מעבר לתוכן

ראיון עם הפילפילון

הודעות מומלצות

ראיון עם הפילפילון

אז מי שלא מכיר, הפילפילון האגדי, הוא שחקן ענק, מלך, והשראה, קבלו את... @shukush202 האגדי!!!!

אני מכיר את שוקי כבר בערך חצי שנה, וצברתי איתו שלל חוויות מדהימות, גיליתי בן אדם מדהים, שתמיד רוצה לשמח, תמיד רוצה לעזור, ואחד האנשים הכי טובים שאני מכיר. 

הראיון היום, הוא כדי להראות את זה לעוד אנשים, ובעיקר בשבילי. לדעת עוד על בן אדם כזה טוב, אגיד ששוקי עזר לי המון באשכול, אז בהחלט מגיע לו את זה. 

אז בלי חפירות, נתחיל עם הבן אדם זהב הזה.⬇️

1.איך התחלת לשחק בליגה ובפורום?

_-removebg-preview.png.fdce6756c3e32097c5e7baa2b3b0e7ef.png.637e2df12b6c67c3d7f17650a8c3cb4e.png

האמת שהגעתי אל הליגה ממש בטעות. חיפשתי לראות פרקים של פוקימון, ואחד הקישורים הראשונים שראיתי היו אל הליגה. מהר מאוד התלהבתי שיש משחק דפדפן ישראלי של פוקימון ואמרתי לאח שלי להיכנס גם, מה שהוא עשה מיד. אבל לצערי הוא לא אהב מספיק פוקימון כדי להישאר איתי וככה נשארתי בדד. אני והליגה.

אתה אף פעם לא בדד, אנחנו תמיד איתך שוקי!! חייבים קרדיט לפוקימון שגילו זהב כמוך.

2.כמה זמן לקח לך לעלות לצוות פורום?

c5ab0922744b1569.png.268d3f9066bed897a3cb9328e41c14fe.png.294b2be2c50de36cee7a0cce0c0484d6.png

תוך שלושה חודשים כבר הייתי בתוך הצוות. הייתי נחוש להיכנס, אהבתי את הפורום מאוד ורציתי לעזור לאנשים, ולפתח את הקהילה כמה שאפשר. עם קצת מאמץ ועזרה נכנסתי אחרי חודשיים רצוף של מצטיין החודש.

צפוי. בן אדם כמוך אפילו בשבוע הייתי מעלה, לב כזה לא רואים כל יום, אהבה כזאת בכלל לא, ומאמין שהשקעת המון אם איך שאני מכיר אותך, אתה תותח.

3.האם התחלת לצייר בגלל הפורום בליגה או שתמיד היה לך את זה?

Screenshot_20230215-185642_Chrome.thumb.jpg.9fd494244b9517b80f84deb1d88eec1a.jpg

אני מניח שתמיד היה לי את זה ברמה מסויימת. תמיד ציירתי מגיל שנה וחצי, גם אם זה היה נראה כמו קשקוש בלאבוש. כשנכנסתי לפורום הבנתי באמת כמה אני טוב בזה ואני לא מפסיק להשתפר מאז. אני אצרף תמונות מהציורים הראשונים שפרסמתי בפורום להמחשה🙂

שנה וחצי?!? וואו, יש פה אנשים שעיגול יוצא להם עקום אתה יודע.. אתה משתפר בגלל כוח רצון והשקעה, רק ככה משתפרים, וזה דבר שיש לך.

4. איך זה היה לפתוח תאשכול הראשון שלך בצוות? חששת? התרגשת?

image-16.thumb.png.5df7aaf55714af8c690c6b87d4430c94.png

התרגשות? התרגשות זו לא מילה. האמת שעוד לפני שבכלל הודיעו לי רשמית שאני בצוות שמתי לב שקיבלתי את התואר בפורום. הותיקים ביותר יזכרו את הריקודי שמחה שרקדתי בסלון, ואיך קיפצתי חחחח. האשכול הראשון היה זכור לטוב וללא ספק היה חתיכת נקודת אור בתקופה קצת חשוכה

שוקי, ימלך! ריקודי שמחה בסלון זה הכי כיף, כולנו עוברים תקופה קצת חשוכה, אני מזה שמח לשמוע שהצוות מה שגרם לך להתעודד. מת עליך!

