פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת yuuki כתב: יש לנו יעד רחוק אכן לפני כעת פרון כתב: אני גדלתי על ערכים מצוינים... האי תמימות נובע מרצון של ילדים אחרי2ם לצומי, ואז מתחילה הבעיה טוב לא אתחיל לעבור ילד ילד, הכוונה לרוב כל ילד צריך צומי, ככה הם גדלים חחחחח פשוט צריך לדעת מה להביא להם, פלאפון עם אפשרןת לגשת לכל דבר או ערכים ואהבת הורים
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: אכן טוב לא אתחיל לעבור ילד ילד, הכוונה לרוב כל ילד צריך צומי, ככה הם גדלים חחחחח פשוט צריך לדעת מה להביא להם, פלאפון עם אפשרןת לגשת לכל דבר או ערכים ואהבת הורים אפשר לחסום הרבה מאוד דברים בפלאפון... זה למה אני ניצלתי מהדבר הזה. ההורים שלי חוסמים ואני מקבל את זה, כל כך עוזר.
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני 1 דקה פרון כתב: אפשר לחסום הרבה מאוד דברים בפלאפון... זה למה אני ניצלתי מהדבר הזה. ההורים שלי חוסמים ואני מקבל את זה, כל כך עוזר. ב"ה חינוך טוב. לפני 1 דקה yuuki כתב: נתנאל אתה נגד כל הדור נו, הם מזעזעים אבל יש להם גם רגעים טובים היי היי זה לא נכון, כתוב בגמרא שהדור מדרדר מדור לדור, אז זה לא אני
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה קורבן
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: בוואטספ אני בקהילות כאלו של הארי פוטר(מת על זה), ופעם אלת פשוט כל הבנות בקהילה עשו קבוצה וצירפו אותי אליה... תגובות הבקשה על הסיטואציה Dudeeee nice
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: מה, למה? זה פשוט נשמע לי מוזר, כאילו מסכן למה אתה צריך להיתקע איתן
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: מה, למה? תשמע, בנות אוהבות לנצל גבר בשביל להנעים את זמנם, לכן יוקי פה אומרת קורן כי אתה נבחרת
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה דווקא נחמדות לפני כעת yuuki כתב: זה פשוט נשמע לי מוזר, כאילו מסכן למה אתה צריך להיתקע איתן אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: תשמע, בנות אוהבות לנצל גבר בשביל להנעים את זמנם, לכן יוקי פה אומרת קורן כי אתה נבחרת מה לעשות, יש לי +999 הודעות בשעה, וזה רק מאיץ
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: דווקא נחמדות אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל וואי וואי קשוח
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: מה לעשות, יש לי +999 הודעות בשעה, וזה רק מאיץ לא ברור לי איך אתה שורד, צלש
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני 1 דקה פרון כתב: דווקא נחמדות אבל כן יש איזשהו מצב שבו אני מקשיב להתבגרות הילדות וזה... יש לי גם 3 אחיות אז בכלל נחמד נחמד, איפה אתה בשרשרת המזון?
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: נחמד נחמד, איפה אתה בשרשרת המזון? אממ, לאידוע
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: גם לך היה את זה פעם? יש לי חברות, אנחנו בלתי נסבלות לפעמים
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת yuuki כתב: יש לי חברות, אנחנו בלתי נסבלות לפעמים מה זה אומר בלתי נסבלות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.