מעבר לתוכן

דיון- מה הכוח הכי חזק בכל האנימה?

מאזליסט21

הודעות מומלצות

מה הכוח הכי חזק בכל האנימה?

אז בתור חובב דיונים מספר אחת, רציתי לשמוע מה דעתכם על מהו הכוח הכי חזק באנימה.

אני לא מדבר ספציפית על "הדמות הכי חזקה", אלא על הכוח הכי חזק.

אני ספציפית צפיתי בהרבה אנימות, ועדיין לא החלטתי מה הכי חזק.

כמה חוקים לפני זה:

1. נא לשמור על דיון מכבד.

2. אי אפשר להגיד דמות שעדיין לא ראו את הכוח שלה (נגיד דרגון מוואן פיס).

3. זה לא כל כך חוק, אלא בקשה: תנסו לגוון בעוד דמויות חוץ מסון גוקו ולופי...

4. מותר להגיד גם טופ 3–5.

ועכשיו, אחרי שעברנו על החוקים, נתחיל עם דעתי:

1. אסטה (Black Clover)

images(35).jpeg.f1c7065ff86ad2c0c4e25c37c2acab00.jpeg

למה לדעתי הוא מתאים:

לאסטה יש את הכוח לבטל קסם.

ספויילר

יש לו כוחות של שד.

אבל הכוח הכי גדול אצל אסטה הוא הכוח לא לוותר.

גם כשקשה לו, גם כשהוא על סף מוות – הוא לא מוותר.

וזה מה שגרם לי לשים אותו פה.

המשפט האהוב עליי אצל אסטה, כמובן, זה:

"עדיין לא.", "עדיין לא."

(בעברית זה נשמע קצת מעפן, אני יודע.)

הרבה יחלקו עליי בדעה הזאת וזה בסדר. אולי אני פשוט ב-4 לפנות בוקר לא הכי מרוכז🫣

2. באגי (One Piece)

images(34).jpeg.06f6e269c8f29b007bae6bb157db0b75.jpeg

למה לדעתי הוא מתאים:

1. הדמות עצמה ספציפית מאוד ולא מנצלת את הכוחות שלה, וזה מה שמבאס.

2. הכוח עצמו הוא כוח חזק מאוד בסדרה, אבל לא הראו לו את הפוטנציאל בגלל באגי. אבל ואבל גדול — זה כוח שיכול להמנע מכל מכה פיזית ויכול להתחמק כמעט מכל מתקפה עם מישהו יותר חזק וחכם.

3. יש לו כוח פיצול — הוא פשוט יכול לפצל את הגוף שלו וזה כוח ממש חזק.

הייתי כותב משפט הכי מטורף של באגי, אבל... הכי חכם שחשבתי עליו זה:

"לברוח." "לברוח."

אז נוותר.

3. גוג'ו (Jujutsu Kaisen)

images(36).jpeg.5ab66a943a660c221bbc74a0ec221bd2.jpeg

למה לדעתי הוא מתאים:

1. הדמות עצמה מצוינת, אז הפעם זה לא כוח מבוזבז — וטוב שכך.

2. הכוח שלו הוא כוח מדהים: הוא יכול ליצור מרחק אינסופי מהיריב גם אם הוא עומד מטר לידו.

3. הוא יכול לשלוט בזמן, במרחב ויש לו מהירות יוצאת מן הכלל.

משפט מעניין שלו... אה, כן!

"בין השמיים והארץ, רק אני הוא הנבחר."

זה היה הדיון להיום, אשמח לשמוע מאוד את דעתכם.

(מוסיף שזה מסדרות שאני ראיתי.)

יש עוד המון דמויות מדהימות, שיש מצב שאני לא מכיר בכלל.

המשך יום טוב!