5.אם היית יכול לחזור לתקופה מסוימת בליגה, איזה שנה או חודש זה היה?

Screenshot_20250512_164026_Discord.thumb.jpg.42f2f4fcf31f57a41f82c428064f9576.jpg

וואו, שאלה מצויינת. באופן כללי הפורם והליגה די פעילים כיום, אבל איזה תקופות היו פעם. ואני נחשב די חדש 🙂 באופן כללי איזור 2023 בחנוכה. יש לי זיכרון ממש מתוק מכניסת שבת שכולם היו מחוברים בליגה ואני יושב בבית ונהנה יותר מתמיד 🙂

2023 אה, חבל שלא הייתי שם שהיית יותר פעיל, לפחות אתה מקבל 10 הודעות שלי ביום במקום 100😜 ( @גילעד יודע)

6. מה הציור שהעלת בפורום שהכי אהבת?

2.thumb.png.0d2f3b23f13234a9fba2a5069b142f64.png.54fcb2414c57fcb50c31eaabde5dc0da.png

שאלה מאוד קשה. כולם היו בני, אבל הממש ותיקים זוכרים את שבוע השוקי שבו במשך שבוע ניסיתי לצייר לעצמי ציור ענק ליום הולדת ובו אפשר לראות את כל הדמויות אנימה האהובות עלי ביותר. כמובן שבסוף התייאשתי אבל היה כיף. הנוספים שזכורים לטוב היו גם ציורי היום הולדות שעשיתי לאנשים שתמיד משמחים אותי והיה לי כיף לשמח אותם בחזרה 🙂

שבוע השוקי אה, חבל שהתאיישת, אבל לפחות ניסית, לדעתי לעשות ליום הולדת למישהו, זה הכי מרגש בעולם, מעלה חיוך על הפנים, משהו שכל כך מתאים לך.

7.  מה הקטע הכי מצחיק שאתה זוכר מהפורום?

f77dcfa6-696e-464b-ab0c-a32951af0cbc.thumb.jpg.04926194c9a98836aec80d89de55d109.jpg

האמת שזה פחות היה מצחיק בזמנו, יותר עצוב, אבל במבט לאחור זה אחד המצחיקים. הייתי צריך לארגן חידון לפורים בפורום הישן. הכנתי את כל השאלות, הבטחתי לעצמי לוז פנוי כדי שאוכל להעביר את החידון כמו שצריך (זו היתה הפעילות הראשונה שארגנתי כצוות בפורום). מה שלא הייתי מוכן אליו זה שאבא שלי יחליט פתאום שיוצאים לקניות למשלוחי מנות. מפה לשם אני מנסה להעביר חידון בסופר ענק בלי קליטה, 7 אנשים מחכים שאני אגיד מה התשובה הנכונה, ואני לא מצליח אפילו לשלוח הודעות.

חחחחחחחחחחחחח, אני מת, אני מדמיין את צוות הפורום רואה את זה ומת מצחוק, או את השחקנים, לפחות פינקת כמה אנשים נחמדים במשלוח מנות😉

8. אם היית יכול להזמין 10 שחקנים לחתונה שלך מהליגה מי היית מזמין

Screenshot_20250512_163500_Discord.thumb.jpg.d43788028a0acf98dd998867555bd2cd.jpg

