מעבר לתוכן

הבדלים בין אנימה, למנגה.

מאזליסט21

הודעות מומלצות

ההבדלים בין אנימה, למנגה.

שלום לכולם, היום יש לנו אשכול מעניין, כולנו יודעים שרוב האנימות, מבוססות על מנגה. היום אדבר על שינויים שקורים בסדרה, ובמנגה זה בכלל אחרת. אז בלי לחפור יותר מדי, אתחיל.

האשכול עם ספוילרים!!

האנימות: מתקפת הטיטאנים, הסוף.

וואן פיס, עד פרק 30.

טוקיו גול, המעבר לעונה 3

1.טוקיו גול/ההחלפה לעונה 3

במנגה: קאנקי, בסוף עונה 2, מציגה בהדרגה את המעבר מקנאקי להייסה, עם פלאשבקים וזיכרונות שמרמזים על עברו של הייסה. הקוראים מקבלים מידע נוסף על הקרב עם ארימה ועל מצבו הנפשי של קנאקי, מה שמסייע להבין את השינוי בדמותו.

(לא מצאתי תמונה שמוכיחה את כל המעבר, אבל יש מעבר גדול.)

באנימה זה אחרת, זה פשוט מראים בסוף עונה 2, שקאנקי סוחב ביידים את חברו, שהגן עליו, והוא עובר על ידי אלה שהורגים גולס, ואז נגמר הפרק, עונה הבאה, דמות אחרת, אישיות אחרת, משום מקום פשוט הוא הופך להייסה, אתה לא מבין כלום, וזה ממש מבלבל.

tokyo-ghoul-hide-anime-death-ending.thumb.jpg.171919003b2cb122e1a1eaacdf530f5b.jpg

מה אתם מעדיפים פה, אנימה או מנגה?

2. וואן פיס-זף

במנגה: זף שובר את רגלו, כדי שיהיה לו מה לאכול, הוא אוכל את רגלו כדי לשרוד. באנימה זה אחרת לגמרי

aW1XzxZ_700b.thumb.jpg.f7ac3b866f9e0326755f47f0e4d7e735.jpg

באנימה זה אחרת, זף מציל את סאנגי מלטבוע והרגל שלו נתקעת בשרשרות, אז הדרך היחידה שלו להציל את סאנגי זה לשבור את רגלו, ללא קשר בכלל לזה שהוא אכל אותה.

Screenshot_20250503_163737_Chrome.thumb.jpg.26a851515e23bc02a0762fbba4a6dc95.jpg

מה אתם מעדיפים, תאנימה או המנגה?

3.מתקפת הטיטאנים-סיום

במנגה: מיקאסה עורפת את ראשו של ארן, קוברת את ראשו לבד. סצנה קרירה, ומהירה.

Screenshot_20250503_141745_Slides.thumb.jpg.182a01298aac4918c502abeded525ae8.jpg

כמו שאפשר לראות בתמונה, מיקאסה פשוט עורפת את ראשו ולוקחת אותו, בלי נשיקה.

באנימה זה אחרת, בסיום, מיקאסה מתחילה לבכות, עורפת את ראשו, ואז מנשקת אותו, סטצנה זכורה לכל מי שראה תסדרה.

5ebc9ce9c75dbc17b39fb897454727f0_1365x767_crop_center.thumb.webp.a29fc5f046b48d9fafc3c758273602c5.webp

אז ככה זה היה בסדרה, ארן מת, ומיקאסה מנשקת אותו. אז השאלה שלי אליכם היא ככה:

מה אתם מעדיפים פה, תמנגה, או תאנימה.

היי, אני יודע שהאשכול היה קצר, אך לא מצאתי עוד דוגמאות, סלחו לי. 

אם תוכלו, להביא לי דוגמאות לחלק 2, אשמח.

