מעבר לתוכן

המלצת אנימה אחת שאני אראה!

מאזליסט21

הודעות מומלצות

היי.

מה שלומכם? התגעגעתם? 

שבוע וחצי בלי אשכול.. לא יפה שלי.

אז היום אני ארצה לבקש ממכם משהו, אני בן אדם שמאוד אוהב לנסות הכל – אנימות בעיקר.

ורציתי היום לעשות משהו מעניין.

אני רוצה לתת לכל אחד הזדמנות לתת לי אנימה אחת לראות.

אז זה החוקים לזה:

1. לא אחד משלושת הכי גדולים. (נארוטו, בליץ, דרגון בול.) וואן פיס כבר ראיתי...

2. עד 100 פרקים.

3. עדיף לתת כמה אנימות, למקרה שראיתי כבר אחת מהן.

אז כרגע יש לא מעט אנשים שכבר נתנו לי המלצות. אז אם לא יהיה מספיק אנשים, אתן גם הזדמנות לאחרים.

שמות של מי שנתן לי: כליל, מעיין, יוחאי, אושר ורם.

אם שכחתי מישהו – הרווחתם😉

רק מזכיר: שלא בטוח אצפה מיד, אבל כשאסיים – לראות אשלח לכם הודעה שגמרתי.

תודה לכל מי שמציע!🙏

ובשביל שהאשכול לא יצא קצר מדי..

כמה תמונות מצחיקות שלי השבוע עם @shukush202!

Screenshot_20250616_025803_Discord.thumb.jpg.524ce920fb9488df8413ef56c11b2985.jpg

אתם יודעים מה אני אוהב להגיד.. הזמן טס שנהנים!😂

Screenshot_20250616_030128_Discord.thumb.jpg.228cbed404e569a54367b8fc1627f787.jpg

שינה מתוקה, רובוט.

Screenshot_20250616_030309_Discord.thumb.jpg.2de4cac875c80af15994d5081873fdbf.jpg

שלחתי לו אשכול של מאכלים אשכנזים.. אין לזה טעם!! (תסכימו איתי למטה)

לסיכום מתוק עם שוקי..

Screenshot_20250616_030549_Discord.thumb.jpg.a64182be282c49038c30d6c9acc40ca8.jpg

המתוקה שלי בעגלה!! 

סתם אל תפחדו רק בגלל התמונה.. היא מותק!

תמונה:

20250514_133108.thumb.jpg.832c0ef86ad450c4127d94dffcbdee4c.jpg

אני מותק!!

זה האשכול להיום, המשך שבוע טוב לכולם! בעזרת השם רק בשורות טובות🙂

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה זה פה מופע סטנדאפ על חשבוני? 😆

נו נו העיקר שהצלחתי להעלות לך חיוך.

לגבי אנימה שאני ממליץ, יכול להיות שראית כבר אבל אם מתחשק לך אנימה רומנטית שהיא לא ממש מוגזמת וסוטה ממליץ לך לנסות את comi cant communicate (נראה לי ככה כותבים את זה). אנימה  ממש מגניבה, יש כרגע 2 עונות אבל המנגה אי שם בצאפטר 600.

אם בא לך משהו יותר של אקשן, ממליץ על zoom 100- bucketlist of the death. אנימה מגניבה ממש על אדם שסובל בעבדה שלו ואין דבר שהוא משתוקק אליו מאשר חופש נצחי, עד שיום אחד מתחילה אפוקליפסת זומבים והחלום שלו מתחיל להתגשם!

ואם בא לך אולי משהו יותר צ'יל, אולי משהו לשים ברקע בזמן שאתה מבשל או משחק במחשב- saiki k זה הכתובת! סדרה על ילד רגיל עם כוחות מיוחדים ואייקיו גבוה. מראה את חיי היום יום שלו ובאופן כללי צ'יל מאוד. אם אני לא טועה יש את זה בנטפליקס.

מקווה שאחת מההמלצות האלה עזרו לך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות shukush202 כתב:

מה זה פה מופע סטנדאפ על חשבוני? 😆

נו נו העיקר שהצלחתי להעלות לך חיוך.

לגבי אנימה שאני ממליץ, יכול להיות שראית כבר אבל אם מתחשק לך אנימה רומנטית שהיא לא ממש מוגזמת וסוטה ממליץ לך לנסות את comi cant communicate (נראה לי ככה כותבים את זה). אנימה  ממש מגניבה, יש כרגע 2 עונות אבל המנגה אי שם בצאפטר 600.

אם בא לך משהו יותר של אקשן, ממליץ על zoom 100- bucketlist of the death. אנימה מגניבה ממש על אדם שסובל בעבדה שלו ואין דבר שהוא משתוקק אליו מאשר חופש נצחי, עד שיום אחד מתחילה אפוקליפסת זומבים והחלום שלו מתחיל להתגשם!

