מעבר לתוכן

The Joker | Why so serious?

הודעות מומלצות

אז שלום לכולם,
מצטער על העיכוב בהעלאת העבודה החדשה, הייתי ממש עמוס בעבודה.
אבל לגמרי סיימתי את העבודה החדשה, שאני מאוד מרוצה ממנה.

אז מי מאתנו לא מכיר את הדמות האגדית של הג'וקר? האויב הראשי של באטמן, והדמות האייקונית בכל הזמנים בעולם הקומיקס.
אז מי הוא בעצם? כנראה שלעולם לא נדע, מי הוא, מה העבר מה גרם לו להיות כזה וכו'..
הדמות הכי מסתורית שיש, וזה כל היופי, ניתן לפתח אותה לכל כיוון, לבנות לה סיפור כל פעם מחדש...

וזו הייתה המטרה של הציור שלי..
אשמח לראות אם אתם מצליחים לראות את הסיפור שיש בציור שלי ובכללי מה אתם רואים..
כמובן שאשתף את דעתי מאוחר יותר, הרבה יותר מעניין אותי לראות מה אתם רואים ומרגישים כאשר צופים בו.

why-became-a-joker.png

כמובן שאני חייב להוסיף, שני האשכולות האחרונים היו סופר פופולרים וצברו כמות תגובות לא נורמלית!
בואו נמשיך גם כאן?

אז כרגיל, אם נגיע ל-10 תגובות מינימום אעלה עבודה חדשה.
תודה לכולם, ובואו ניתן בראש.

בברכה,
KIRA.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

קירה! איזה כיף שהגיע עוד ציור לדון עליו, הפעם לא אחפור ואתחיל לדבר.

שמע, הציור מטורף כמובן, אתה יודע את זה. אני אישית, לא הבנתי תקטע🤣 איך הגיע לגוקר משקפיים, ובכלל זה סגנון אחר, הבנתי שבטח זה סגנון אחר, אבל אשמח להסבר עליו.

האמת, חוץ מזה שלא הבנתי לאיפה נעלם האוזן בשמאל, עד שלא אבין מה הקטע של הציור אין לי ביקורת אפילו, הכל מדויק חחחחח 

מחכה שנגיע ל10 תגובות, חייבים עוד ציורים, תודה רבה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה Oshka כתב:

אשכול מעולה כמו תמיד ובואו נגיע ל20 תגובות כי למה לא 

המון תודה!
אם נשקיע, אין סיבה שלא נגיע (=

לפני 1 שעה מאזליסט 21 כתב:

קירה! איזה כיף שהגיע עוד ציור לדון עליו, הפעם לא אחפור ואתחיל לדבר.

שמע, הציור מטורף כמובן, אתה יודע את זה. אני אישית, לא הבנתי תקטע🤣 איך הגיע לגוקר משקפיים, ובכלל זה סגנון אחר, הבנתי שבטח זה סגנון אחר, אבל אשמח להסבר עליו.

האמת, חוץ מזה שלא הבנתי לאיפה נעלם האוזן בשמאל, עד שלא אבין מה הקטע של הציור אין לי ביקורת אפילו, הכל מדויק חחחחח 

מחכה שנגיע ל10 תגובות, חייבים עוד ציורים, תודה רבה.

הי, קודם כל המון תודה!
לגבי ההסבר שלי, אני אספר מאוחר יותר. בגדול מה שצריך להבין, זו אינטרפטציה שלי לדמות של ג'וקר איך אני ראיתי אותה..
והייתי שמח לשמוע את דעכם מה אתם רואים, מרגישים ואיזה תחושות זה מעביר לכם..

אוזן שמאל נמצאת במקום, בגלל הזווית והשיער היא יותר מסתרת.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות Kira כתב:

הי, קודם כל המון תודה!
לגבי ההסבר שלי, אני אספר מאוחר יותר. בגדול מה שצריך להבין, זו אינטרפטציה שלי לדמות של ג'וקר איך אני ראיתי אותה..
והייתי שמח לשמוע את דעכם מה אתם רואים, מרגישים ואיזה תחושות זה מעביר לכם..