שאלה יפה, דבר ראשון את צוות הפורום- נתנאל ( הובטחה לו הזמנה לפני שנתיים), בניהו ( כדי שיוכל למחות על החתונה) וגילעד (כדי שיעבור על הנאום שלי לפני שאני מביך את עצמי ברבים). אחרי זה את יהונתן, כי אני צריך זמר כמובן. ישראל, שלא יודע אם אתם מכירים, שחקן מפעם שחבל לי שנותק לי הקשר איתו. כליל מוזמנת תמיד, אבל היא כנראה תדע כבר באירוסין 🙂 אופיר, כי אין מסיבה בלי פילפילון מרוח בצילי. כמובן כמובן את OBELISK ו- THEUNREAL, הם יהיו האורחים החשובים ביותר וישבו בשולחן הכבוד! ואחרון אחרון חביב, אותך!

וואו, כל הצוות אה? בהחלט מגיע לנתנאל מלפני שנתיים, ובניהו יחליט שאישתך לא שווה אותך😂 חחחחח הכל בהומור, יהונתן זמר? גם עליו גיליתי משהו חדש! אם אהבת את ישראל, כנראה שהיה בן אדם טוב, מקווה לפחות. כליל תמיד מוזמנת, מדויק. כליל תדע לפניך אפילו שיש חתונה, פילפילון!! בצילי!! טעיםםם. אורחי כבוד כמובן, אם לא אתה תקבל סטירה.  אני,!?!?! אני?!?!? יש!!! ריגשת אותי, מקווה שזה לא מכור כי אני המראיין🥹

9. מי היה ההשראה שלך במשחק/עדיין ההשראה שלך שאתה מתקדם להיות כמוהו?

Screenshot_20250512_164205_Brave.thumb.jpg.89f456160347941d8874caa12b6fc017.jpg

באופן כללי אני יכול לקחת קצת מכל אחד, מגילעד הייתי רוצה לקחת התמדה ובגרות, הלוואי עלי להיות כזה מולצח בגיל כזה צעיר.

מבניהו אני לוקח השראה בקטע של חשיבה מחוץ לקופסה. הוא תמיד האיש עם הרעיונות, ואפשר לסמוך עליו תמיד.

וכמובן נתנאל שהוא כמו אח גדול לכל דבר, מעריץ אותו ברמות ולוקח ממנו השראה בחריצות שלו, ובנאמנות למולדת!

גם שלושתם ההשראה שלי, מכל אחד אני לומד משהו קטן כל פעם, והם משפרים אותי כל פעם מחדש, בעיקר את נתנאל יש לנו תדיונים שלנו, ואני מחכה כל שבוע לשיחה מפורטת איתו.

10. לשחקנים מתחילים שרוצים להצליח בפורום, מה 3 הדברים שהיית מציע לעשות?

Screenshot_20250512_163803_Brave.thumb.jpg.2ac839211ea827715c6280fe986f8a2b.jpg

דבר ראשון והכי חשוב- לקרוא את חוקי הפורום. יכול למנוע בעיות וסיבוכים בעתיד ולהפחית את הבעיות בפורום.

דבר שני- לגלול בין הפורומים, להכיר אנשים, לראות את סגנון התכנים שמעלים, ולפתוח אשכול בעצמך על הנושא שאתה אוהב!

ודבר שלישי ואחרון- לא להתבייש לפנות אל הצוות במקרה של צורך, אנחנו פה בשביל זה ותמיד שמחים לעזור!

1. מסכים לגמרי, אני בהתחלה לא קראתי וקיבלתי אזהרה, ישר שנכנסים קוראים תחוקים ויש המון מדריכים שיעזרו גם בפורום וגם במשחק.

2. ככה עשיתי, וזה שינה לי המון, ותמיד כיף לשלוח הודעה למישהו על אשכול לפני שנתיים ולבקש שיעשה חלק 2😆 ( אמ אמ @FreddieNF)

3. לגמרי!! אל תפחדו, כל שאלה תשלחו לצוות, הם באמת יעזרו לכם ממש.