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
  • אהבתי 2
  • תודה! 1
  • שווה 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

Light Yagami  למה לדעתי הוא מתאים? ללייט אין כוח פיזי אבל יש לו שליטה מוחלטת על חיים ומוות – כמו אל/מלאך המוות. הכוח שלו מגיע מהשכל, מהיכולת לתמרן אנשים וכמובן גם מהמחברת ה Death Note. המחברת עצמה היא לא המסוכנת באמת – אלא לייט. בידיים שלו, המחברת הופכת מכלי הרג פשוט לאמצעי לבניית סדר עולמי חדש, לפי החוקים שהוא קובע. הוא חכם בצורה יוצאת דופן, חושב כמה צעדים קדימה ויודע לקרוא אנשים כמו ספר פתוח. הוא משדר תמימות וביטחון, ובזכות השילוב בין חוכמה לכריזמה – מצליח לשלוט באנשים מבלי שיבינו בכלל שהוא זה שמושך בחוטים. העוצמה של לייט לא נמדדת בשרירים, אלא ביכולת שלו להנדס מציאות שלמה לפי רצונו. הוא הופך את המחברת לכלי צדק (לפחות בעיניו), ומשוכנע שהוא היחיד שיכול לתקן את העולם. זה לא רק כוח – זו סמכות אלוהית לקבוע מי יחיה ומי ימות.

ולכן חשוב לזכורהכוח האמיתי לא נמצא במחברת – אלא בזה שמחזיק בה. ולייט יאגמי? הוא יודע בדיוק מה לעשות עם הכוח הזה. 

Light Yagami and the Magic Notebook – Mechanical Anime Reviews 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות MRJOKER כתב:

Light Yagami  למה לדעתי הוא מתאים? ללייט אין כוח פיזי אבל יש לו שליטה מוחלטת על חיים ומוות – כמו אל/מלאך המוות. הכוח שלו מגיע מהשכל, מהיכולת לתמרן אנשים וכמובן גם מהמחברת ה Death Note. המחברת עצמה היא לא המסוכנת באמת – אלא לייט. בידיים שלו, המחברת הופכת מכלי הרג פשוט לאמצעי לבניית סדר עולמי חדש, לפי החוקים שהוא קובע. הוא חכם בצורה יוצאת דופן, חושב כמה צעדים קדימה ויודע לקרוא אנשים כמו ספר פתוח. הוא משדר תמימות וביטחון, ובזכות השילוב בין חוכמה לכריזמה – מצליח לשלוט באנשים מבלי שיבינו בכלל שהוא זה שמושך בחוטים. העוצמה של לייט לא נמדדת בשרירים, אלא ביכולת שלו להנדס מציאות שלמה לפי רצונו. הוא הופך את המחברת לכלי צדק (לפחות בעיניו), ומשוכנע שהוא היחיד שיכול לתקן את העולם. זה לא רק כוח – זו סמכות אלוהית לקבוע מי יחיה ומי ימות.

ולכן חשוב לזכורהכוח האמיתי לא נמצא במחברת – אלא בזה שמחזיק בה. ולייט יאגמי? הוא יודע בדיוק מה לעשות עם הכוח הזה. 

Light Yagami and the Magic Notebook – Mechanical Anime Reviews 

בחירה מעולה🙂 חשבתי להכניס אותו, אבל נזכרתי שבלי המחברת הוא לא יכול לעשום כלום. אם מישהו ישרוף או יקח לו תמחברת- הוא ימות. יש לו חוכמה אדירה וביטחון אדיר, אך שכל לא יעזור לך לנצח, אלא רק כוח.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני לגמרי מבין אותך, בלי המחברת, לייט לא שווה הרבה בקרב. אבל בדיוק פה העניין, כוח אמיתי זה לא מה שיש לך ביד, אלא איך אתה משתמש בו. בסוף, זה לא הכלי שעושה את האדם, זה האדם שעושה את הכלי למה שהוא, כי בסיטואציה שתיארתי, הכוח האמיתי לא נמצא במחברת, אלא בזה שיודע מה לעשות איתה. ולייט לקח מחברת והפך אותה לנשק קטלני בעזרת המוח שלו. וכשיש לך מוח כמו של לייט כל השאר זה בונוס🙃 ואפילו על המחברת עצמה, לייט ידע לשמור עליה בצורות הכי מתוחכמות שיש... אז נכון, בלי המחברת הוא לא עושה הרבה, אבל תן אותה למישהו אחר, וכנראה שלא יגיע אפילו לעמוד הראשון 😆

