מעבר לתוכן

הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה

הודעות מומלצות

שם פרטי: יהלי

דיסקורד: יש

פורום שאני מעוניין לנהל: אנימה ומנגה

כיצד אוכל לתרום לפורום: מאז שהתחלתי, תמיד הייתה לי תמיכה של הרבה אנשים, צוות, לא צוות, זה לא היה משנה. כל שאלה שהייתה לי, תמיד עזרו לי, וככה אני גם רוצה להיות, להיות זמין, לעזור, לתמוך, לעודד, לשפר, אני חושב שאם אתן ממני, למישהו אחר, ואעלה לו חיוך קטן על הפנים, עשיתי את שלי.

מדוע ברצוני לנהל דווקא את פורום זה: 

בעיקרון, זה התחום שיש לי הכי הרבה ידע בו, ואני אוכל לתת רעיונות יוצאות מן הכלל לדברים שם, ואוכל לעלות יותר ידע נרחב.

3 נושאים אחרונים שפתחתי שאני מציע מעומדות: 

מהו מנהל פורום מבחינתי?

לדעתי, מנהל פורום צריך יצירתיות, כבוד, שפה יפה, ולענות על שאלות שאפשר. לדעתי מנהל פורום צריך להראות דוגמא לשחקנים אחרים, שרוצים להצליח בפורום, כמו שהורה מחנך בן, אם הצוות לא יתנהג יפה, ככה השחקן יחשוב שצריך, אבל לדעתי כבוד במקום הראשון.

סיבות שאני מתאים:

אני בן אדם יצירתי, יש לי כבוד, ואני ממש אוהב לעזור, אני חושב שאם אהיה צוות אוכל לתת בוסט, הייתי כותב פה שאני ממש פעיל, אבל לדעתי פעילות זה לא הדבר הכי חשוב בצוות.

קישור להצעה הקודמת: (אין)

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
  • אהבתי 2
  • תודה! 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • אחראי הקהילה

היי,

צוות הפורום רואה את ההשקעה והפעילות הגבוהה שלך בפורום בחודשים האחרונים, ומגמת השיפור בהחלט ניכרת. ישר כח!

בנוסף, נראה כי אתה מבין מהו מנהל פורום ומה מצופה מחבר בצוות הפורום.

אנו מסכימים כי פורום אנימה ומנגה הוא הפורום המתאים לך, נראה שיש לך לא מעט ידע בנושא ושאתה אוהב אותו.

עם זאת, נראה כי עדיין נדרש שיפור, בעיקר בשתי הנקודות שלהלן:

עיצוב האשכולות- ברבים מן האשכולות שאתה פותח יש שימוש גדול מדי בצבעים שונים, מה שהופך את האשכול לפחות מקצועי. צריך ללמוד כיצד להשתמש בכלי הזה, כמו בכלים אחרים, ולהשתמש בו במיתון.

פיסוק- במקרים רבים השימוש שלך בסימני הפיסוק אינו נכון- לעיתים הוא קיים במקומות בהם הוא לא אמור להיות, ולהפך- הוא חסר במקומות בהם הוא נצרך.

לאור זאת, הוחלט כי הצעתך הנוכחית תידחה- צוות הפורום מאמין כי ביכולתך להשתפר גם בכך, ומאחל לך הצלחה רבה.

תוכל לפתוח הצעה חדשה בחלוף כשבועיים מיום תגובה זו, לאחר שתחשוב כי אתה מתאים ושהשתפרת גם בנקודות שצוינו למעלה. 

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה

2. 0

חידון|| ל"ג בעומר