AlphaZero 159 פורסם ינואר 25 שיתוף פורסם ינואר 25 לפני 4 שעות The king of demons כתב: זה יותר מדי זמן לחכות אז כשיתפסו את סדאם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם ינואר 25 שיתוף פורסם ינואר 25 לפני 34 דקות AlphaZero כתב: אז כשיתפסו את סדאם או כשאיראן תתקוף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם ינואר 25 שיתוף פורסם ינואר 25 לפני 57 דקות The king of demons כתב: או כשאיראן תתקוף רק אטום אבל. למה להסתבך. פצצה על תל אביב עוד אחת על חיפה ואיזו פצצה או שתיים על ירושלים ואנחנו נחזיר בום בום על טהרן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם ינואר 25 שיתוף פורסם ינואר 25 לפני 53 דקות AlphaZero כתב: רק אטום אבל. למה להסתבך. פצצה על תל אביב עוד אחת על חיפה ואיזו פצצה או שתיים על ירושלים ואנחנו נחזיר בום בום על טהרן אכן אכן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם ינואר 28 שיתוף פורסם ינואר 28 לפני ב-25.1.2026 ב 9:34 AM The king of demons כתב: זה יותר מדי זמן לחכות אני עמוס מדי, רק בלילות אני מחובר ושם אני כבר גמור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 12 שעות פרון כתב: אני עמוס מדי, רק בלילות אני מחובר ושם אני כבר גמור או אה, עומס בלימודים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 המורה לא עשיתי שיעורים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 11 שעות The king of demons כתב: או אה, עומס בלימודים? עומס בחיים חח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 13 דקות פרון כתב: עומס בחיים חח כן מבין את התחושה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם ינואר 31 שיתוף פורסם ינואר 31 לפני ב-30.1.2026 ב 12:22 AM The king of demons כתב: כן מבין את התחושה עדיין במשרד? XD ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם פברואר 23 שיתוף פורסם פברואר 23 לפני ב-2/1/2026 ב 12:31 AM פרון כתב: עדיין במשרד? XD חיי חברה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 40 פורסם פברואר 24 שיתוף פורסם פברואר 24 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם פברואר 24 שיתוף פורסם פברואר 24 לפני 13 דקות arielC כתב: נייס 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם שלישי ב22:07 שיתוף פורסם שלישי ב22:07 טראמפולינה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.