אוזן שמאל נמצאת במקום, בגלל הזווית והשיער היא יותר מסתרת.

תודה רבה, כיף לקבל הסבר שלך. לפי מה שאני רואה, זה גוקר שמתחזה לחנון בית ספר רגיל, אך הוא רוצח עלמוני לא ידוע, והוא נמצא במחשבות על מי מגיע להרוג ומי לא. 

הבנתי, תודה רבה. תסביר לי אחכ איך זה מנקודת המבט שלך😇

3 תגובות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות מאזליסט 21 כתב:

תודה רבה, כיף לקבל הסבר שלך. לפי מה שאני רואה, זה גוקר שמתחזה לחנון בית ספר רגיל, אך הוא רוצח עלמוני לא ידוע, והוא נמצא במחשבות על מי מגיע להרוג ומי לא. 

הבנתי, תודה רבה. תסביר לי אחכ איך זה מנקודת המבט שלך😇

3 תגובות.

הרעיון שלך בהחלט בכיוון, תנסה לקחת את הסיפור ל"למה" הוא מגיע למצב כזה.

לפני 2 שעות yohay כתב:

הגוקר לא התקבל לאוניברסיטה בגלל הפנים שלו ??

חח מצחיק, אבל לא.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות Kira כתב:

הרעיון שלך בהחלט בכיוון, תנסה לקחת את הסיפור ל"למה" הוא מגיע למצב כזה.

לפי דעתי, כי אין לו כסף, הוא עני. והוא חייב להציל תמשפחה שלו, אז הוא נפל לחיי הרציחות להשיג כסף למשפחתו, אבל כדי להסתיר את זהותו הוא מתחבא בבית ספר בתור תלמיד חנון. מעניין לראות מה הסיפור

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות מאזליסט 21 כתב:

לפי דעתי, כי אין לו כסף, הוא עני. והוא חייב להציל תמשפחה שלו, אז הוא נפל לחיי הרציחות להשיג כסף למשפחתו, אבל כדי להסתיר את זהותו הוא מתחבא בבית ספר בתור תלמיד חנון. מעניין לראות מה הסיפור

מאוד אהבתי את הסיפור, אפילו לקחת אותו רחוק ממני..
פחות חשבתי על נושא ספציפי. מאוד אוהב את התאוריה ואת הסיפור שלך.

לפני 16 שעות AlphaZero כתב:

הוא פשוט משוגע שברח מבית משוגעים מאןבטח פעמיים ושיגע את הפסיכיאטרית שלו

חח מדליק מאוד! אהבתי!

לפני 16 שעות מאזליסט 21 כתב:

9 תגובות 6 שעות🤯

10 (=

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות Kira כתב:

מאוד אהבתי את הסיפור, אפילו לקחת אותו רחוק ממני..
פחות חשבתי על נושא ספציפי. מאוד אוהב את התאוריה ואת הסיפור שלך.

10 (=

מעריך מאוד(: כותב קצת לפעמים, שמח שאהבת. מעניין על מה חשבת, אם אתה אומר באופן כללי זה יכול להיות מעניין, אז לדעתי כמו שאמרתי התאוריה שלך היא: גוקר הוא תלמיד חנון שאין לו חברים אז הוא מחליט לרצוח את כולם כדי להשמיד תעולם(: כנראה שלא, אבל מנסה😂

11.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה מאזליסט 21 כתב:

מעריך מאוד(: כותב קצת לפעמים, שמח שאהבת. מעניין על מה חשבת, אם אתה אומר באופן כללי זה יכול להיות מעניין, אז לדעתי כמו שאמרתי התאוריה שלך היא: גוקר הוא תלמיד חנון שאין לו חברים אז הוא מחליט לרצוח את כולם כדי להשמיד תעולם(: כנראה שלא, אבל מנסה😂

11.

