-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
1
הציור הראשון של השנה!
שלום שוקי, חג שמח, ושנה טובה קודם כל. חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בין כל ציור שעולה בתקופה האחרונה. הדיוק, הצורה, ההצללות אכן משתפרות מפעם לפעם! אדגיש מספר דברים שכן מפריעים לי בציור. השיער יצא אחלה, גם הצורה, אבל הפסים האלה לא משפרים את הצורה לדעתי, קודם כל היה חשוב לעבוד על ההצללות בשיער עצמו, ואת הכיוון ששמת עכשיו הייתי משתמש בהם בשביל לעשות פינישים ופרטים קטנים. לי אישית לא בדיוק ברור איזה צבע שיער יש לה.. האם הוא חום, שחור, בלונדיני.. התווי פנים יצאו לך ממש אחלה, עין שמאל קצת מוזרה, היא קצת גדולה מדי וטיפה פוזלת. אבל הבעיה העיקרית שלי בהצללות, בכלל חוסר גיוון בין אור לצל, ההצללות שיצרת מרגישות מאוד שטוחות, ולא מרגישים את העווי בתווי פנים, והדברים מרגישים קצת מודבקים במיוחד השפתיים שלה שיש עליהם יותר פרטים ומרגישים יותר ריאלסטיים הם מרגישים מאוד מדובקים על הפנים. האוזן יצא לך ממש אחלה, חסר טיפה עבודה על הצללות בפנים אבל הצורה יצא טוב! נמחק לך קצת השפיץ למעלה. הגוף שלה מרגיש מאוד קטן לעומת הראש, ויוצר אי איזון. אהבתי את התאורה שנופלת, זה נותן חיים ומימד לציור. לעומת זאת ההצללות לא מספיק טובות, והצורה של הבגד קצת מוזר. במיוחד באזור החזה, גם החזה שלה לא בנוי בצורה נכונה. הצורה של הכנפיים יצאו אחלה, אבל מרגיש קצת לא קשור לציור הכללי, מרגיש כמו אלמנט זר, חסר עליו עבודה ופרטים, מרגיש שעצרת בעמצה. -
1
הציור הראשון של השנה!
וואו, אחרי שלושה ימים של התנתקות מוחלטת מהעולם החיצון, סוף סוף התחילה שנה חדשה, ואיתה ציור חדש! הוא לקח לי בערך שעה וחצי, אולי שעתיים, הפיּצ'ריםּ הנשיים משום מה פחות עבדו לי פה, אבל שיהיה. אשמח לשמוע הערות אם יש 🙂 שנה טובה לכולם!- 2
-
-
714
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.