נערך בתאריך - על-ידי MRJOKER
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות MRJOKER כתב:

אני לגמרי מבין אותך, בלי המחברת, לייט לא שווה הרבה בקרב. אבל בדיוק פה העניין, כוח אמיתי זה לא מה שיש לך ביד, אלא איך אתה משתמש בו. בסוף, זה לא הכלי שעושה את האדם, זה האדם שעושה את הכלי למה שהוא, כי בסיטואציה שתיארתי, הכוח האמיתי לא נמצא במחברת, אלא בזה שיודע מה לעשות איתה. ולייט לקח מחברת והפך אותה לנשק קטלני בעזרת המוח שלו. וכשיש לך מוח כמו של לייט כל השאר זה בונוס🙃 ואפילו על המחברת עצמה, לייט ידע לשמור עליה בצורות הכי מתוחכמות שיש... אז נכון, בלי המחברת הוא לא עושה הרבה, אבל תן אותה למישהו אחר, וכנראה שלא יגיע אפילו לעמוד הראשון 😆

ברור! בלי לייט המחברת הזאת מיותרת, אבל כמו שאמרתי, זה על מה "הכוח הכי חזק", לא על מה "הדמות הכי חכמה". בגלל זה אני מדבר על הכוח של המחברת- המחברת עצמה הכוח שיש בה באופן כללי לא מספיק חזק בשביל הכטח הכי חזק, אבל דיון הבא אולי נדבר על דמויות ונעלה אותו שוב🙂

תודה על הדיון!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות מאזליסט 21 כתב:

ברור! בלי לייט המחברת הזאת מיותרת, אבל כמו שאמרתי, זה על מה "הכוח הכי חזק", לא על מה "הדמות הכי חכמה". בגלל זה אני מדבר על הכוח של המחברת- המחברת עצמה הכוח שיש בה באופן כללי לא מספיק חזק בשביל הכטח הכי חזק, אבל דיון הבא אולי נדבר על דמויות ונעלה אותו שוב🙂

תודה על הדיון!

אוקיי אז לפני שאשאיר מקום לעוד אנשים לשתף את הדעות שלהם לגבי הכוח החזק ביותר, אני רק רוצה להדגיש מה שניסיתי לומר: לדעתי אי אפשר באמת לנתק כוח מהדמות. הכוח זה לא רק מה שכתוב על הנייר, אלא גם מי שמחזיק בו ואיך הוא משתמש בו – לדוגמה, בחוכמה ובתחכום כמו לייט. בסופו של דבר, זה השילוב בין השניים – וזה בדיוק מה שהופך כוח מסוים לקטלני באמת. זו גם הסיבה שבחרתי להתייחס למחברת וללייט, כי בעיניי הם בלתי נפרדים. אני כן חושב שהמחברת היא כוח הרסני ללא ספק, אבל חשוב לי גם לציין שזה לא כוח שכל אחד היה יודע איך להשתמש בו. ובשורה התחתונה – מבחינתי, ה־Death Note היא הכוח הכי הרסני שראינו באנימה. ואם יש דעות נוספות– אני לגמרי מכבד ואשמח לשמוע🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות MRJOKER כתב:

אוקיי אז לפני שאשאיר מקום לעוד אנשים לשתף את הדעות שלהם לגבי הכוח החזק ביותר, אני רק רוצה להדגיש מה שניסיתי לומר: לדעתי אי אפשר באמת לנתק כוח מהדמות. הכוח זה לא רק מה שכתוב על הנייר, אלא גם מי שמחזיק בו ואיך הוא משתמש בו – לדוגמה, בחוכמה ובתחכום כמו לייט. בסופו של דבר, זה השילוב בין השניים – וזה בדיוק מה שהופך כוח מסוים לקטלני באמת. זו גם הסיבה שבחרתי להתייחס למחברת וללייט, כי בעיניי הם בלתי נפרדים. אני כן חושב שהמחברת היא כוח הרסני ללא ספק, אבל חשוב לי גם לציין שזה לא כוח שכל אחד היה יודע איך להשתמש בו. ובשורה התחתונה – מבחינתי, ה־Death Note היא הכוח הכי הרסני שראינו באנימה. ואם יש דעות נוספות– אני לגמרי מכבד ואשמח לשמוע🙂

מוזמן לתת פה דעות כמה שתרצה, אני אקרא הכל.

