם אפשר להתערב, אני גם שיחקתי כדורסל המון זמן וזה בהחלט כיף – אני מרגיש אחרת על המגרש.

מעניין, היה לכם את זה בבית ספר? נשמע כיף.

כל המטרה שזה יהיה ספורט קשה לא? אם זה כפי שאתה אומר זה אומר שבאמת טאיקי השתפר ממש..

נשמע ספורט כיף אך קשה כמו שאתה אומר, אני לא חושב שזה ספורט שמתאים לי אבל ממש עפתי על הקונספט.. נראה כיף לצפות בזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה מאזליסט21 כתב:

אם אפשר להתערב, אני גם שיחקתי כדורסל המון זמן וזה בהחלט כיף – אני מרגיש אחרת על המגרש.

מעניין, היה לכם את זה בבית ספר? נשמע כיף.

כל המטרה שזה יהיה ספורט קשה לא? אם זה כפי שאתה אומר זה אומר שבאמת טאיקי השתפר ממש..

נשמע ספורט כיף אך קשה כמו שאתה אומר, אני לא חושב שזה ספורט שמתאים לי אבל ממש עפתי על הקונספט.. נראה כיף לצפות בזה.

לא בדיוק היה לנו, כשהיה שיעור ספורט חופשי והיינו תלמידים בודדים היה לנו ציוד שיכלנו להשתמש בו ובין מה שהיה היה בדמינטון אז מפה לשם זה הגיע לכך ששיחקנו בתוך האולם ספורט בדמינטון, אני אישית גם לא חושב שזה ספורט בשבילי, בכדורסל יש לי יותר שליטה על הכדור וזה למה אני יותר נהנה מזה מאשר כדורגל או ספורט אחר, רוצה להתנסות בכדורעף מה שכן.

נערך בתאריך - על-ידי KaitoSama
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה KaitoSama כתב:

לא בדיוק היה לנו, כשהיה שיעור ספורט חופשי והיינו תלמידים בודדים היה לנו ציוד שיכלנו להשתמש בו ובין מה שהיה היה בדמינטון אז מפה לשם זה הגיע לכך ששיחקנו בתוך האולם ספורט בדמינטון 

צירוף מקרים, אני אנסה מתישהו בעזרת השם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות מאזליסט21 כתב:

צירוף מקרים, אני אנסה מתישהו בעזרת השם.

זה לא המשחק הכי כיפי, אני מסכים איתך, לטעמי אם אתה רוצה באמת להפיק הנאה מזה אתה צריך ממש להתאמן על זה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות KaitoSama כתב:

זה לא המשחק הכי כיפי, אני מסכים איתך, לטעמי אם אתה רוצה באמת להפיק הנאה מזה אתה צריך ממש להתאמן על זה.

אמת – אני ראיתי רק מהאנימה כמה קושי יש באותו ספורט, אם אנסה פעם אחת כנראה שלא אהנה מזה, אם אני מחליט לשחק זה רק להשקיע.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

בואו נדבר על הזמר לאונרד כהן

2. 1

מחשבות אחרי שחרור

3. 1

מחירי הטבעות בשוק – הצעה לפתרון

4. 1

מחשבות אחרי שחרור

5. 1