מעבר לתוכן

סוחר הטבעות

eden288

מה דעתכם על ההצעה  

2 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על ההצעה

• בעד
    • נגד
      0

הודעות מומלצות

פרטי המציע:

שם במשחק: Gojo

קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/Gojo

פרטי ההצעה :

כותרת ההצעה:סוחר הטבעות

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש):

קודם כל אתחיל בצורך - מאחר וטבעות הן המשאב הכי מוגבל והכי חשוב היום להרבה שחקנים בליגה, יש תקופות כאלה ואחרות לאורך הליגה שהרבה אנשים משקיעים בסוג דומה של סטאטים (לדוגמה חיים/התקפה מיוחדת)
ונוצר מצב של ביקוש נורא גבוהה לטבעת מסויימת, בעוד שיש ביקוש נמוך יותר לטבעות אחרות.
או דוגמה אחרת - שחקנים שיש בידיהם הרבה טבעות, אבל הם צריכים כדי לסיים את ההשקעה שלהם בעיקר חיים לדוגמה.
כיום הפתרון היחידי זה להמתין להם באי - קצת יותר מכל טבעת כי עליהן יש תחרות ( או לחלופין לשלם עבורן הרבה זהב - מה שקורה כיום)

ההצעה: אני אחלק את זה למספר אופציות, מכיוון וזה רק רעיון ואפשר לשפר/לשנות אותו

אופציה 1:
ממיר הטבעות - בעבור עמלה של זהב מסויימת (לדוגמה 10-20זהב) יהיה ניתן להמיר טבעת רגילה אחת לאחרת
ובכך, בעד עלות שאנשים יחשבו פעמיים אם היא שווה להם - הם יוכלו להתקדם עם ההשקעה שלהם למרות ה"תחרות" הגדולה על סוג מסויים של טבעות

אופציה 2:
סוחר הטבעות - יותר דומה לסוחרי הפוקימונים שיש היום, פעם ב - (יום/שבוע/חודש - צריך לדון על כך) יגיעו סוחרי הטבעות, ודרכם יהיה ניתן להמיר כמות מוגבלת של טבעות מסוג אחד לסוג אחר
לדוגמה:
כל יום א', מגיע סוחר הטבעות ומציע:
1. תן לי 5 טבעות התקפה, ו 30 זהב ועבורם תקבל 5 טבעות התקפה מיוחדת
2. תן לי 3 טבעות מהירות ועבורם תקבל 3 טבעות רנדומליות
3. תן לי 4 טבעות חיים ועבורם תקבל 2 טבעות הגנה ו 2 טבעות הגנה מיוחדת

לאחר החלפה אחת (או יותר) הסוחרים יחסמו עד לשבוע הבא

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק:
יאזן את סוגי הטבעות הרגילות ויעשה את כולן פחות או יותר אטרקטיביות באותה המידה,
יעזור רוחבית להתקדמות השחקנים בהשקעה בצורה סבירה
ובתקווה גם יוריד קצת את מחירי הטבעות במסחר - מאחר ולא כולם לחוצים על סוג 1 או 2 של טבעות - אלה על כולם (וכך יאזלו המשאבים של מי שמשלם הרבה זהב על טבעות יותר מהר)

אשמח לשמוע את דעתכם ושינויים/דברים שאתם חושבים שפחות טובים בהצעה

נערך בתאריך - על-ידי eden288
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח אם תרחיב מדוע אתה חושב שכל סוגי הטבעות(הרגילות) אמורות להיות אטרקטיביות באותה המידה והאם אתה חושב שזה יפגע בגמישות שיש כאשר מדובר בסחר בין שחקנים(החלפה של טבעות לדוגמה).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת Hawks כתב:

אני אשמח אם תרחיב מדוע אתה חושב שכל סוגי הטבעות(הרגילות) אמורות להיות אטרקטיביות באותה המידה והאם אתה חושב שזה יפגע בגמישות שיש כאשר מדובר בסחר בין שחקנים(החלפה של טבעות לדוגמה).