הסיפור שלי הוא מאוד כללי, מה שאני אוהב בסיפור שלך שהוא יותר אישי וקנקרטי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות Kira כתב:

הסיפור שלי הוא מאוד כללי, מה שאני אוהב בסיפור שלך שהוא יותר אישי וקנקרטי.

הבנתי, מעניין. אתה אומר שהסיפור שלך הוא משהו כללי, לא בגלל סיבה מסוימת, אם אפשר להבין מהתמונה את הסיפור אני אפרט את זה קצת: משקפיים-בדרך כלל מסמן על חוסר ריאה/ובכללי זה נחשב יעני כמו "חנון" אז אפשר להגיד שהוא תלמיד.

אחרי זה רואים דם, על הפנים, זה אמור לספר רצח, או סתם הוא חתך לו תאצבע שחתך אבטיח😄

לדעתי, הרמז הכי גדול לציור שלך זה המאחורה, של האותיות, זה לדעתי אומר שהוא חושב על משהו, אז לדעתי הגעתי.

גוקר הוא תלמיד חנון שרוצח אנשים והוא כל היום במחשבות על מי לרצוח ועל הלימודים 

אגב, מרגיש לי שאתה מנסה לעשות סיפור שקצת דומה לקירה במובן מסוים, הוא גם תלמיד חנון ששונא תעולם אז רוצח אנשים, אני מאמין שאצל גוקר הוא פשוט רוצח גיבורים או משהו.

לגבי האישי, כיף לי מאוד לשמוע שאתה אוהב, אולי אפתח סיפור קצר בקרוב על אותו קטע שאמרתי(:

13.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-5/2/2025 ב 11:59 AM מאזליסט 21 כתב:

הבנתי, מעניין. אתה אומר שהסיפור שלך הוא משהו כללי, לא בגלל סיבה מסוימת, אם אפשר להבין מהתמונה את הסיפור אני אפרט את זה קצת: משקפיים-בדרך כלל מסמן על חוסר ריאה/ובכללי זה נחשב יעני כמו "חנון" אז אפשר להגיד שהוא תלמיד.

אחרי זה רואים דם, על הפנים, זה אמור לספר רצח, או סתם הוא חתך לו תאצבע שחתך אבטיח😄

לדעתי, הרמז הכי גדול לציור שלך זה המאחורה, של האותיות, זה לדעתי אומר שהוא חושב על משהו, אז לדעתי הגעתי.

גוקר הוא תלמיד חנון שרוצח אנשים והוא כל היום במחשבות על מי לרצוח ועל הלימודים 

אגב, מרגיש לי שאתה מנסה לעשות סיפור שקצת דומה לקירה במובן מסוים, הוא גם תלמיד חנון ששונא תעולם אז רוצח אנשים, אני מאמין שאצל גוקר הוא פשוט רוצח גיבורים או משהו.

לגבי האישי, כיף לי מאוד לשמוע שאתה אוהב, אולי אפתח סיפור קצר בקרוב על אותו קטע שאמרתי(:

13.

היי,
קודם כל אני מאוד אוהב את הסיפור שבנית! לגמרי הייתי שמח לשמוע עוד דעות, כי כל אחד יכול לקחת את זה לכיוון אחר שלא חשבתי בכלל.
למרות שהוא איש די בוגר, לא תלמיד.
אני אוהב לגמרי את הכיוון שלך. אני אנסה מחר לפרט את המשמעות שהייתי לי.

לפני ב-5/2/2025 ב 3:35 PM Aqwaman200 כתב:

ציור מדהים אין מילים. אני אוהב מאוד את היצירות שלך. מחכה כבר לאחד הבא!

המון תודה!
מעריך מאוד את התגובה שלך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות Kira כתב:

היי,
קודם כל אני מאוד אוהב את הסיפור שבנית! לגמרי הייתי שמח לשמוע עוד דעות, כי כל אחד יכול לקחת את זה לכיוון אחר שלא חשבתי בכלל.
למרות שהוא איש די בוגר, לא תלמיד.
אני אוהב לגמרי את הכיוון שלך. אני אנסה מחר לפרט את המשמעות שהייתי לי.