דעתי האישית: 

האנימות פה, מראות שאפילו קטע אחד, קטן. יכול לשנות סדרה, הבדל משמעותי, ומגניב לגמרי. לדעתי, היו צריכים לעשות אותו דבר כמו במנגה, בעיקר בטוקיו גול. שאני ראיתי תהבדל ישר לא הבנתי כלום, וככה כל צופי האנימה, גם דבר כזה שנראה לא חשוב. נגיד הרגל של זף, זה לא נראה כזה חשוב נכון? אבל זה כן משנה תסביבה, ואת הקטעים. שלא נדבר על הקטע של ארן ומיקאסה, זה וואו בכלל. מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?

מאחל לכם המשך יום טוב, ושבוע טוב.

IMG-20250405-WA0010.thumb.jpeg.fbeb6f333523694ff4f8913880156bab.jpeg

Death_Note_L_Can_t_Hear_Rain.thumb.jpg.3c93630b5c3c46cd76749bec4b41fe99.jpg

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אישית מעדיף אנימה. החלק המעניין בסצנה של עריפת הראש עם ארן שהראש גם אחרי שהגוף מת עדין מרגיש דברים אחרי שהגוף מת אז ארן הרגיש את הנשיקה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה Aqwaman200 כתב:

אישית מעדיף אנימה. החלק המעניין בסצנה של עריפת הראש עם ארן שהראש גם אחרי שהגוף מת עדין מרגיש דברים אחרי שהגוף מת אז ארן הרגיש את הנשיקה.

בזה של ארן מסכים לגמרי, זה שהמנגה לא עשתה את זה זה שטותי, רעיון גאוני.

בשאר אין ספק שעדיף מנגה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשכול מצויין!!

בהחלט יש הבדלים רבים בין האנימה למנגה, וממש מגניב לראות כל מיני מאנימות שהכרתי ולא ידעתי ששינו את הסצינות כמו במתקפת הטיטאנים למשל.

יש קטע שזכור לי מנארוטו, כשסאסקה בורח לאורוצימארו וכל השכבה שלו מנסים לעצור אותו.

באנימה שיקאמארו נלחם באחת מהמשרתות של אורוצימארו, שהגנג'וטסו שלה גורם לשיקמארו לדמיין שכל המרכז של הזרוע הופך לנוזל, ונמס.

לעומת זאת במנגה הבשר, עור והגידים נושרים מעל העצם שלו.

מצרף תמונות להמחשה 🙂

image.jpeg.157b2ee47c96a72b4714e84af3e0edc2.jpeg

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשכול מעניין ומעלה הכל מקורי!

לדעתי השינויים הם תלוי מי שצופה באנימה ומה גיל הצפייה שלה, יותר קל למצוא את אנימה באינטרנט מאשר מנגה(לפחות באנימות מסוימות ממה שאני יודע, אול אני טועה) נגיד בוואן פיס, המנגה הרבה יותר אכזרית בהרבה קטעים שלא אציין כן אבל בקטע שעשית באשכול, זה הרבה יותר אפל העובדה שהוא כרת לעצמו את הרגל על מנת לשרוד לעומת לחתוך אותה בשביל להציל את סאנגי. הסיבה לכך היא כי הרבה ילדים צופים בוואן פיס ולכן שינו את הסצנה שתהיה יותר שזף יצא גיבור מאשר שמרוב רעב הוא אכל את הרגל שלו.

תודה על האשכול

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות The king of demons כתב:

אשכול מעניין ומעלה הכל מקורי!

לדעתי השינויים הם תלוי מי שצופה באנימה ומה גיל הצפייה שלה, יותר קל למצוא את אנימה באינטרנט מאשר מנגה(לפחות באנימות מסוימות ממה שאני יודע, אול אני טועה) נגיד בוואן פיס, המנגה הרבה יותר אכזרית בהרבה קטעים שלא אציין כן אבל בקטע שעשית באשכול, זה הרבה יותר אפל העובדה שהוא כרת לעצמו את הרגל על מנת לשרוד לעומת לחתוך אותה בשביל להציל את סאנגי. הסיבה לכך היא כי הרבה ילדים צופים בוואן פיס ולכן שינו את הסצנה שתהיה יותר שזף יצא גיבור מאשר שמרוב רעב הוא אכל את הרגל שלו.