אתה מזה צודק, בהחלט כוח חזק יכול להחשב לפי דמות ולפי הכוח, נגיד באגי- כוח חזק דמות גרועה, אז אני ממש מסכים איתך.

אני כן יכול להחשיב אותה טופ 5, תחשוב הוא כותב מונקי די לופי ןלופי מת- לפי התיאוריה😅 תודה על הדעה!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, לבקש עוד דמויות חוץ מגוקו ולופי ואז להרחיב על גוג'ו ואסטה זה על אותו המשקל אבל נתקדם!

ניסיתי קצת לצאת מהקופסה ואני חושב שמצאתי דמות עם פוטנציאל.

Star and Stripe או בעברית כוכב ופס(עדיף שלא), דמות שהופיעה בעונה השביעית של אקדמיית הגיבורים שלי.

השם האמיתי שלה הוא קטלין בייט, נחשבה לגיבורה מספר 1 בארצות הברית.

Star And Stripe — A symbolic supernova outshining everyone | by FrankyStein  | Medium

לא רוצה להרחיב יותר מדי בשביל למנוע ספוילרים, יש לה כוח שנקרא סדר חדש, כלל המאפשר לה להגדיר חוק חדש על כל חפץ/אדם(החוקים טיפה משתנים בין חפצים דוממים לבני אדם), יש 2 תנאים להפעיל את הכוח:

1)לגעת באדם/חפץ עליו היא רוצה להפעיל את הכוח.

2)לקרוא לו בשמו.

כמובן שיש לכוח מגבלות כמו מספר מוגבל של חוקים שפועלים בו זמנית(היא צריכה לבטל את החוק הקודם על מנת להפעיל חוק חדש, סה"כ 2 חוקים יכולים לפעול בו זמנית).

היא יכולה לשנות את הכוח עצמו - סדר חדש בכך שהיא משנה את החוקים שפועלים עליו.

כנראה שזה לא הכוח הכי חזק מכל האנימות אך חיפשתי דמות שהיא לא הדמות הראשית וגם דמות עם כוח מעניין שהפוטנציאל שלו אינסופי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות Hawks כתב:

לדעתי, לבקש עוד דמויות חוץ מגוקו ולופי ואז להרחיב על גוג'ו ואסטה זה על אותו המשקל אבל נתקדם!

ניסיתי קצת לצאת מהקופסה ואני חושב שמצאתי דמות עם פוטנציאל.

Star and Stripe או בעברית כוכב ופס(עדיף שלא), דמות שהופיעה בעונה השביעית של אקדמיית הגיבורים שלי.

השם האמיתי שלה הוא קטלין בייט, נחשבה לגיבורה מספר 1 בארצות הברית.

Star And Stripe — A symbolic supernova outshining everyone | by FrankyStein  | Medium

לא רוצה להרחיב יותר מדי בשביל למנוע ספוילרים, יש לה כוח שנקרא סדר חדש, כלל המאפשר לה להגדיר חוק חדש על כל חפץ/אדם(החוקים טיפה משתנים בין חפצים דוממים לבני אדם), יש 2 תנאים להפעיל את הכוח:

1)לגעת באדם/חפץ עליו היא רוצה להפעיל את הכוח.

2)לקרוא לו בשמו.

כמובן שיש לכוח מגבלות כמו מספר מוגבל של חוקים שפועלים בו זמנית(היא צריכה לבטל את החוק הקודם על מנת להפעיל חוק חדש, סה"כ 2 חוקים יכולים לפעול בו זמנית).

היא יכולה לשנות את הכוח עצמו - סדר חדש בכך שהיא משנה את החוקים שפועלים עליו.

כנראה שזה לא הכוח הכי חזק מכל האנימות אך חיפשתי דמות שהיא לא הדמות הראשית וגם דמות עם כוח מעניין שהפוטנציאל שלו אינסופי.

