מעבר לתוכן

תיבת מטמון

Fire

תיבת מטמון  

4 הצבעות

1. 1. מה דעתכם

• אהבתי ממש נשמע טוב
      4
    • לא כזה אהבתי
      0

הודעות מומלצות

פרטי המציע: Fire

שם במשחק:Fire

קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Fire

פרטי ההצעה : תיבת מטמון

כותרת ההצעה: תיבת מטמון

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): 

אז ככה יש את אבן האיוונט איתנו כברהמון שנים ואני חושב שהגיע הזמן לשנות נותנת תגמול לא כזה גבוה 

ההצעה שלי היא :

תיבת מטמון מהשעה 8 בבוקר בשביל לתת לכולם סיכוי שווה מכל האנשים שכן חורשים בלילה אולי הם לזכות
יתן להם את האפשרות אולי לזכות בתיבה שמכילה טבעת רנדומלית כמו אבן האיוונט התיבה לא יכולה לצאת כל יום יש ימים שהיא לא תצא בכלל אבל מי שכן ימצא יוכל לזכות בתגמול הוגן

במה ההצעה שלי תשפר את החוויה:
זה יתן חוויה שונה למשחק גם האנשים שעושים המון קרבות ביום וחורשים ולפעמים ימים ללא טבעת תהיה להם האפשרות אולי לקבל הזדמנות נוספת
זה יעלה את הפעילות של השחקנים בתקיפת קרבות יתן יחודיות לחפץ מיוחד מסוגו 
כמובן שאת החפץ ניתן למצוא פעם אחת ביום ואפילו לא למצוא אותו 

נערך בתאריך - על-ידי Fire
  • אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אז בגדול אתה מציע שהאבן איוונט תשתנה למשהו אחר?

לדעתי מבורך, במיוחד השינוי זמינות שיתחיל מ 8 בבוקר, כי היום רק מי שחורש ב12-2 בלילה מקבל אותה לרוב

מה גם שפרס יומי של טבעת רנדומלית לשחקן בר מזל שחורש זה משהו סביר ונחמד, יתן מוטיבציה, ולא ישפיע על הכלכלה  בצורה שלילית

אני בעד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אהה.... התקופה שהאיפוס היה ב8 בערב....

אני בגדול בעד אבל יהיה מעניין להוסיף לזה במקום טבעת אקראית שכל יום/מציאה הטבעת תתחלף ברוטציה קבועה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 חודשים מאוחר יותר...

שלום,

קודם כל, נשמח לראות ממך עוד הצעות בפורום לטובת שיפור המשחק.

ראשית, להוסיף חפץ שניתן להשיגו מ8 בבוקר (הדומה במהותו לאבן האיוונט), יגרום לפער למי שכן חורש בלילה, ולמי שלא, בדיוק כמו שרשמת, רק שהפער הוא למי שמעדיף לחרוש בלילה, במיוחד אם החפץ כביכול "שווה" יותר וניתן להשיגו חפצים כמו טבעות.

שנית, לפי הנתונים שבידיי, פעמים רבות הזמנים שבהן משיגים את אבני האיוונט כלל לא בלילה, זה נכון שיכול להיות פער למי שחורש בלילה ומי שלא, אבל הטענה שדווקא מי שחורש בלילה ישיג בהכרח, לא נכונה.

מתוך שבעה ימים בשבוע - שלוש אבנים נמצאו בין צהריי היום לסביבות הערב, בשבוע האחרון.

צוות המשחק דואג לשפר את חווית המשחק כל הזמן, למשל: הוכנס עדכון פרסים יומיים, שעונה על הצרכים שרשמת - ניתן להשיג כל עשרה ימים טבעת, כל חמישה ימים תיבת זהב, ובין 1 ל - 6 זהב כל יום.

בגלל טענות אלה - הוחלט שלא להכניס חפץ חדש הדומה במהותו לאבן האיוונט.

תודה על ההצעה.

ננעל

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• RamYo נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש