-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
-
-
1
הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה
היי, צוות הפורום רואה את ההשקעה והפעילות הגבוהה שלך בפורום בחודשים האחרונים, ומגמת השיפור בהחלט ניכרת. ישר כח! בנוסף, נראה כי אתה מבין מהו מנהל פורום ומה מצופה מחבר בצוות הפורום. אנו מסכימים כי פורום אנימה ומנגה הוא הפורום המתאים לך, נראה שיש לך לא מעט ידע בנושא ושאתה אוהב אותו. עם זאת, נראה כי עדיין נדרש שיפור, בעיקר בשתי הנקודות שלהלן: עיצוב האשכולות- ברבים מן האשכולות שאתה פותח יש שימוש גדול מדי בצבעים שונים, מה שהופך את האשכול לפחות מקצועי. צריך ללמוד כיצד להשתמש בכלי הזה, כמו בכלים אחרים, ולהשתמש בו במיתון. פיסוק- במקרים רבים השימוש שלך בסימני הפיסוק אינו נכון- לעיתים הוא קיים במקומות בהם הוא לא אמור להיות, ולהפך- הוא חסר במקומות בהם הוא נצרך. לאור זאת, הוחלט כי הצעתך הנוכחית תידחה- צוות הפורום מאמין כי ביכולתך להשתפר גם בכך, ומאחל לך הצלחה רבה. תוכל לפתוח הצעה חדשה בחלוף כשבועיים מיום תגובה זו, לאחר שתחשוב כי אתה מתאים ושהשתפרת גם בנקודות שצוינו למעלה. ננעל. -
0
חידון|| ל"ג בעומר
חידון|| ל"ג בעומר 🎶אש, אש, מדורה🎶 אני מאמין שבל"ג בעומר הזה הספקתם הרבה דברים- לארגן מדורה עם חברים; לשרוף קרטושקעס; לעלות באש. אה לא? אז זה רק המורה שלי מסתבר. בכל מקרה, מה שבטוח לא הספקתם זה את חידון ל"ג בעומר! אז איך זה עובד בעצם? החידון יתפרס על יומיים, כאשר בכל יום ינתנו שאלות בנושא ל"ג בעומר וספירת העומר. הראשון שעונה נכון- זוכה בנקודה. מי שבתום היומיים יהיה בעל הנקודות הרבות ביותר, יזכה במקום הראשון! יש הפעם בחידון 30 שאלות- 15 בכל יום! תאריכים: החידון יתבצע בימים הבאים: יום ראשון ( מחר, 18/05/25), בשעות 18:00-19:30. יום שני ( מחרתיים, 19/05/25), בשעות 17:00-18:30. *שימו לב שיתכנו שינויים בזמנים!* מעביר החידון: @גילעד פרסים: מקום ראשון: טבעת אודם/ ספיר (לבחירה) + טבעת יהלום + 100 זהב + 6 בועות! מקום שני: טבעת אודם/ ספיר / יהלום (לבחירה)+ 75 זהב + 4 בועות! מקום שלישי: טבעת מהירות + 50 זהב + 2 בועות! *הפרסים יכולים להשתנות בהתאם לרמת הפעילות במהלך החידון!* חוקי החידון: 1. אין לרשום תגובות שאינן קשורות לתחרות בשום צורה. 2. במידה וטעיתם, אין לשלוח תשובה נוספת, אלא אם כן ניתנה הרשות ממעביר החידון. 3. יש לתת תשובות מלאות ומדויקות. תשובות עם שגיאות כתיב/ הקלדה לא יתקבלו. 4. אין לערוך את התשובות לאחר שנשלחו. 5. במקרה של ערעור- יש לשלוח למעביר החידון בפרטי בפורום/ בדיסקורד. 6. אין להעתיק את התשובות מכל מקור מידע שהוא. (לרבות אתרים בגוגל ו-AI) 7. כל החוקים הגלובאליים חלים גם כאן. מצב נקודות עדכני: -*יעודכן בתום היום הראשון לחידון*- בהצלחה לכולם! -
0
באג בשיחרור מהטלפון/ נעלם מאסטר
שם במשחק: מאזליסט21 קישור לפרופיל(לחיץ) זמן הבעיה: 17.5, 17:00 פחות או יותר, אולי 17:01 קישור לעמוד עם הבעיה: https://www.pokeisrael.net/?page=pokemon-manager העמוד של שיחרור פוקימונים תיאור הבעיה: כבר פעם שנייה שאני (מהטלפון) תופס נפוצים למשימות בליג פאס משחרר פוקימונים ופתאום אני מקבל מאסטר 1 במקום 2, כבר גורם לי למצב שאני מפחד לעשות תמשימות האלה, תודה. תמונה להמחשה: (אם יש)
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.