מעבר לתוכן

שוקי-לדת שמח לי!

הודעות מומלצות

וואו, אשכרה, יום הולדת!

אשכרה אני 16 שנים בכדור הארץ (חלק יטענו 12 אבל נתעלם מהם), ועדיין אני ממשיך לצייר אחרי כל השנים האלה.

במשך שבוע המחשבה הזאת רדפה אותי; אתה מצייר כבר 14 שנים מתוך ה16 שאתה חי, ומקשקוש של שלושה עיגולים על דף ולקרוא לזה איש, אתה מוכר ציורים- אז כמה השתפרת בשנתיים האחרונות בלבד?

אז לשאלה הזאת, חיפשתי מענה, ומצאתי.

גללתי לי סתם ככה בגלריה ופתאום נתקלתי שציירתי בשעת לילה מאוחרת בחופש הגדול בשלהי כיתה ט אם אני לא טועה- בטוח שמדובר ביצירה הכי טובה שעשיתי ואעשה אי פעם.

התלהבתי כי נזכרתי בהנאה שהיתה לי כשציירתי את זה, ורציתי לחוש אותה שוב.

רציתי גם את ההנאה שהייתה לשוקי של כיתה ח, ובו זמנית רציתי למחוץ אותו. לצחוק לו בפרצוף שהוא מצייר ממש מעפן לעומת שוקי של היום. אז ניגשתי למלאכה.

החלטתי לצייר את אותו הציור בשני דרכים. אחת דיגיטלית, השניה מסורתית, עם עפרונות ודף.

מכיוון שידעתי שבבית לא יהיה לי זמן לצייר גם דיגיטלי וגם ידני לפני יום ההולדת שלי, התחלתי לצייר את זה בזמן הפנוי היחיד שהיה לי- שיעורים בישיבה.

לא אשקר שזה היה קשה; גם הציור עצמו לא תואם את רוחה של הישיבה והייתי צריך להיות זהיר איתו, וגם העפרונות שהשתמשתי בהם היו ב20 שקל ככה שלא ממש היה קל להשתמש בהם. אבל בסך הכל עשיתי עבודה לא רעה בהתחשב בזה שאפילו לא יכולתי לראות את הציור המקורי.

20250605-142221.jpg

זה היה ציור מאתגר שהוכיח לעצמי שהשתפרתי גם בעפרונות צבעוניים, למרות שלא השתמשתי בהם מעל שנה, ולמרות שהעפרונות של היום עלו לי 20 בעוד אלה דאז עלו באיזור ה400.

אחרי זה הגעתי הביתה, ןהתישבתי כמעט כל ערב על הציור הדיגיטלי. האחד הזה היה יותר כיף כי אני חושב שסוף סוף הבנתי איך באמת לצייר בדיגיטלי. זה צרגיש קצת כמי צביעה בקנווס. קודם בונים צןרה כללים, ואחר כך מטשטשים עד שנוצרת יצירת המופת הבאה:

the-prisoner-guardian.png

כל כך נהניתי לצייר כל דבר בציור הזה. מהעיניים האדומות מבכי, לגולגולת שיצאה מדהים לדעתי, אם כי השיניים לא בדיוק ישרות. פשוט וואו!

ובעצם ככה הוכחתי לעצמי, ולכם לכבוד יום ההולדת שלי שהשתפרתי פלאים!

עכשיו אני יודע שרובכם יגידו "אוקיי, אבל מה עם ציור יוםהולדת של ממש בשביל עצמך? לכולם אתה מצייר ורק לעצמך לא?".

אז אל תדאגו, גם זה יגיע בזמן הקרוב בעז"ה בצידה ולא אהיה עמוס מדי בלימודים!

דרך אגב, השארתי את זה לסוף, אבל זה הציור המקורי שציירתי בכיתה ח':

20231001-020049.jpg

מרשים לא?

יום הולדת שמח לי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שוקי היקר, את ברכתי קיבלת בפרטי – אבל מזל טוב ענקי!

כמו שאמרתי לך שהראת לי תציור בהכנה, יצא מטורף ממש!! רואים את כל השקעה שעבדת על זה. נ.ב ישבת על זה עד 4 לפנות בוקר🥹

איזה שיפור מכיתה ח... לא יאמן – הדיגיטלי פצצה, וגם הרגיל עם מה שהיה לך מטורף, כל הכבוד.

שוב מזל טוב!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מדהים לראות את התהליך שעברת בציור, ממש רואים שזה חלק ממך!

מזל טוב! מאחל לך שתמשיך ככה ורק תתפתח ותתקדם!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...