eden288 62 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 פרטי המציע: שם במשחק: Gojo קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/Gojo כותרת ההצעה: העלאת סיכויי מציאת חפצים בקרבות שדה תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): במערכת המשחק יש מערכת להגבלת קרבות - 40 קרבות בדקה. היסטורית, רוב "חיי" המשחק - שחקנים יכלו לעשות 40 קרבות או יותר בדקה. לאחרונה, כבר מספר שבועות - אין אפשרות יותר להגיע לכמות כזו, מכיוון ועדכוני אבטחה גורמים לכך שהקרבות יטענו יותר לאט. מאחר וכמות הקרבות הממוצעת ירד מ 40 ל 25, כמות החפצים שמשיגים על שעה של חרישה, שווה ל40 דקות חרישה במערכת תקינה. ההצעה שלי היא להעלות את הסיכויים של הכל ב50 אחוז, ככה שאם היום החרישה שקולה ל40 דקות, 40דק*1.5 = 60דק, כלומר זה יחזור למצב ה קודם כך שכל שחקן שמשקיע 8שעות חרישה בליגה - יוכל לקבל תמורה הוגנת וסבירה לזמן שלו במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: שחקנים יקבלו תמורה הוגנת לזמן שלהם בליגה 1 2 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מקס19 2 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 ל הכבודאניאפילו לא שמתי לב ואתה פקחת את עייני 1 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hunter 12 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 הירידה במהירות הקרבות מורגשת מאוד ומשנה את האווירה במשחק. אם אין אפשרות לחזור למהירות שקרובה למה שהיה בעבר, התגמול של אותן שעות שאנחנו יושבים ומשחקים במשחק יהיה זהה עם הוספת סיכוי למציאת חפצים בקרבות. כמובן שיהיה עדיף שהקרבות יהיו מהירים יותר, כרגע מגיעים למקסימום 30 קרבות בדקה כשהליגה עובדת בצורה חלקה ולרוב בסביבות 25 קרבות בדקה. יהיה מועיל אם תצא הודעה מסודרת של צוות המשחק בנושא זה בדיסקורד כי הנושא עולה הרבה פעמים ובוער בהרבה שחקנים ובעיקר בשחקנים שמשקיעים מזמנם ועושים קרבות. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 147 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 יש לי פחות דעה לגבי הסיכויים ויותר דעה על כך שהסיכויים אמורים להיות זמינים לקריאה ולא בטבלאות אקסל של משתמשים שמעדכנים את הממוצעים כל 50 אלף קרבות בגדול בעד קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ashchild 29 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 לפי דעתי באמת צריך לעשות משהו בנושא, התחושה כרגע בליגה היא שהזמן שאנחנו משקיעים שווה פחות מאשר מה שהיה שווה פעם, אני חושב שלהעלות את הסיכויים אפילו בפחות מ50% כמו שנכתב פה זה פתרון הוגן לבעיה שהוצגה כאן. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אינסוף 0 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 הצעה מאוד טובה חשוה שהזמן שלנו יהיה שווה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 523 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 בעד, וגם בכללי צריך לשנות שם איזה משהו בגיוון של המטבעות והשקים- שיהיה עוד דברים שמוצאים בלי יותר מידי חרישה. נ.ב: שמישהו יסדר לי את הבאג הזה שאני לא מוצא אגדי כבר איזה 10K קרבות... 1 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 385 פורסם יוני 23 שיתוף פורסם יוני 23 תומך באופן כללי ברעיון בהנחה שלא רצו להקשות על קצב מציאת חפצים(טבעות שקים וכו'), לא בהכרח בעד הסיכויים מכיוון שכל אחד עושה קרבות בקצב שונה ולכן אי אפשר לשנות את האחוזים שיתאימו לכולם. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 69 פורסם יוני 24 שיתוף פורסם יוני 24 קצת אנשים הגיבו נגד אני הולך נגד הזרם 1 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנהל ראשי Doom man 402 פורסם ספטמבר 28 מנהל ראשי שיתוף פורסם ספטמבר 28 שלום, צוות המשחק עומל על מנת לשפר את המהירות בקרבות השדה ככל שאפשר. במידה וצוות המשחק יראה לצורך, הוא יעלה את סיכויי המציאה בהלימה לקצב הקרבות הממוצע של המשתמשים במשחק כעת לעומת מה שהיה לפני כמה חודשים - נעדכן בהתאם. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. 1 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות