מעבר לתוכן

שאדבי סנטר| פרק 4

FreddieNF

הודעות מומלצות

וואו, שכחתי לעשות חלק 4 כבר הרבה זמן.

טעות שלי 🙂

לחלק הקודם: 

התעוררתי במיטה האמיתית שלי, והופתעתי לראות את הגג העמיד מעליי.

אני חושב שהתרגלתי לבלות בשאדבי כל כך הרבה, שהמציאות עצמה זרה לי. אבל כשאתם כל כך טובים במשחק מדומיין, וכל כך גרועים בכל דבר בחיים האמיתיים- גם אתם הייתם עושים כמוני.

"מקס!" שמעתי צעקה שגרמה לי לזנק מהמיטה.

במיטה שלידי אחותי החורגת נאנקה, יסמין תמיד אהבה לישון- ולמען האמת, מגיע לה. היא עובדת ב3 עבודות שונות במהלך היום, לא כי הכריחו אותה- פשוט כי היא יכולה.

היא זו שקנתה לי את המשחק של שאדבי, אז אני באמת חייב לה הכל, אנחנו אמנם לא בדיוק 'עניים' אבל המשחק יחסית יקר, ומעבד שמסוגל להריץ אותו יקר אף יותר.

אז נכון שהמעבד שהיא קנתה לי לא מושלם, והיא מצאה אותו ביד שתיים, אבל הוא שורד- ועל כך אני מודה לה.

אני והיא ביחסים טובים, לכן השתדלתי להתלבש כמה שיותר מהר וכמה שיותר בשקט, ולצאת מהחדרון שלנו בשביל לא להפריע לה לישון.

שמתי חולצה עם צווארון גולף מחמת הקור, שטיפה גדולה עלי, אבל זה הך סביר עם גופי הקטן, ונדחפתי לחדר האמבטיה, לצחצח שיניים.

הג'ינס שלי היו אותם מכנסיים מהיום הקודם, אבל לא באמת היה לי כוח להחליף אותם- ואמא שלי לא באמת מבדילה.

אז כן. היי, אני מקס- אתם מכירים אותי בתור Cryo, כי אני בדרך כלל מספר על החיים שלי שם, אבל זה לא הוגן לכם שלא תכירו אותי גם מחוץ למשחק המחשב.

ירדתי במדרגות השיש של הבית הדו-קומתי שלי, ריח של ביצים מטוגנות קידם את אפי בזמן שסקרתי את המטבח.

היו שם אמא שלי, אבי החורג, 2 האחים החורגים שלי, ואחותי הקטנה, (חצי אחות, מצד אמא).

לאמא שלי היה את הלוק הקלאסי של עקרת בית, שיער חום אסוף בקוקו, סינר קשור למותניה, והיא שרקה לעצמה תוך כדי שהכינה את החביתה, היא גם זו שצעקה לי לקום מקודם.

אבי החורג היא בחור יחסית נורמטיבי, חייכן, עם כוס קפה ועיתון ביד שלו, שיער בלונדיני קצוץ בקפידה וחולצה לבנה של מתכנת רגיל.

הוא זה שנתן לי את הרעיון להכנת הכפפה שלי, גם אם לא יישמתי בדיוק את חוקי התכנות שהוא הסביר- אבל מה הוא יודע? הוא ניסה כבר להתקבל להיות מתכנת של שאדבי ונדחה, הוא כרגע עובד בחברה שמכינה אפליקציות משתמש ללקוחות.

שני האחים החורקים שלי היו גדולים ממני, טיילר היה בן 24, וכל מה שחשב עליו ביום יום זו החברה שלו, כי ההורים לא הסכימו שהוא יגור איתה עד החתונה, השיער שלו היה בלונדיני כשל אביב, אבל בניגוד לאביב הוא גידל אותו פרא, עד לקו הצוואר- כדי להתאים ללוק של הרוקיסט האהוב עליו.

יש את ברנדון, שהוא היחיד שאני ביחסים גרועים איתו עכשיו- יש לו משהו נגד שאדבי סנטר, והוא ועוד כמה חברים אוהבים להציק לי בתיכון על שאני משחק.

לא ברמה של בריונות, כי אמא לא מסכימה, אבל מספיק קרוב כדי שאתעצבן.

ויש גם את יולי, אחותי הקטנה, בת ארבע וחצי. שיער בלונדיני מלאכי מהאבא, והעיניים החומות מאמא שלי, חיוך ביישני קטן שהיא שומרת רק לי.

ברנדון מקבל הוצאת לשון במקום.

העיניים של האבא החו- יודעים מה? אני פשוט אקרא לו ארצ'י... העיניים של ארצ'י נדלקו כשירדתי.

"מקס! תנחש מה?" הוא קרא עם חיוך רחב על הפנים, חמש שנים ואני עדיין לא ממש התרגלתי לאופטימיות שלו.

"מה קורה?" שאלתי כשירדתי, הוצאתי קופסא של 'סיני מיניס' ושפכתי לקערה.

"יש איזו בעייה עם IP של משתמש בחברה גדולה, לכן הם רוצים שהחברה שלי תטפל בקלאסים, מבלי לטגן לכל הסטראקטים של המשתמשים את המוח, בתשלום גדול".

ניסיתי להעמיד פנים שאני מבין על מה הוא מדבר, אבל אני באמת לא זוכר את כל מה שהוא לימד אותי "מה אתה אומר...".

הוא צחקק כשראה את הפרצוף שלי, הוא הבין מהר מה קורה "הם התכוונו שיש משהו בעייתי עם משתמש בשרתים שלהם, כבר הרבה זמן, אבל הם לא מצליחים לטפל בבעיה כמו שצריך, דיווחו עליו שוב אתמול, אחרי שהוא ניצל באג פעם נוספת כדי להשבית משתמש אחר".

העיניים שלי נפערו, והלב שלי כבר ניחש את המשך המשפט "וכל זה קורה במשחק שלך-שאדבי סנטר!".

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו! איך התגעגעתי, רעיון מגניב ממש לספר על החיים האמייתים והסוף של החלק? פסיכי! מה יהיה בחלק הבא? מקווה שנדע. הוא שנגלה רק שנה הבאה..😅 מחכה לחלק הבא ממש, תודה על ההשקעה אחי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...