היי! תמיד שמח לגבי ממך תגובה אופיר🙂

אני מבין מה שאמרת- אני התכוונתי לא דמויות שהויכוח עליהם עולמי, נגיד תמיד יש תשאלה מי הכי חזק וזה או נארוטו, או לופי, או גוקו. וזה ויכוח מפורסם וראיתי לשמוע פה דמויות מפורסמות אך פחות.

ראיתי 4 עונות של מי הירו אקדמי, ו4 פרקים של עונה שבע. לא ראיתי אותו ספציפית אז אני לא יכול לדעת, אבל לפי מה שהראת פה- זה כוח ממש חזק. עד שלא אראה לא יכול לדעת, אבל כרגע מצאת רעיון מקורי ומעולה. אהבתי!

תודה על הדיון🙏

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה דמויות מטורפות שאפשר להגיד שהם הכי חזקות באנימה אי אפשר באמת להחליט 

העליון שבצללים | The Eminence In Shadow - שאדו 

איש האגרוף הבודד | One Punch Man - סאיטמה 

טאוגוניה | Teogonia - קאי (אנימה חדשה ממליץ מאוד)

סולו לבלינג | Solo Leveling - סונג ג’ין-וו

השער החדש | The New Gate - שין 

ויש עוד הרבה שמטורפים כל אחד והסדרה שלה בהכי הכי חזקים אי אפשר באמת לשים אצבע 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה Senku כתב:

יש הרבה דמויות מטורפות שאפשר להגיד שהם הכי חזקות באנימה אי אפשר באמת להחליט 

העליון שבצללים | The Eminence In Shadow - שאדו 

איש האגרוף הבודד | One Punch Man - סאיטמה 

טאוגוניה | Teogonia - קאי (אנימה חדשה ממליץ מאוד)

סולו לבלינג | Solo Leveling - סונג ג’ין-וו

השער החדש | The New Gate - שין 

ויש עוד הרבה שמטורפים כל אחד והסדרה שלה בהכי הכי חזקים אי אפשר באמת לשים אצבע 

היי אושר, שמח לראות ממך דעה.

בעיקרון כמו שאמרתי, זה 'הכוח הכי חזק' ולא הדמות. 

אבל בגלל שגם הכוחות האלה חזקים, מצוין.

העליון שבצללים ראיתי 2 פרקים, אז לא יודע במדויק מה הכוח של שדו, אבל אני יודע שזה כוח עצום, מאוד.

סאיטמה שמעתי הוא מטורף, אבל לא ראיתי אותו בעניים, אני מנחש שהוא ממש חזק וכנראה בטופ 3.

אולי אראה תאנימה, אם אתה ממליץ. לא ראיתי אז לא יכול להגיד דעה

כוח מעולה, הוא משתפר כל יום ויום ברמה מטורפת, לא יודעים עדיין מה הגבול של המערכת, אבל אם אין גבול אז.. זה אינוספי- בהחלט הייתי מכניס אותו לטופ 3.

גם לא ראיתי, אבל נשמע טוב.

אמת, יש המון כוחות חזקים בכל האנימה- אפילו טופ 20 ויהיה עוד המון שאולי אנחנו  פחות מכירים, אז בהחלט קשה להחליט.

תודה על הדיון!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות מאזליסט 21 כתב:

היי אושר, שמח לראות ממך דעה.

בעיקרון כמו שאמרתי, זה 'הכוח הכי חזק' ולא הדמות. 

אבל בגלל שגם הכוחות האלה חזקים, מצוין.

העליון שבצללים ראיתי 2 פרקים, אז לא יודע במדויק מה הכוח של שדו, אבל אני יודע שזה כוח עצום, מאוד.

סאיטמה שמעתי הוא מטורף, אבל לא ראיתי אותו בעניים, אני מנחש שהוא ממש חזק וכנראה בטופ 3.

