פורסם יוני 23, 2025יונ 23 בס"ד יום רגיל בליגה, אופיר ורם יורדים אחד על השני בצ'אט NightBast קונה חבילה ולא מקבל ואז אני מגיע. "שלום" אני כותב. אין תגובה. "מי רוצה זהב חינם?" שקט. והחלטתי לעשות קצת בלאגן. "הבא שכותב הודעה אני מוריד לו מוניטין". פתאום אני רואה ש5 ירוקים נכנסים לצ'אט. הם כולם מקלידים. ואני מקבל חסימה ליום מכל אחד מהם 😞 וקנס של.. 350 זהב?! כולה הורדת מוניטין אחת! זה גם היה בצחוק 😡. פתאום אתם כן פה, אה? לאחר שבוע אני חוזר הצ'אטה "מי פה?" אושקה אומר אני. אני אומר לו לכתוב בצ'אט את כל כלי השחמט תמורת 5 זהב. והוא כותב: "מלך. מלכה. צריח. חייל. רץ. ו... הלך לגלגל הענק". (פרש). חחחחחחחחחחח שלחתי לו את 5 הזהב וצילמתי מסך. זה היה כל כך מצחיק אבל אז, הוא הגיע. הירוק. וקיבלתי באן. "אני אנקום בהם, בכל הירוקים" החלטתי. ועכשיו נעבור לדמות הבאה בסיפור שלנו: ההאקר היה היה האקר מסתורי המכונה amonguSus. הוא היה רשע מרושע. אבל איך זה התחיל? כשהוא הגיע לגיל 12, אמונגאסsus הצעיר שלנו שיחק להנאתו מיקמק. לכבוד יום הולדתו, הוא קיבל מיקמנוי! אפשר כעת להחליף פריטים! בחור אחד שלח לו החלפה. הבחור הציע לו חולצה ממש יפה!! ההאקר הצעיר שלנו התלהב. בעיקר משום שזה היה תמורת נעליים ממש מכוערות שהיו לו... אבל רק לאחר שהוא אישר את ההחלפה, התוודעה לו גודל הטעות שהוא טעה. הנעליים הללו היו הפריט הנדיר ביותר במשחק. מי קבע את זה? איש אינו יודע. זה פשוט היה ככה. ובעקבות כך, אמונגאסsus היה שבור לחלוטין. הוא חשב שמשחקי דפדפן הם דבר נוראי. ולכן צריך להכחיד אותם. ההכחדות האקר צבר המון ידע במשך השנים. הוא למד לתכנת בכל שפה. לבנות קודים שזהים לאלו של כל משחק אחר. ובכך, ערב אחד הוא תקף את אקולוקו. הוא צירף למשחק קובץ חדש תחת אפם של המנהלים. הקובץ הכיל וירוס שקרע את המשחק. המנהלים הרגו את הוירוס, אבל מחיר שיקום האתר היה יקר מדי. ולכן, ההנהלה סגרו את כל האיזורים במשחק מלבד אחד. הם דיברו עם השחקנים על כך בפגישות שם במשך יום שלם. והודיעו שבחצות האתר ייסגר. ילדים רבים בכו, אבל האקר חשב שזה שווה את המחיר- אם לא עכשיו, הם יכוו מהמשחקים האלה אחר כך. והסיבה לסגירת אקולוקו מעולם לא הובהרה. כך קרה גם עם מוגובי. בגדול זה היה אותו דבר, רק שההנהלה לא טרחה להודיע על סגירת המשחק. פתאום הוא פשוט קרס ולא חזר. אבל מיקמק? לשם הוא מעולם לא התקרב. הטראומה על הנעליים, הייתה גדולה מדי. ההתקפה על הליגה בשונה מהאחרים, הליגה תמיד עמדה בצל. רחוקה מאור הזרקורים של האינטרנט ונהנית משקט ומקהילה קטנה של שחקנים. אבל זה לא הספיק לה כדי לחמוק מעיניו של אמונגאסsus. לילה אחד, לפני האיפוס, שחקנים רבים המתינו בציפייה לסוחרים ולכל ההפתעות המטריפות שמביא איתו האיפוס היומי. ממש עוד דקה הוא עמד להגיע ואז ההאקר תקף. האתר קרס תוך שניות. כל השחקנים נותקו מייד מהאתר. כולל הבעלים. שרת הדיסקורד געש. וגם אני קיבלתי התראות. בתור שחקן מיומן ידעתי לשמור לעצמי קישור לצ'אט (למי שלא יודע הצ'אט הוא פלטפורמה חיצונית) אז נכנסתי אליו בשמי חתוליםהםהחיים. "שלום?" כתבתי. ההאקר הופתע לראות מישהו. בשלב הזה בהרבה סיפורים יש קטע לאנטגוניסט לספר על התוכנית המטורפת שלו לגיבור כי