תודה על האשכול

מסכים לגמרי, במנגה הכל הרבה יותר רצחני, זה כבר לא לילדים, באנימה עצמה לא הגזימו כי כמו שאמרת, יש הרבה ילדים.

לפני 25 דקות shukush202 כתב:

אשכול מצויין!!

בהחלט יש הבדלים רבים בין האנימה למנגה, וממש מגניב לראות כל מיני מאנימות שהכרתי ולא ידעתי ששינו את הסצינות כמו במתקפת הטיטאנים למשל.

יש קטע שזכור לי מנארוטו, כשסאסקה בורח לאורוצימארו וכל השכבה שלו מנסים לעצור אותו.

באנימה שיקאמארו נלחם באחת מהמשרתות של אורוצימארו, שהגנג'וטסו שלה גורם לשיקמארו לדמיין שכל המרכז של הזרוע הופך לנוזל, ונמס.

לעומת זאת במנגה הבשר, עור והגידים נושרים מעל העצם שלו.

מצרף תמונות להמחשה 🙂

image.jpeg.157b2ee47c96a72b4714e84af3e0edc2.jpeg

נשמע מגניב ממש אחי! זה מטורף, בהחלט אשתמש בזה בחלק הבא. תודה!!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אחלה אשכול!, גם במארוול ובכל מיני סרטים וסדרות שמבוססים על קומיקס או ספרים העלילה והתסריט שונים זה מזה בדרך כלל.

כנראה שזה קורה מחוסר התאמה לסט הצילומים ושחקנים...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות Lightning hammer כתב:

אחלה אשכול!, גם במארוול ובכל מיני סרטים וסדרות שמבוססים על קומיקס או ספרים העלילה והתסריט שונים זה מזה בדרך כלל.

כנראה שזה קורה מחוסר התאמה לסט הצילומים ושחקנים...

תודה רבה!

אמת. קורה הרבה פעמים בלבול בין הספר לסדרה, נגיד קח דוגמא, הסרטים שעשו לפרסי גקסון.. להקיא🤢 הספרים מטורפים, למה? לא יודע... אבל זה גרם לי להתאכזב הסרטים שלא אתכזבתי ככה, אבל בכללי הסדרות שהצגתי באשכול עדיין טובות, אבל יש קטעים שמשנים המון...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות מאזליסט 21 כתב:

תודה רבה!

אמת. קורה הרבה פעמים בלבול בין הספר לסדרה, נגיד קח דוגמא, הסרטים שעשו לפרסי גקסון.. להקיא🤢 הספרים מטורפים, למה? לא יודע... אבל זה גרם לי להתאכזב הסרטים שלא אתכזבתי ככה, אבל בכללי הסדרות שהצגתי באשכול עדיין טובות, אבל יש קטעים שמשנים המון...

כן, לפעמים עדיף לעזוב את הספר במנוחה. באמת פרסי ג'קסון הסרט זו אכזבה.

דוגמא נוספת נוראית זה אראגון אם אתה מכיר גם לו עשו סרט ששונה לחלוטין...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת Lightning hammer כתב:

כן, לפעמים עדיף לעזוב את הספר במנוחה. באמת פרסי ג'קסון הסרט זו אכזבה.

דוגמא נוספת נוראית זה אראגון אם אתה מכיר גם לו עשו סרט ששונה לחלוטין...

תאמת לא מכיר, אני קראתי רק פעם הרבה ספרים ילדותיים, רק אצל פרסי גקסון נכנסתי עמוק.. מת על המיתולוגיה היוונית, ושיחפשתי סדרה נזכרתי שיש סרט של פרסי, (הייתי עייף מלקרוא) החלטתי לנסות. פאק... איזה טעות, באמת התאכזבתי. אני אשאר בספרים היפים שלי...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן פרק 22. המשחק החדש

2. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

3. 8

עונה חדש לדרגון בול סופר!

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• יצירת חדש...