ואם בא לך אולי משהו יותר צ'יל, אולי משהו לשים ברקע בזמן שאתה מבשל או משחק במחשב- saiki k זה הכתובת! סדרה על ילד רגיל עם כוחות מיוחדים ואייקיו גבוה. מראה את חיי היום יום שלו ובאופן כללי צ'יל מאוד. אם אני לא טועה יש את זה בנטפליקס.

מקווה שאחת מההמלצות האלה עזרו לך!

שלום שוקי, תמיד המופע סטאנדפ עליך. 

לא ראיתי פה אף אנימה האמת.

אם להגיד את האמת – השנייה יותר קורצת לי.

כשאגמור אעדכן אותך! תודה🙏

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

איזה אשכול! ממש ברמה של צוות!😉

אהבתי את הקונספט וגם את ההוספות בסוף.

עכשיו רציתי לרמות כי ציפור קטנה לחשה לי שלא ראית פיירי טייל אבל זה 300 ומשהו פרקים אז אי אפשר (למרות שזו אחלה אנימה שיש)

נשאר לי רק אחת לתת למרות שיש סיכוי שראית וזה "אומנות החרב אונליין" (בתרגום לעברית) שזאת ממש סדרה מצויינת על מציאות מדומה שהופכת לקשורה יד ביד למציאות האמיתית עם סוג של טורניר עולמי שבו כל מי שמת- מת גם בעולם, 

ספויילר

גיבורי הסדרה בסוף גם מנתבים את השימוש במציאות המדומה כדי לעזור בחיים עצמם

אני חושב שאם לא ראית אתה ממש תאהב...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה Lightning hammer כתב:

איזה אשכול! ממש ברמה של צוות!😉

אהבתי את הקונספט וגם את ההוספות בסוף.

עכשיו רציתי לרמות כי ציפור קטנה לחשה לי שלא ראית פיירי טייל אבל זה 300 ומשהו פרקים אז אי אפשר (למרות שזו אחלה אנימה שיש)

נשאר לי רק אחת לתת למרות שיש סיכוי שראית וזה "אומנות החרב אונליין" (בתרגום לעברית) שזאת ממש סדרה מצויינת על מציאות מדומה שהופכת לקשורה יד ביד למציאות האמיתית עם סוג של טורניר עולמי שבו כל מי שמת- מת גם בעולם, 

הצג תוכן מוסתר

גיבורי הסדרה בסוף גם מנתבים את השימוש במציאות המדומה כדי לעזור בחיים עצמם

אני חושב שאם לא ראית אתה ממש תאהב...

תרתי משמע😂

תודה רבה🙂

האמת פיירי טייל כבר המליצו לי עלייה.. וכנראה אראה באותה בקרוב.

ראיתי אומנות החרב אונליין🫣 מוזמן לנסות שוב.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות מאזליסט 21 כתב:

תרתי משמע😂

תודה רבה🙂

האמת פיירי טייל כבר המליצו לי עלייה.. וכנראה אראה באותה בקרוב.

ראיתי אומנות החרב אונליין🫣 מוזמן לנסות שוב.

לגבי אח"א חשבתי שאולי ראית אבל כבר המליצו לך על פיירי טייל? 😭!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשכול מעולה ונראה לי מדינת ישראל לא הבינה משהו אזעקות זה שתוקפים אותנו לא כשאנחנו תוקפים אותם. תקפתם אותם יופי תנו לישון