אולי אראה תאנימה, אם אתה ממליץ. לא ראיתי אז לא יכול להגיד דעה

כוח מעולה, הוא משתפר כל יום ויום ברמה מטורפת, לא יודעים עדיין מה הגבול של המערכת, אבל אם אין גבול אז.. זה אינוספי- בהחלט הייתי מכניס אותו לטופ 3.

גם לא ראיתי, אבל נשמע טוב.

אמת, יש המון כוחות חזקים בכל האנימה- אפילו טופ 20 ויהיה עוד המון שאולי אנחנו  פחות מכירים, אז בהחלט קשה להחליט.

תודה על הדיון!

וואן פאנץ מאן נחמדה קלילה וכיפית וממליץ עליה כן היא והעליון בצללים מעולות ממש וחבל שראית רק 2 פרקים והכחות של שניהם סאיטמה יכול לנצח כל אחד וכל דבר באגרוף אחד בכללי מבחינת כוח הוא הכי חזק אף אחד לא שורד באמת אגרוף שלו ושאדו יש לו כוח אנסופי כנראה עד כמה שאני זוכר 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה Senku כתב:

וואן פאנץ מאן נחמדה קלילה וכיפית וממליץ עליה כן היא והעליון בצללים מעולות ממש וחבל שראית רק 2 פרקים והכחות של שניהם סאיטמה יכול לנצח כל אחד וכל דבר באגרוף אחד בכללי מבחינת כוח הוא הכי חזק אף אחד לא שורד באמת אגרוף שלו ושאדו יש לו כוח אנסופי כנראה עד כמה שאני זוכר 

מעניין, כן שמעתי ככה על סאיטמה – נשמע מטורף.

אולי אמשיך העליון של הצללים בהמשך, כרגע יש לי הרבה אנימות קדימה.

תודה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אחלה אשכול!

אני לא מצליח להיזכר באנימה ספציפית שיש בה את זה אבל ברמת העיקרון הכוח הכי חזק זה שליטה בזמן...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות Lightning hammer כתב:

אחלה אשכול!

אני לא מצליח להיזכר באנימה ספציפית שיש בה את זה אבל ברמת העיקרון הכוח הכי חזק זה שליטה בזמן...

שליטה בזמן? יעני כמו קיסר הקסם בבלאק קלובר? למרות שזה דוגמא יחסית חלשה לכוח כזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות מאזליסט 21 כתב:

שליטה בזמן? יעני כמו קיסר הקסם בבלאק קלובר? למרות שזה דוגמא יחסית חלשה לכוח כזה.

זה לא חוקי אבל אני אביא דוגמא ממארוול, דוקטור סטריינג'...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות Lightning hammer כתב:

זה לא חוקי אבל אני אביא דוגמא ממארוול, דוקטור סטריינג'...

הבנתי תכוונה שלך.. נחמד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הכוח הכי חזק זה כמובן, Reality Control... לדוגמא: Misogi Kumagawa מהאנימה Medaka Box. אחד מהדברים שהוא עשה זה למחוק את הצבע כחול מהעולם בגלל שצבעית עצבנה אותו 🤣

רק כדי להסביר, הוא מחק את הצבע כחול מכל העולם, זה אומר שהעולם הפך לצבע אחר בגלל שהצבע כחול לא קיים יותר! השמיים והמים הפכו לצבע אדום!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות SOMEBEAST כתב:

הכוח הכי חזק זה כמובן, Reality Control... לדוגמא: Misogi Kumagawa מהאנימה Medaka Box. אחד מהדברים שהוא עשה זה למחוק את הצבע כחול מהעולם בגלל שצבעית עצבנה אותו 🤣

רק כדי להסביר, הוא מחק את הצבע כחול מכל העולם, זה אומר שהעולם הפך לצבע אחר בגלל שהצבע כחול לא קיים יותר! השמיים והמים הפכו לצבע אדום!

מה יעזור לך למחוק צבע בעולם בקרב?😅

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות מאזליסט 21 כתב:

מה יעזור לך למחוק צבע בעולם בקרב?😅

זו רק היית דוגמא ליכולות אבל הוא פשוט יכול להגיד "סאיינים לא קיימים" וזה הקרב מול גוקו!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...