פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: אני מרגיש שאת מנסה להוציא אותי רע בגלל האמת אני לא מנסה להוציא אף אחד רע
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: וואי וואי הדור של פעם את לא יכןל להגיד הדור של פעם, ההבדל בינך לבינה זה 5 שנים. דור זה הבדל של 20 שנה לפחות
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: אז למה קינג אמר "הדור של היום", זה רמיזה למשהו זה רמיזה לזה שהדור של היום מתקלקל חבל על הזמן
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני 1 דקה פרון כתב: אז למה קינג אמר "הדור של היום", זה רמיזה למשהו הוא זקן
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: זה לא אומר שאתם גם מקולקלים? חוץ מזה, לא כולם הם שטן אתה יודע כולנו באותה סירה
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: זה לא אומר שאתם גם מקולקלים? חוץ מזה, לא כולם הם שטן אתה יודע אנחנו דור שגדל על ערכים טובים ובריאים. זה לאו דווקא שטן אלא בקטע יותר של חוצפה ויותר מדי חשופים למידע
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני 1 דקה פרון כתב: כולם זקנים כך עוד הם נולדו לפני טרנקל טרנקל זה הרף? אוי
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: אנחנו דור שגדל על ערכים טובים ובריאים. זה לאו דווקא שטן אלא בקטע יותר של חוצפה ויותר מדי חשופים למידע אני גדלתי על ערכים מצוינים... האי תמימות נובע מרצון של ילדים אחרים לצומי, ואז מתחילה הבעיה
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.