כמובן שלא אמורות להיות שוות ביחס 1:1 ובגלל זה ההצעה באה עם "עמלה" או מגבלה של 3/4 טבעות לכל היות
המטרה היא לאפשר לשחקנים ש"נתקעו" עם סוג מסויים וצריכים סוג אחר - דרך פעולה נוספת

כאשר יש סחר בין שחקנים, ואני אביא את הדוגמה הכי קלה, מה שיש היום - צורך גדול של אודם והתקפה מיוחדת, יותר מכל שאר הטבעות
אנחנו רואים אינפלציה שמשפיע על כל הטבעות, אבל בעיקר על התקפה מיוחדת (נמכרת כבר ב145 זהב בקלות)

ואנחנו רואים גם חוסר בסוף - גם אם אתה נורא רוצה להחליף 10 טבעות חיים ולהשיג 10 טבעות התקפה מיוחדת - היום אתה לא תוכל, גם אם תציע תוספת מכובדת של זהב

גם כי לא רוצים וגם כי אין - טבעות זה גם ככה משאב מוגבל, אז אני חושב שכל עוד יש להחלפה הזו עלות או הגבלה מסויימת - זה לא יפגע בסחר בין שחקנים, ורק יוריד אינפלציה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

רעיון טוב,

החלפת טבעות בעלות שהיא גבוהה יותר מזו ששחקנים מחליפים אחד עם השני טבעות יכולה להועיל בגמישות ההשקעות בפוקימונים שונים, לא תפגע בסחר אלא תעזור להשקיע בפוקימונים בצורה קלה יותר בלי להקטין את הזמן שבו לוקח להשיג אותו כ"כ.

• תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות eden288 כתב:

כמובן שלא אמורות להיות שוות ביחס 1:1 ובגלל זה ההצעה באה עם "עמלה" או מגבלה של 3/4 טבעות לכל היות
המטרה היא לאפשר לשחקנים ש"נתקעו" עם סוג מסויים וצריכים סוג אחר - דרך פעולה נוספת

כאשר יש סחר בין שחקנים, ואני אביא את הדוגמה הכי קלה, מה שיש היום - צורך גדול של אודם והתקפה מיוחדת, יותר מכל שאר הטבעות
אנחנו רואים אינפלציה שמשפיע על כל הטבעות, אבל בעיקר על התקפה מיוחדת (נמכרת כבר ב145 זהב בקלות)

ואנחנו רואים גם חוסר בסוף - גם אם אתה נורא רוצה להחליף 10 טבעות חיים ולהשיג 10 טבעות התקפה מיוחדת - היום אתה לא תוכל, גם אם תציע תוספת מכובדת של זהב

גם כי לא רוצים וגם כי אין - טבעות זה גם ככה משאב מוגבל, אז אני חושב שכל עוד יש להחלפה הזו עלות או הגבלה מסויימת - זה לא יפגע בסחר בין שחקנים, ורק יוריד אינפלציה

אני רוצה להתחיל מהסוף, כשחקן אני לא מבין מה הצורך לטפל ב"אינפלציה", ההשלכה של מחיר טבעות גבוה מדי היא שהמחירים ירדו או שהסחר בטבעות ירד(אני נוטה לכיוון של ירידה במחירים).

הבעיה שאתה מתאר קשורה לטרנד העכשווי בליגה, כאשר הטרנד ישתנה לנכחדים שדורשים טבעות התקפה אז הטרנד ישתנה וטבעות אחרות יהיו שוות יותר, אז לפי ההצעה שלך יהיה גם צורך של תחזוקה למערכת(לדוגמה שינוי ערכים של כמות זהב שצריך להוסיף למטרת החלפה של הטבעות).

