yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: היי להמ להוריד, הכל לטובה אנחנו נגיע בסוף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: יש לנו יעד רחוק אכן לפני כעת פרון כתב: אני גדלתי על ערכים מצוינים... האי תמימות נובע מרצון של ילדים אחרי2ם לצומי, ואז מתחילה הבעיה טוב לא אתחיל לעבור ילד ילד, הכוונה לרוב כל ילד צריך צומי, ככה הם גדלים חחחחח פשוט צריך לדעת מה להביא להם, פלאפון עם אפשרןת לגשת לכל דבר או ערכים ואהבת הורים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 יאפ, קצת חפירות וזהו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 נתנאל אתה נגד כל הדור נו, הם מזעזעים אבל יש להם גם רגעים טובים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: אכן טוב לא אתחיל לעבור ילד ילד, הכוונה לרוב כל ילד צריך צומי, ככה הם גדלים חחחחח פשוט צריך לדעת מה להביא להם, פלאפון עם אפשרןת לגשת לכל דבר או ערכים ואהבת הורים אפשר לחסום הרבה מאוד דברים בפלאפון... זה למה אני ניצלתי מהדבר הזה. ההורים שלי חוסמים ואני מקבל את זה, כל כך עוזר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 יאו יש לי רעיון מטורף לשיחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 דקה פרון כתב: אפשר לחסום הרבה מאוד דברים בפלאפון... זה למה אני ניצלתי מהדבר הזה. ההורים שלי חוסמים ואני מקבל את זה, כל כך עוזר. ב"ה חינוך טוב. לפני 1 דקה yuuki כתב: נתנאל אתה נגד כל הדור נו, הם מזעזעים אבל יש להם גם רגעים טובים היי היי זה לא נכון, כתוב בגמרא שהדור מדרדר מדור לדור, אז זה לא אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: יאו יש לי רעיון מטורף לשיחה שפוך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: יאו יש לי רעיון מטורף לשיחה יאללה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה קורבן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה Dudeeee nice ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 מה, לפני כעת yuuki כתב: קורבן למה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: Dudeeee nice Ya bro ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: מה, למה? זה פשוט נשמע לי מוזר, כאילו מסכן למה אתה צריך להיתקע איתן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: מה, למה? תשמע, בנות אוהבות לנצל גבר בשביל להנעים את זמנם, לכן יוקי פה אומרת קורן כי אתה נבחרת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 דווקא נחמדות לפני כעת yuuki כתב: זה פשוט נשמע לי מוזר, כאילו מסכן למה אתה צריך להיתקע איתן אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: תשמע, בנות אוהבות לנצל גבר בשביל להנעים את זמנם, לכן יוקי פה אומרת קורן כי אתה נבחרת מה לעשות, יש לי +999 הודעות בשעה, וזה רק מאיץ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: דווקא נחמדות אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל וואי וואי קשוח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: מה לעשות, יש לי +999 הודעות בשעה, וזה רק מאיץ לא ברור לי איך אתה שורד, צלש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 דקה פרון כתב: דווקא נחמדות אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל נחמד נחמד, איפה אתה בשרשרת המזון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: וואי וואי קשוח גם לך היה את זה פעם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת The king of demons כתב: נחמד נחמד, איפה אתה בשרשרת המזון? אממ, לאידוע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 19 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת פרון כתב: גם לך היה את זה פעם? יש לי חברות, אנחנו בלתי נסבלות לפעמים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני כעת yuuki כתב: יש לי חברות, אנחנו בלתי נסבלות לפעמים מה זה אומר בלתי נסבלות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.