הוא חושב שהוא לא יכול לעשות כלום נגד זה וכך גם האקר החביב שלנו עשה והוא הציג את עצמו, בשם amongusSus ותיאר את מעלליו בתור האיש שהפיל את מוגובי ואקלוקו. וכעת יפיל גם את הליגה, בשביל המטרה הגדולה הכחדת כל משחקי הדפדפן. והגענו לגמר הגדול לקרב הסופי, על הליגה. הסוף קחו לכם כלל לחיים להרבה אנשים יש מניעים אז אני ניסיתי להבין מה המניע של אמונגי ולראות איך אני יכול לנצל את זה לטובתי. החמאתי לו על הצלחותיו הרבות בחוסר ציניות מוחלטת יש לציין וביקשתי לשמוע ממנו עוד על מעשי הגבורה שלו בקרבותיו מול משחקי הדפדפן. הוא סיפר לי איך בדיוק הוא הפיל את אקולוקו מוגובי והליגוש ושמתי לב שחסר משחק אחד ממש חשוב מיקמק. אז שאלתי אותו, "מה לגבי מיקמק?" הוא התקשה בניסוח התגובה. אפילו דרך המסך יכולתי להרגיש את כאב הלב שלו. הוא אמר שהוא לא מרגיש יכולת לספר. ניסיתי לעודד אותו ואמרתי לו שלא אשפוט אותו הוא ביקש שאבטיח אמרתי לו שאין לי בעיה עם אבטיחים אז לבסוף הוא סיפר לי הכול. הייתי בהלם. שוק טוטאלי. כי הבחור שעקץ אותו במיקמק, הייתי אני. אמרתי לו את זה, הוא כעס. די רתח מזעם בעצם. אז סיפרתי לו שלא ידעתי בכלל שהנעליים האלו נדירות, כי רק התחלתי לשחק. ואם הוא רוצה, לא נגעתי במיקמק שלי מאז, והנעליים עדיין ברשותי, נוכל להחליף בחזרה ולתקן את הכול. וככה מצאתי את עצמי מחובר למיקמק בשעה 12 וחצי בלילה גם הוא נכנס, קראו ליאור124 שמו של ההאקר נחשף! לא זכרתי שככה קוראים לו. אבל לא היה לנו מנוי אז לא יכולנו להחליף וככה מצאתי את עצמי עונה על שאלות טריוויה של מיקמק עד אחד בלילה ניצחנו בעבודת צוות את הפירמידה ועשינו החלפה חולצה תמורת נעליים. לאחר מכן הוא כמובן החזיר את הליגה. והתנצל מעומק ליבו ואמר שאת מוגובי ואקולוקו כבר מאוחר מדי להציל. בבוקר כולם ראו בצ'אט את כל השיחה. יש שמועה שגם בפירמידה היה לנו קהל. הורידו לי את הבאן. וקיבלתי מהבעלים גישות, שאיתן אוכל לחסום כל משתמש ירוק. אבל, המסע שלי לימד אותי, שנקמה זה לא הפתרון, ולכן החלטתי במקום פשוט לחלק זהב לכל מי שיבקש. על זהב מוזמנים לקרוא כאן לחיץ
פורסם יוני 23, 2025יונ 23 ואוו! כתבת יפה מאוד! העלילה נשמעת יותר מידי אמיתית... יש מצב שזה מבוסס על סיפור אמיתי? ממש נהנתי מהאשכול, אשמח לעוד סיפורים כאלה! מבחינת העיצוב אתה יכול להסתכל על אשכולות בספרות וללמוד איך לעצב את האשכול שיהיה יותר כיף ונוח לקרוא אותו. מבחינת הכתיבה והניסוח, אתה ממש מעולה! רק יש כמה קטעים שבהם לפעמים צריך לספר את הסיפור לא רק מנקודת מבט אחת אלא לתת כמה זוויות... אשכול ברמה גבוהה!
פורסם יוני 23, 2025יונ 23 שחקני הליגה האקר הולך להרוס את המשחק עליכם לגייס 2000 מחשבי תכנות כדי להציל אותנו מהאקר האיום ונורא השחקן שישיג הכי הרבה יקבל פוקימון מיוחד קאטרפי מתוכנת (אחלה סיפור אני לא קורא בדרך כלל סיפורים)
פורסם יוני 23, 2025יונ 23 הייתי מגיב תגובה ענקית וטובה.. אבל אני מפחד מהאקר🫣 אושקה יציל את כולנו. אני סומך עליו!
פורסם יוני 23, 2025יונ 23 מחבר לפני 4 דקות מאזליסט21 כתב: הייתי מגיב תגובה ענקית וטובה.. אבל אני מפחד מהאקר🫣 אושקה יציל את כולנו. אני סומך עליו! @Oshka
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.