מעבר לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

פורום ליגת הפוקימונים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בניית סיפור חדש| החוש השישי

Featured Replies

פורסם

היי, זה פרדי.

אף אחד לא מכיר?

טוב נו- פשוט נדלג על ההקדמה המפגרת שלי...

ח'ברה, לסיפור יש המון שלבים- והכי חשוב מבינהם הוא הרעיון.

תמיד כשיש לי רעיון מגניב לסיפור, אני מתחיל לכתוב אותו לכם, אבל בגלל הכשרון המזוויע שלי בכתיבה, והעצלנות הלא נתפסת שלי, זה אף פעם לא מחזיק מים ליותר מחודש-חודשיים.

ואז מה קורה? אני לא מצליח להעביר לכם את הרעיון המגניב שלי כמו שצריך.

אז כשחבר שלי ואני דיברנו פעם אחת באיזה 4 לפנות בוקר, ומתוך סטלה של עייפות, אני והוא בונים עלילה מגניבה- אני מחליט, למה להרוס אותה עם סיפור? בואו קודם כל ניתן את הרעיון כמו שהוא לפורום- הם כבר יחליטו אם הם רוצים שזה ייהפוך לסיפור שלם בפני עצמו.

אזזזז, אני פשוט כותב את הרעיון, ואם יש העירות,הצעות, בקשות, או ראפים מאולתרים- אני אשמח לשמוע!

קדימה!

הסיפור מתחיל בזה שילד (דמות הילד מאוד צינית ומצחיקה) מקבל את ההודעה שאמא שלו גוססת ועל ערש דווי, אחרי שאבא שלו נפטר, אמא שלו נכנסה לדכאון שהשפיע על הבריאות שלה, ו3 שנים אחר כך, היא מתה.

אבל ברגע שהיא מתה- העולם מדרדר לכאוס, פתאום מלא אנשים מצליחים לעשות מלא דברים מגניבים, הקשורים סביב החושים שלהם, וכמעט כל אחד הופך להיות מיני סופרמן כזה.

'כמעט', כולם חוץ מהילד- שלא מקבל שום דבר, ורק נעשה מבולבל מאנשים שסביבו שמקבלים זכרונות מומצאים לגבי העולם שלהם.

הוא בורח מאספסוף זועם שלפתע מנסה להרוג אותו, בקללות וגידופים על אמא שלו.

הוא יורד למחתרת, מנסה להבין מה קורה ולאט לאט אוסף פרטי מידע:

לכל אדם יש חוש 'אלוהי' כלשהו, ראייה/שמיעה/ריח/מישוש/טעם, שמאפשר לו לעשות דברים מגניבים מאוד (אם ייחודיות מסויימת לכל אדם).

ראייה- ראיית העתיד, ראיית רנטגן, ראיית דברים שנמצאים במקום אחר בעולם.

שמיעה- שמיעת מחשבות, דיבור עם צמחים, דיבור עם חיות.

ריח- לחוש ברגשות של אנשים, ובזמן המוות שלהם.

טעם- רקיחת שיקויים.

מגע- חוזק פיזי מוגבר, מהירות, חוסן, זריזות וכו'.

הילד הזה נולד בלי שום חוש וואט סו אבר (טוב זה לא מדוייק, אחר כך ייגלו שיש לו 'חוש הומור' אלוהי, שזה סתם בשביל עצמי), ואמא שלו- שהייתה מישהי עם חוש שמיעה כל כך חזק, שהיא יכלה גם להשפיע על מחשבות של אחרים, לא רצתה שהוא ייתקשה בעולם.

לכן היא מחקה לכל העולם את הזיכרון שיש כזה דבר יכולות, ויחד איתם גם את היכולת להשתמש בהם, אבל כשהיא מתה הקללה נשברה- וכל העולם נזכר בבת אחת, ואנשים עם חוש ראייה מוגבר, ראו את העבר וגילו מה היא עשה, לכן כולם כועסים עליה ועליו.

מה דעתכם? אשמח לשמוע!

פורסם

קודם כל מגניב, אהבתי את העלילה. חשבתי לעשות דבר דומה לא מזמן אבל אני מפרגן לך ברעיון. (אולי בהמשך אעשה אשכול בסגנון דומה)

קודם כל צריך לתת שמות לאנשים. אני מציע לתת לילד את השם אלווין לאמא את השם הלנה ולאבא ברוס.

אני חושב שכדאי להוסיף עוד דמות אחת לפחות לתחילת העלילה כדי שיהיה פתח לסיפור.

אני מציע להוסיף חבר מבית היתומים שצוחק בטירוף מאלווין אבל גרוע ממש בלספר בדיחות, החבר יוסיף לאלווין עזרה עם חוש אחד ויעזור לו למצוא כיוון במסע.

בהצלחה לנו!

פורסם

אהבתי ממש את הרעיון!

מסכים עם ברק שכן צריך לתת שמות, אבל כרגע זה גרסא נסיונית לראות מה דעתנו – לכן לדעתי ברק לא הבין שזה נסיוני.

אהבתי גם תרעיונות של ברק, נשמע טוב – למרות שאני הייתי מביא לו אח כזה.

מחכה לראות את הסיפור, את הכוחות הסודיים ואיך הילד מתפתח.

המשך יום טוב🙂🙏

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

צופים לאחרונה 0

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

Account

Navigation

חיפוש

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.