arielC 9 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: אני מטר 75 וזה משגע זה טוב לגיל שלך? אין לי מושג ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: למה כולן גמדות כנראה גנים או סתם מזל רע עם הורמונים או שהיקום החליט שלהיות בגודל של ילדה בת 12 לנצח זה היעוד שלי בחיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 הבודקת גדילה אמרה שזה "נורמלי לגמרי" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת arielCohen כתב: זה טוב לגיל שלך? אין לי מושג נתקלתי ביותר גבוהים בגיל הזה... במה מאכילים ילדים בימינו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: כנראה גנים או סתם מזל רע עם הורמונים או שהיקום החליט שלהיות בגודל של ילדה בת 12 לנצח זה היעוד שלי בחיים חלום של כל אחת שתצליח בחיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: כנראה גנים או סתם מזל רע עם הורמונים או שהיקום החליט שלהיות בגודל של ילדה בת 12 לנצח זה היעוד שלי בחיים נמוך זה הכי יפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 נעע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 בגלל זה אני כל כך מקובל, בנות מתות על גבוהים.. לא שאני מאשים אותן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: בגלל זה אני כל כך מקובל, בנות מתות על גבוהים.. לא שאני מאשים אותן גבוהים זה נחמד אבל לא צריך עמוד חשמל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה yuuki כתב: נמוך זה הכי יפה זה נכון... אבל תמיד חוסכת לד"ר קליין ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת yuuki כתב: גבוהים זה נחמד אבל לא צריך עמוד חשמל די אל תיהיה אבא שלי.. זה חוזר על עצמו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: בגלל זה אני כל כך מקובל, בנות מתות על גבוהים.. לא שאני מאשים אותן במקרה שלי אם אהיה עם מישהו יותר נמוך ממני יעצרו אותי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 ואותו.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה פרון כתב: די אל תיהיה אבא שלי.. זה חוזר על עצמו תסתכל אתה על אנשים מלמטה ואז תדבר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 אני מסתכל.. אני הכי גבוה במשפחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 אוי רגע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לא משנה קיצר אני גבוה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 4 דקות פרון כתב: ואותו.. למה מה הוא עשה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 הוא יותר נמוך ממך... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 11 דקות פרון כתב: הוא יותר נמוך ממך... אני בת 24 תכף ו145 ... מה הסבירות שאהיה עם מישהו מתחת לגובה הזה ולא יעצרו אותי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: אני בת 24 תכף ו145 ... מה הסבירות שאהיה עם מישהו מתחת לגובה הזה ולא יעצרו אותי יש סיכוי אבל לא גבוה במיוחד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 3 דקות yuuki כתב: יש סיכוי אבל לא גבוה במיוחד חח לא גבוה במיוחד 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 בארור לא גבוה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 וואי איזה שלל עשינו, כל הכבוד לכולם/ן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 320 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 עשיתם אתמול 13 עמודים, משוגעים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.