וואו, שוקי המלך של כולנו, אני אישית גיליתי עליו המון, בן אדם פשוט נפלא, אבל אם אתם רוצים את דעתי המלאה עליו, תצטרכו לחכות אחרי השאלת בונוס.

שאלה 11, שאלת בונוס, שאלה אישית. (לא חובה לענות)

11. מה מסמל השם שוקי?

61Cv9lIDCXL._AC_UF8941000_QL80_.thumb.jpg.667615eebed0efe54124c9cbc25ba4b7.jpg

חלק אומרים שזה כמו ישו, ואני בכלל נוצרי. חלק אומרים שזה סתם שם מצחיק. אפילו הייתה רוסיה אחת שאמרה לי שהשם שלי נשמע כמו קללה ברוסית, אם כי אני די בטוח שהיא שמעשה שהשם שלי סוקי ולא שוקי...

אבל בסוף היום השם שלי הוא יהושע, על שם סבא רבא שלי זכרונו לברכה שנפטר שנה וחצי לפני שנולדתי 🙂

מצטער לשמוע, עד עכשיו היינו בהומור, אבל צריך לפעמים לעצור ולכבד. יהי זיכרו ברוך, כל הכבוד על היוזמה💔🙏

אז גמרנו, אבל אני לפני זה רוצה לתת לכם את הדעה אישית שלי על שוקי. 

דעה אישית: 

שוקי, מההודעה הראשונה ששלחתי לו עזר לי מאוד, לא משנה במה, לא משנה כמה, תמיד ניסה לעזור ולשמח, אני גיליתי בן אדם תותח, ועם לב זהב ענקי, בן אדם שמחמם ונותן הכל, הוא לב אחד גדול ענק. תמיד צוחק איתו, מסתלבט איתו, מדבר איתו, שואל אותו, והוא אף פעם לא סינן אותי, אפילו לא פעם אחת. לא משנה כמה חפרתי, ענה על הכל וישב וקרא. ואני חייב לו על זה המון, לשוקי יש עוד חודש ב7.6 יום הולדת, וכולם להתחיל להכין לו משהו, מרצון כמובן.  אז שוקי, אם אתה קורא את זה, שתדע שאתה ההשראה שלי, יש בך יותר מדי תכונות שאני חולם עליהם, והכי מעריך אותך בעולם, תודה על הכל❤️

אז כן, זהו האשכול להיום, שמחתי לשתף לכם אחד מהאנשים הנחמדים שיש, ואל תתביישו לשלוח לו הודעה.

המשך יום טוב לכולם🙏❤️
9_20241230224623.thumb.png.1c80671b63f90a8127872459a4fa2956.png

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה פו הgoat כתב:

תגיד מאזליסט זה שוקי האמיתי או ההולוגרמה? 

מי יודע, אולי כבר זה היה לפני חודשיים והתעצלתי, או שזה היה אתמול ששוקי חזר לחיים, מה? לא אמרתי כלום🫣

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

די נו, שוקי עוד ייגרום לי להסמיק.

ריאיון מטורף! ללא ספק המרואיין המועדף עליי.

ואני דורש כיסא קרוב לחופה, קשה למחות מאחורה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת FreddieNF כתב:

די נו, שוקי עוד ייגרום לי להסמיק.

ריאיון מטורף! ללא ספק המרואיין המועדף עליי.

ואני דורש כיסא קרוב לחופה, קשה למחות מאחורה!

שוקי גורם לכולנו להסמיק, בעיקר מהתאהבות.

תודה רבה🙂 אני אוהב את כולם, כולם חייכניים ונקיים.

חייב!! 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, היה לי את הכבוד להתראיין, נהניתי מהשאלות מאוד. הי כיף לענות עליהן 🙂

אבל יותר מהשאלות נהניתי מהשואל, אין על מזאליסט בעולם! ישב וכתב שאלות במיוחד בשבילי, ואפילו זכר את תאריך היום הולדת שלי!

