yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: מה זה אומר בלתי נסבלות אין לי דוגמא פשוט יצא לי הרבה פעמים לחשוב וואי איזה עם זה בנות, וגם בשכבה וכזה כשיש צרחות של משוגעות אני כאילו wtf ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 (נערך) כבר מזמן גיליתי שאצל בנות שום דבר לא הולך על מי מנוחות נערך בתאריך ספטמבר 28 - על-ידי פרון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: כבר מזמן גיליתי שאצל בנות שום דבר לא הולך על מי מנוחות הכל תלוי סיטואציה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 למשל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: למשל הממ אתה מתקיל אותי, אנחנו יכולות להיות מאוד רגועות פשוט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 5 דקות פרון כתב: אממ, לאידוע נו הכי קטן הכי גדול? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 חס וחלילה, פשוט מעניין כי אחיות שלי אף פעם לא מגלות לי איך הולך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: חס וחלילה, פשוט מעניין כי אחיות שלי אף פעם לא מגלות לי איך הולך איך מה הולך לחחחח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 תשמע פרון דבר חשוב על נשים, אתה לא יודע עליהם כלום לא משנה כמה אתה חושב שאתה יודע, בשניה הם משתנות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: נו הכי קטן הכי גדול? תלוי במה, ברגיל אני שני, אבל בתמימות אני אחרון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: תשמע פרון דבר חשוב על נשים, אתה לא יודע עליהם כלום לא משנה כמה אתה חושב שאתה יודע, בשניה הם משתנות אף אחד לא יודע עליהן כלום, מה לעשות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: תלוי במה, ברגיל אני שני, אבל בתמימות אני אחרון אה נחמד נחמד, אני הכי קטן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: אף אחד לא יודע עליהן כלום, מה לעשות בדיוק, בגלל זה אתה פשוט זורם עם הסיטואציה שהיא נמצאת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 דקה yuuki כתב: איך מה הולך לחחחח כאילו מה הם עושות בהפסקות ודברים כאלו, לא דאני מתעניין אלו פשוט אחיות שלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: בדיוק, בגלל זה אתה פשוט זורם עם הסיטואציה שהיא נמצאת אני זורם, אבל תמיד מותר להתעניין ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: כאילו מה הם עושות בהפסקות ודברים כאלו, לא דאני מתעניין אלו פשוט אחיות שלי המממ זה מתחיל בגומי עובר לכדור ונגמר בדיבורים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 דקה The king of demons כתב: אה נחמד נחמד, אני הכי קטן. קשה לדמיין את זה כשאתה אומר "הדור הזה" חח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: המממ זה מתחיל בגומי עובר לכדור ונגמר בדיבורים יש עדיין דבר כזה שנקרא גומי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: אני זורם, אבל תמיד מותר להתעניין אכן, מסוכן אבל להתעניין יותר מדי לפני כעת yuuki כתב: המממ זה מתחיל בגומי עובר לכדור ונגמר בדיבורים וואלה? חשבתי שזה יותר דיבורים בלי הפסקה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: יש עדיין דבר כזה שנקרא גומי תמיד יש אבל אני מדברת על היסודי שלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: אכן, מסוכן אבל להתעניין יותר מדי וואלה? חשבתי שזה יותר דיבורים בלי הפסקה מסתבר שאנחנו גם זזות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: אכן, מסוכן אבל להתעניין יותר מדי וואלה? חשבתי שזה יותר דיבורים בלי הפסקה מסוכן?, לפעמים .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: תמיד יש אבל אני מדברת על היסודי שלי הא יסודי, אני מדבר על חטיבה תיכון וכו' ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: מסתבר שאנחנו גם זזות מעניין מעניין לפני כעת פרון כתב: מסוכן?, לפעמים .. חחחחחח חטפתי לא מעט. טוב ברשותם אני זז לישון, תהנו לכן בהמשך השחנש לילה טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 דקה פרון כתב: הא יסודי, אני מדבר על חטיבה תיכון וכו' בעיקר דיבורים אז ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.