Griffith 14 פורסם יולי 13 שיתוף פורסם יולי 13 לפני ב-27/06/2024 ב 11:56 AM פרון כתב: אם אני רוצה יותר בתחום המודיעין? סייבר, 8200 או יחידות אחרות.. 8200 היחידה הכי גדולה בצה"ל בתוכה יש הרבה מסלוליםובתוכהלדעתי המסלול הכי קשה ויוקרתי מיחידות הסייבר ואגף המודיעין הוא גאמ"א אם אתב מוכן לעבוד ממש קשה תכוון לשם אני מכוון ל 81 יחידת מצבעיים מיוחדים באגף המודיעין תקווה שבתיכון שתלך אליו תהיה מגמה שעוסקת בדברים האלה ומווכנת אותך למסלולים האלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם יולי 13 שיתוף פורסם יולי 13 שבוע טוב אחים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם יולי 14 שיתוף פורסם יולי 14 לפני ב-11.7.2024 ב 10:03 AM פרון כתב: אני לפעמים צריך גם מאוורר מאוורר יותר טוב ממזגן אבל גם וגם זה מקסים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם יולי 14 שיתוף פורסם יולי 14 לא יודע איך מאוורר יותר טוב ממזזגן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם יולי 15 שיתוף פורסם יולי 15 מאוורר עושה פשוט אוויר שזה נחמד ונעים ומזגן מוציא אוויר קפוא שזה גם נחמד ונעים אבל ככה מתקררים בקיץ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם יולי 15 שיתוף פורסם יולי 15 לא הבנתי מה הבעיה שיהיה קר בקיץ חח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם יולי 15 שיתוף פורסם יולי 15 אין בעיה, אני מדברת על להיות חולים מהמזגן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 מי נהיה חולה ממזגן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 לפני 28 דקות trenkl כתב: מי נהיה חולה ממזגן כנראה שלא אתה, בטוח אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 לפני 2 שעות yuuki כתב: כנראה שלא אתה, בטוח אני איך אפשר להיות חולים ממזגן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם יולי 19 שיתוף פורסם יולי 19 לפני 14 שעות trenkl כתב: איך אפשר להיות חולים ממזגן מסכים, לא הגיוני. אני בלי מזגן לא יכול לזוז, מזיע את חיי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 19 שיתוף פורסם יולי 19 לפני 6 שעות The king of demons כתב: מסכים, לא הגיוני. אני בלי מזגן לא יכול לזוז, מזיע את חיי בדיוק אם כבר חולים בלי מזגן. שבת שלוםםם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם יולי 21 שיתוף פורסם יולי 21 לפני ב-7/19/2024 ב 7:09 PM trenkl כתב: בדיוק אם כבר חולים בלי מזגן. שבת שלוםםם וואו לגמרי. שבוע טוב ומבורך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 21 שיתוף פורסם יולי 21 בוקרר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה גילעד 351 פורסם יולי 22 אחראי הקהילה שיתוף פורסם יולי 22 לפני ב-21.7.2024 ב 10:31 AM trenkl כתב: בוקרר טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 22 שיתוף פורסם יולי 22 לפני 1 דקה גילעד כתב: טוב בדיליי של יום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם יולי 23 שיתוף פורסם יולי 23 לפני ב-22.7.2024 ב 6:52 PM trenkl כתב: בדיליי של יום עדיף מאשר כלום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 24 שיתוף פורסם יולי 24 לא נכון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם יולי 24 שיתוף פורסם יולי 24 לפני 2 שעות trenkl כתב: לא נכון כן נכוןןןןן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Miki 7 פורסם יולי 24 שיתוף פורסם יולי 24 לפני ב-13.7.2024 ב 9:21 AM Griffith כתב: 8200 היחידה הכי גדולה בצה"ל בתוכה יש הרבה מסלוליםובתוכהלדעתי המסלול הכי קשה ויוקרתי מיחידות הסייבר ואגף המודיעין הוא גאמ"א אם אתב מוכן לעבוד ממש קשה תכוון לשם אני מכוון ל 81 יחידת מצבעיים מיוחדים באגף המודיעין תקווה שבתיכון שתלך אליו תהיה מגמה שעוסקת בדברים האלה ומווכנת אותך למסלולים האלה 8200 חפשנים 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 25 שיתוף פורסם יולי 25 לפני 18 שעות Miki כתב: 8200 חפשנים 🙂 גם מטכל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 61 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 מיאו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 59 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 גם אני רוצה : מיאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. שלי יותר ארוך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 9 שיתוף פורסם אוגוסט 9 מה זה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 61 פורסם אוגוסט 14 שיתוף פורסם אוגוסט 14 מיאו זה מה שחתולים אומרים >.^ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.