פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת arielCohen כתב: אה נכון. בר מצווה כע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: חשבתי שאצלכן כנראה בנות מוציאות פלאפונים על ימין ועל שמאל באולפנה? כשעולים בכיתות זה נהיה פחות בעיה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה פרון כתב: כע כל מה שחסר לך זה שפם לא אסתטי וקול לא מאוזן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 האט את באולפנה?, זה באמת משהו אחר גם אני בישיבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: כל מה שחסר לך זה שפם לא אסתטי וקול לא מאוזן היי אין לי שפם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 9 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: כל מה שחסר לך זה שפם לא אסתטי וקול לא מאוזן וואוו כמה מדויק 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 9 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: האט את באולפנה?, זה באמת משהו אחר גם אני בישיבה אני הייתי גם בישיבה וכיתה ט,י כבר אפשר. אבל זה גם בגלל שמתחיל פנימיה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה פרון כתב: האט את באולפנה?, זה באמת משהו אחר גם אני בישיבה הייתי חחחח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 בקול של יפייפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת yuuki כתב: הייתי חחחח הא נכון, את די גדולה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת arielCohen כתב: אני הייתי גם בישיבה וכיתה ט,י כבר אפשר. אבל זה גם בגלל שמתחיל פנימיה תלוי איפה אבל בסוף מי שם על מה שאומרים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה פרון כתב: היי אין לי שפם אז תגדל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת arielCohen כתב: אני הייתי גם בישיבה וכיתה ט,י כבר אפשר. אבל זה גם בגלל שמתחיל פנימיה מתחיל פנימיה?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: אז תגדל קל להגיד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: אז תגדל נגד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: הא נכון, את די גדולה בתור נציגת הגמדים זה די פוגעני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 9 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: מתחיל פנימיה?! סיימתי בית ספר. אבל בכיתה ט התחלנו פנימיה ואז היה אפשר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 איזה כיף זה פנימייה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: בתור נציגת הגמדים זה די פוגעני הא אני זוכר שאמרת משהו על זה שאת מטר 50 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: בתור נציגת הגמדים זה די פוגעני אבוי, אני בצד שלך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני 1 דקה yuuki כתב: אבוי, אני בצד שלך ברוכה הבאה, יש כיבוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 למה כולן גמדות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 אני מטר 75 וזה משגע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת AlphaZero כתב: ברוכה הבאה, יש כיבוד יש, כיבודד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 לפני כעת פרון כתב: אני מטר 75 וזה משגע תתמודד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.