לסיכום, אני נגד ההצעה מכיוון שאני חושב שהמטרה של ההצעה שלך היא לפתור בעיה שלא קיימת, מחירי טבעות משתנים בהתאם לביקוש והיצע ולטרנד העכשווי שיש בליגה(לפני הגבלת הכוח הכללי לנכחדים, טבעות מהירות עלו הרבה יותר מהגנות לדוגמה).

המשחק משתנה והצורך להתעסק באופן מתמיד בכלכלת המשחק(סחר בין שחקנים) בדרך מלאכותית יכול לגרום לתוצאה ההפוכה.

• שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות Hawks כתב:

אני רוצה להתחיל מהסוף, כשחקן אני לא מבין מה הצורך לטפל ב"אינפלציה", ההשלכה של מחיר טבעות גבוה מדי היא שהמחירים ירדו או שהסחר בטבעות ירד(אני נוטה לכיוון של ירידה במחירים).

הבעיה שאתה מתאר קשורה לטרנד העכשווי בליגה, כאשר הטרנד ישתנה לנכחדים שדורשים טבעות התקפה אז הטרנד ישתנה וטבעות אחרות יהיו שוות יותר, אז לפי ההצעה שלך יהיה גם צורך של תחזוקה למערכת(לדוגמה שינוי ערכים של כמות זהב שצריך להוסיף למטרת החלפה של הטבעות).

לסיכום, אני נגד ההצעה מכיוון שאני חושב שהמטרה של ההצעה שלך היא לפתור בעיה שלא קיימת, מחירי טבעות משתנים בהתאם לביקוש והיצע ולטרנד העכשווי שיש בליגה(לפני הגבלת הכוח הכללי לנכחדים, טבעות מהירות עלו הרבה יותר מהגנות לדוגמה).

המשחק משתנה והצורך להתעסק באופן מתמיד בכלכלת המשחק(סחר בין שחקנים) בדרך מלאכותית יכול לגרום לתוצאה ההפוכה.

לפי התגובה שלך אני חושב שלא הסברתי את ההצעה טוב או שלא הבנת אותה במלואה

ההצעה היא לא על טרנד ספציפי, אלה המרה באופן כללי, היום אתה תרצה להמיר 2 התקפה + זהב על 2 התקפה מיוחדת

מחר זה יהיה ההפך

העמוד של "ממיר הטבעות"  יהיה ככה שאתה בוחר טבעת מקור, טבעות יעד, כמות וזה מוסיף עמלה של זהב ומחליף לך. (לפי האופציה הראשונה)
או לפי האופציה השנייה - זה רנדומלי כמו הסוחרים, וכל פעם יהיה לך אופציה להחליף סוג בסוג אחר - לפי מה שיצא (לא בהכרח לפי הטרנד)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום,

כל שחקן צריך טבעות מסוגים מסוימים ולאו דווקא את אותם הסוגים ששחקן אחר צריך. במקרה זה, הם יכולים פשוט להחליף ביניהם את הטבעות וכך האינטרסים של שניהם ישורתו, במידה וזה מה שהם ירצו. בנוסף, הסחר בין המשתמשים עלול להיפגע כתוצאה מכך - במקום לקנות טבעות ממשתמשים או להחליף בין טבעות, משתמשים ינצלו את האפשרות של סוחר הטבעות על מנת לעשות זאת. 

יתרה מזאת, הפופולריות של הטבעות משתנה, בתקופה הזו טבעת X יותר פופולרית מטבעת Y, ושבועיים לאחר מכן המצב עשוי להתהפך לגמרי - השוק והצורך של השחקנים הינו דינמי. צוות המשחק משתדל להתערב כמה שפחות בסחר בין השחקנים, ולכן גם במידה והצעה כזו תיכנס, אנו לא צריכים להתאים אותה או אותנו לפי הפופולריות של הטבעות הרגילות בקרב השחקנים.

לאור האמור לעיל, ההצעה נדחתה.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0