מאוד שימח אותי הדעה אישית, כמו שהוא יודע, אני תמיד אוהב לראות באשכולות חוות דעת אישית 😄

תמשיך ככה תותח!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת shukush202 כתב:

וואו, היה לי את הכבוד להתראיין, נהניתי מהשאלות מאוד. הי כיף לענות עליהן 🙂

אבל יותר מהשאלות נהניתי מהשואל, אין על מזאליסט בעולם! ישב וכתב שאלות במיוחד בשבילי, ואפילו זכר את תאריך היום הולדת שלי!

מאוד שימח אותי הדעה אישית, כמו שהוא יודע, אני תמיד אוהב לראות באשכולות חוות דעת אישית 😄

תמשיך ככה תותח!

שוקי! לי היה תכבוד לראיין אותך, ושמח לשמוע שאהבת תשאלות!

אין עליך❤️ אשב גם 200 שנה לכתוב לך שאלות, אתה מסקרן בטירוף ומת על כל הודעה שלך. והתאריך שלך יום לפני, אזכור אותו לתמיד!

דעה אישית חייב, אני יודע כמה אתה אוהב אז כתבתי פירגון ענק ובאמת מהלב.

אתה המלך! תמשיך לשמח אותנו!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות פו הgoat כתב:

אפשר חתימה?

כן. 

שוקי_לופילופיפגפפבורובןזפפדרוסטישליפושוהפגםאןגןרלריr.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

די להרוס את דמבוו

שו אין עליך, ויהלי אחלה אשכולל

יש חתונה באופק?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא אהבתי 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד למראיין ולמרואיין! אשכול מושקע ואיכותי.

אני מתגעגע לשיחות עם שוקי, איפה הציורי וואן פיס?? צייר מוכשר ותותח.

לפני 12 שעות yuuki כתב:

די להרוס את דמבוו

יש חתונה באופק?

מה קרה? הוא קצת התאמן, הוא רוצה לשמור על הגזרה

מזאליסט, עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, יהיה לנו 30 שניות מעניינות לדון עליהם XD

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות yuuki כתב:

די להרוס את דמבוו

יש חתונה באופק?

דמבו? את מתכוונת לפילפולוני הגדוני המלך? לאאא הוא שלנו! 

תודה רבה כליל🙏 אחלה שוקי שבעולם❤️

אמממ אני לא אמרתי כלום (יש אנשים שאומרים שנתנאל יודע.

כל הכבוד למראיין ולמרואיין! אשכול מושקע ואיכותי.

אני מתגעגע לשיחות עם שוקי, איפה הציורי וואן פיס?? צייר מוכשר ותותח.

מה קרה? הוא קצת התאמן, הוא רוצה לשמור על הגזרה

מזאליסט, עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, יהיה לנו 30 שניות מעניינות לדון עליהם XD @The king of demons 

נתנאל!! המלך!! תודה רבה רבה, שמח לשמוע.

לדבר עם שוקי זה אהבה, וציורי וואן פיס, יואו! שכחתי! נרביץ לשוקי ביחד! שוקי תותח, אין ספק.

צודק, בושה,  כולה פילפילון חמוד שרוצה להתפתח ולשמור על תזונה נכונה.

נתנאל, אני שונא פרקי ריקאפ, אבל עכשיו הזכרת לי ת30 שניות, אם לא יהיה משעמם בטירוף אראה, אם כן, אראה רק ת30 שניות ונדון בהן. כמובן עם קצת הומור

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

אין על שוקי שלנו 😉

ראיון אגדי עם שחקן אגדי!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה גילעד כתב:

אין על שוקי שלנו 😉

ראיון אגדי עם שחקן אגדי!

כמעט כמוך, ופירגנתי לך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

פסח שני - הזדמנות שניה משמיים ✡

2. 1

פסח שני - הזדמנות שניה משמיים ✡

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• Whiteknight עלה לדרגה
      אלוף מחוז הואן
    • Zaptos144 עלה לדרגה