פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: חחחחחחחח בסדר זה לא ניקיון זה לפרק מנוע ששוקל כמה קילוים טובים ולבדוק שהוא עובד כמו שצריך כדי להניע טנק ששוקל כמה טונים, בקטנהההה כן בקטנה, לא כמו למיין ספרים של הארי פוטר שקושלים בערך כמו הטנקים, אבל מי מגזים
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: כן בקטנה, לא כמו למיין ספרים של הארי פוטר שקושלים בערך כמו הטנקים, אבל מי מגזים LOL
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני 1 דקה The king of demons כתב: אני לעומתך, נורא נורא מקשיבבבבבב ברורררר
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: רגע רגע כולם לעצור הכל, אני עושה לכם שאלון. רגע אתה תעצור, אין לך בית ספר מחר?
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: רגע אתה תעצור, אין לך בית ספר מחר? מה זה לישוןן
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: שאלה ראשונה לקינג- מתי חתונה אחי? LOL, אני נשוי ליוקי לא ידעת?
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: רגע אתה תעצור, אין לך בית ספר מחר? אולי כן, אולי לא
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת פרון כתב: וואלה? לא באמת חחחחח מנש חיתן אותנו פה בליגה עכשיו ברצינות, מתי שהקב"ה יחליט, אני ממתין
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: לא באמת חחחחח מנש חיתן אותנו פה בליגה עכשיו ברצינות, מתי שהקב"ה יחליט, אני ממתין מנש תמיד אשם
פורסם ספטמבר 28, 20241 שנה לפני כעת The king of demons כתב: לא באמת חחחחח מנש חיתן אותנו פה בליגה עכשיו ברצינות, מתי שהקב"ה יחליט, אני ממתין וואי באלי שמנש יחתן אותי גם
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.