מחכה כבר לראות תמשמעות שלך, זה מסקרן אותי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-5/4/2025 ב 2:42 PM מאזליסט 21 כתב:

מחכה כבר לראות תמשמעות שלך, זה מסקרן אותי.

אוקי. כנראה הגיע הזמן לסיפור שלי..

אני חושב שהסיפור שלי יותר כללי, לכן גם אהבתי את ההתפתחות שלך בנושא.

הדמות משדרת קור. לכן אם מסתכלים על הדמות היא ברובה בצבע אחיד, והדבר היחיד שמודגש הוא הפנים, והן לבנות, כאילו בנאדם מת או ללא רוח חיים כבר. העיניים משדרות "שבירה" וחוסר אכפתיות כלפי הכול. בן אדם שמוטש מהכול, איבד הכול, ולא מעניין אותו כלום.
הרקע משדר קור, אי הגיון, אגרסיביות ושגעון. חיים קשים ששברו בנאדם.
החיוך משדר צחוק לא אמיתי, כאשר אתה צוחק כי אתה צריך, והוא מדגש באדום כדי לשדר אימה, צחוק של בנאדם שבור.

למה ג'וקר? כי כל אחד מאתנו יכול להיות הג'וקר.
זה למה אני אוהב את הדמות הגאונית הזו. אין לה עבר, לא יודעים למה הוא כזה, מה גרם לו להיות כזה, המסתורין..
אבל אנחנו יודעים שהוא שבור בגלל משהו.

לכן זה פחות סיפור, זה יותר רעיון.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה Kira כתב:

אוקי. כנראה הגיע הזמן לסיפור שלי..

אני חושב שהסיפור שלי יותר כללי, לכן גם אהבתי את ההתפתחות שלך בנושא.

הדמות משדרת קור. לכן אם מסתכלים על הדמות היא ברובה בצבע אחיד, והדבר היחיד שמודגש הוא הפנים, והן לבנות, כאילו בנאדם מת או ללא רוח חיים כבר. העיניים משדרות "שבירה" וחוסר אכפתיות כלפי הכול. בן אדם שמוטש מהכול, איבד הכול, ולא מעניין אותו כלום.
הרקע משדר קור, אי הגיון, אגרסיביות ושגעון. חיים קשים ששברו בנאדם.
החיוך משדר צחוק לא אמיתי, כאשר אתה צוחק כי אתה צריך, והוא מדגש באדום כדי לשדר אימה, צחוק של בנאדם שבור.

למה ג'וקר? כי כל אחד מאתנו יכול להיות הג'וקר.
זה למה אני אוהב את הדמות הגאונית הזו. אין לה עבר, לא יודעים למה הוא כזה, מה גרם לו להיות כזה, המסתורין..
אבל אנחנו יודעים שהוא שבור בגלל משהו.

לכן זה פחות סיפור, זה יותר רעיון.

אהבתי. אתה עשית את זה באמת כללי, הוא חוויר ללא חוסר חיים, באמת מתחבר לזה... כולנו..

גוקר בהחלט דמות שקשורה לכולם, אתה לא יודע מה העבר שלו, מה קרה לו, ולצערנו זה בעיה נפוצה.

מחכה לציור חדש😉

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות מאזליסט 21 כתב:

אהבתי. אתה עשית את זה באמת כללי, הוא חוויר ללא חוסר חיים, באמת מתחבר לזה... כולנו..

גוקר בהחלט דמות שקשורה לכולם, אתה לא יודע מה העבר שלו, מה קרה לו, ולצערנו זה בעיה נפוצה.

מחכה לציור חדש😉

קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על כל השיח, ממש נהנתי!
ואני בהחלט עובד על ציור חדש כבר, מקווה לעלות בימים הקרובים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות Kira כתב:

קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על כל השיח, ממש נהנתי!
ואני בהחלט עובד על ציור חדש כבר, מקווה לעלות בימים הקרובים.

תודה גם לך. 

מחכה לפעם הבאה🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...