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה בעיקר based on my personal יש פה שתי סדרות שעוקפות את ה100 פרקים ואלו גינטאמה ואינאזומה על חלק מהסדרות בחרתי לכתוב משהו אבל כולם טובות בעיניי.
אקשן: גורן לאגן, קיל לה קיל 26 פרקים [פרק 16 הוא ריקאפ]
fate [fate/zero, fate stay night and fate stay night heaven's feel]
kara no kyoukai אקשן מעולה אבל לאמיצים בלבד כי זה אימה מאוד גרפית, הרבה יותר גרפית מסדרות כמו attack on titan.
רומנטיקה
nagi no asukara
kaguya sama love is war
blue box
fruits basket [ממש ממש מומלץ סדרה מדהימה]
קומדיה:
קונוסובה
גינאטמה [ארוך אבל מצחיק ממש, למרות שזו סדרה ארוכה לטעמי צפייה של פרק ביום כזה כשאין לך מה לעשות עד שהיא תהיה רצינית עדיין טוב]
דרמה: 
fruits basket
oshi no ko
apothecary diary 
הרפתקה:
wolf's rain
a place further than the universe
made in abyss
מתח:
apothecary diary
psycho pass רק עונה 1 כי שאר העונות זבל אבל מדובר באחת הסדרות הכי טובות לטעמי שעולם האנימה הביא.
ספורט:
הייקיו כנראה שאתה מכיר
inazuma eleven על אף שהיא לכאורה לילדים ושודרה בערוץ הילדים, זו סדרה שבהחלט הצליחה להביא לי הנאה גם כבן אדם הרבה יותר בוגר בהתחשב בזה שלפני שנתיים עשיתי לה צפייה מחודשת ביפנית ואני עדיין מצאתי את עצמי נהנה אף יותר מהצפייה שלי כילד, הסדרה באמת הביאה דמויות מאוד זכורות עם סיפורי רקע מאוד מרגשים ועצובים ומראה גם איך הדמויות מתמודדות איתם, היא הצליחה לגרום לי באמת להתרגש, להתלהב ולהנות גם כמבוגר מה שאני לא יכול להגיד על סדרות כמו פוקימון לצערי הרב.
hikaru no go משהו שלא סביר שיכירו כי זו סדרה ישנה ממש אבל אני מצאתי אותה לממש מהנה, ההתחלה קצת מוזרה וחסרת כיוון אבל ברגע שמגיעים לסביבות פרק 17-18 הסדרה לקחה כיוון מעניין ויותר אישי שאני אישית מאוד עפתי עליו ומאותו רגע עברתי מסע מרגש וכואב של 55 פרקים שאני ממנו יצאתי יותר ממרוצה  אז על הסדרה הזו אני ממש ממליץ.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות KaitoSama כתב:

זה בעיקר based on my personal יש פה שתי סדרות שעוקפות את ה100 פרקים ואלו גינטאמה ואינאזומה על חלק מהסדרות בחרתי לכתוב משהו אבל כולם טובות בעיניי.
אקשן: גורן לאגן, קיל לה קיל 26 פרקים [פרק 16 הוא ריקאפ]
fate [fate/zero, fate stay night and fate stay night heaven's feel]
kara no kyoukai אקשן מעולה אבל לאמיצים בלבד כי זה אימה מאוד גרפית, הרבה יותר גרפית מסדרות כמו attack on titan.
רומנטיקה
nagi no asukara
kaguya sama love is war
blue box
fruits basket [ממש ממש מומלץ סדרה מדהימה]
קומדיה:
קונוסובה
גינאטמה [ארוך אבל מצחיק ממש, למרות שזו סדרה ארוכה לטעמי צפייה של פרק ביום כזה כשאין לך מה לעשות עד שהיא תהיה רצינית עדיין טוב]
דרמה: 
fruits basket
oshi no ko
apothecary diary 
הרפתקה:
wolf's rain
a place further than the universe
made in abyss
מתח:
apothecary diary
psycho pass רק עונה 1 כי שאר העונות זבל אבל מדובר באחת הסדרות הכי טובות לטעמי שעולם האנימה הביא.
ספורט:
הייקיו כנראה שאתה מכיר
inazuma eleven על אף שהיא לכאורה לילדים ושודרה בערוץ הילדים, זו סדרה שבהחלט הצליחה להביא לי הנאה גם כבן אדם הרבה יותר בוגר בהתחשב בזה שלפני שנתיים עשיתי לה צפייה מחודשת ביפנית ואני עדיין מצאתי את עצמי נהנה אף יותר מהצפייה שלי כילד, הסדרה באמת הביאה דמויות מאוד זכורות עם סיפורי רקע מאוד מרגשים ועצובים ומראה גם איך הדמויות מתמודדות איתם, היא הצליחה לגרום לי באמת להתרגש, להתלהב ולהנות גם כמבוגר מה שאני לא יכול להגיד על סדרות כמו פוקימון לצערי הרב.
hikaru no go משהו שלא סביר שיכירו כי זו סדרה ישנה ממש אבל אני מצאתי אותה לממש מהנה, ההתחלה קצת מוזרה וחסרת כיוון אבל ברגע שמגיעים לסביבות פרק 17-18 הסדרה לקחה כיוון מעניין ויותר אישי שאני אישית מאוד עפתי עליו ומאותו רגע עברתי מסע מרגש וכואב של 55 פרקים שאני ממנו יצאתי יותר ממרוצה  אז על הסדרה הזו אני ממש ממליץ.

תמיד כיף לי לראות תגובות שלך🙂

אני כרגע מעדיף פחות מ100 פרקים.. למרות שזה נשמע מעולה – ואני רואה 10 פרקים ביום בערך היה פעם 20 אבל ירד.

לדעתי אני אנסה בלו בוקס, כי גם המלצת עלייה פעם קודמת. וגם אני כמעט ולא רואה רומנטיקה אז למה לא..

תודה רבה! אולי אראה פה יותר מסדרה אחת, מעריך.

אשמח לראות עוד תגובות שלך בפורום🙏

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...