-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
1
הודאה ב 2 עבירות שבגללם קיבלתי באן והתנצלות
היי, כאשר משחקים במשחק, ובעיקר בעת קיום קרבות שדה, יש להתרכז במסך ולא להתעסק בדברים אחרים. (כפי שרשום בחוק הרביעי בחוקי המשחק) אחד הדברים החשובים ביותר לצוות הוא כנות. חשוב לנו לתת בך אמון, וכאשר אתה מוסר מידע שקרי האמון הזה עלול להיפגע. כיוון שניכר שלמדת את הלקח, הבנת את הטעות ושאתה מצטער על המעשה הוחלט שתוכל לשוב ולשחק. הבאן הוסר יחד עם קנס של 2 פוקדורי מאסטר, 60 כח מהפוקימון פיירוורק הואו שלך, והורדה של דרגת מאמן אחת. המשך משחק הוגן, חוקי ומהנה. ננעל. -
5
רוסט על שוקי
אני יכול לרדת על שוקי בלי סוף: הרי שהראשי תיבות של שוקי אומרים: שקשוקה וגם קטין יותר. אין לי מושג מה כתבתי פה- אבל הנה לך @shukush202!! תיעלב כמו שצריך. -
3
שכחתי מזה אז עשיתי את זה!
ענק מחזיק בפסגה של הר נסיכה בסגנון דיסני עם לבוש שחור שנראה רע, לא ממש משנה באיזה סגנון. גמד רוכב על צפרדע ומנופף בגרב איש שמן אוכל נקניק בית חב"ד, או לפחות דוכן קטן. אביר בשריון תלוי כמו בובה על חוטים -
3
-
2
ביטול הצעות לאי המסחר
אני יכול להבין, אולי הייתי צריך להציע כפתור שחוסם זאת שיהיה דרך או לאשר ישר או לא
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵💫
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.