maorxdd 2 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 (נערך) שם במשחק : maorxddd מה ההצעה? ההצעה שלי היא כזאת לעשות הימורים של זהב וחפצים ולא נגד שחקני הליגה אלא נגד בוט או הימורים על זהב על שלבים מה זאת אומרת? זאת אומרת שכל פעם שמאמן ירצה להמר הוא יצתרך להילחם או לעשות דברים כדי לזכות בזהב והיה לו זמן קצוב לזכות באותו דבר והיה לו גם אחוזי כישלון וזמן ובכך היה אפשר להכפיל את הפריטים במשחק ובנוסף אני מציע הצעה 2: אני מציע שהיה בשוק או בחנויות אחרות קניה של טבעת רנדומלית או פוקימון רנדומלי או חפצים רנדומלים במחיר סביר הצביעו והשפיעו !!! נערך September 29, 2020 על-ידי Hero Nemesis וגם 575 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,365 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 הצעה 1: הצעה נחמדה יעני כמו משחקונים עם פרס של זהב? יהיה נחמד מאוד וישפר את איכות הזהב במשחק הצעה 2: יש כבר טבעת רנדומלית בחנות המטבעות ומידי פעם שובל עושה מכרז על משהו רנדומלי נגד הסקר: לגבי הסקר הייתי עושה את זה כ2 שאלות שונות ולא כאחד עם מלא תשובות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ilaywainer 19 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 נגד ראשונה כי אם יש לך קבוצה מספיק טובה זה כבר לא הימור זה פשוט קרב בעד שני אבל רק בעד לקנות טבעת כי יש מלא דרכים כדי להשיג פוקימונים לא צריך חדשות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
maorxdd 2 פורסם September 29, 2020 מחבר דווח Share פורסם September 29, 2020 כן אבל את הטבעת רנדומלית אתה יכול לקנות רק במטבעות ולא בזהב או בכסף ומצטער אני לא הכי טוב בזה אני חדש בזה אשמח אם תדרג את האשכול קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,365 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 לפני 1 דקה Ilaywainer אמר: נגד ראשונה כי אם יש לך קבוצה מספיק טובה זה כבר לא הימור זה פשוט קרב בעד שני אבל רק בעד לקנות טבעת כי יש מלא דרכים כדי להשיג פוקימונים לא צריך חדשות כפי שאמרתי למעלה גם טבעת רנדומלית ניתן לקנות במטבעות אז בתכלס אתה ההצעה דיי מיותרת קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
maorxdd 2 פורסם September 29, 2020 מחבר דווח Share פורסם September 29, 2020 אבל בשביל מטבעות צריך לבזבז הרבה זהב והטבעת כבר לא שווה את המחיר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,365 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 לפני כעת maorxdd אמר: אבל בשביל מטבעות צריך לבזבז הרבה זהב והטבעת כבר לא שווה את המחיר זהב די לקבל מטבעות? מכול תיבה יוצא מטבע+ זה חפץ נפוץ למציאה בקרבות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 676 פורסם September 29, 2020 דווח Share פורסם September 29, 2020 ראשית האשכול עם 2 הצעותיו לא נפתח לפי הטופס המקובל: שנית, כותרת האשכול לא חוקית ונחשבת כספאם. דבר אחרון, להבא, הצעה לא מציעים עם כתב ענקי ולא אסתטי. האשכול ננעל. המשך משחק מהנה, צוות הפורום. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts