cactus 1,502 פורסם ספטמבר 29, 2020 Share פורסם ספטמבר 29, 2020 (נערך) שוב רק אני איבדתי ספירה? עוד לא כתבתם לי על איזה מספר אנחנו אז אחד אחרי הקודם! יש קצת יובש ביום האחרון אבל בואו נעיר את האזור! ספיישל 200 מוניטין!!! אז איך נראה הכלא של ליגת הפוקימונים? בואו נתחיל! ~ אולפן הבית של מנש מנש עומד ליד גלגל המזל~ מנש: ברוכים הבאים לריאלטי של הליגה! קהל: גלגל המזל!! מנש: המתחרה הראשון שלנו הוא שחקן מתחיל קבלו את פוצימוצי555! פוצימוצי555: היי כולם! מה שלומכם? ~גל בקהל~ מנש: בואו נסובב את זה!!!!! ~פוצימוצי555 ניגש לגלגל מסובב יוצא זהב~ פוצימוצי: יש!!! מנש: והוא זוכה ב.. 5 זהב!!! ~פוצימוצי מסובב שוב יוצא מתקפה~ מנש: והוא זוכה ב... TM47! המתקפה הכי שווה 0 כוח! לא משפיעה על כלום! אתה יכול למכור אותה ב100 סילבר! שווה! ~פוצימוצי מסובב את הסיבוב האחרון יוצא כלא~ קהל: לאאאאא מנש: אתם יודעים מה זה אומר? קהל: ישר לכלא!!! יאאאא ~מנש לוחץ על כפתור פוצימוצי נופל לכלא~ BONI44: אוי לא! אני אשחרר אותו! ~ מנסה להבריח נטפס גם~ קהל: חה חה חה נכשלת! FireKing: אנשים רעים! אני אציל את בוני! ~ נכנס גם הוא לכלא~ קהל: זה התוכנית הכי טובה! חהחהחה ~כעבור 13 משתמשים שנכנסו לכלא~ קהל חצי ישן: חה חה חה 🥵🥵 Obelisk: נו מה? שוב עשיתם שטויות? ~משחרר את כולם~ מנש+קהל : נו! שובל! הרסת את התוכנית! אבל... מה קורה לגנבים בליגה שבאמת מגיע להם כלא? יצאנו לשטח כדי לגלות! פושע1: לפני 5 דקות ו45 שניות ניסיתי לגנוב למישהו! קורה! אבל מה? לא ידעתי שהוא קנה כספת! נתקעתי ל10 דקות 😞 מנש: כן כן אתם שמעתים את זה מפי החבר הטוב שלנו ~שם חסוי נחתך ביפפפפ~ פושע2: אני בתמימותי ראיתי בעבודות עבודה מה זה שווה מלא סילבר "לשדוד קזינו" אבל מה? אני הולך לשדוד ואז נכנס לכלא! לדקה ו39 שניות נתקעתי! מנש: וזה היה סיפרו קורע הלב של ~שם חסוי~ פושע3: אני סובבתי את גלגל המזל עכשיו מה? יצא כלא! נכנסתי ל40 דקות... מנש: סיפור שכול אחד יכול להזדהות איתו עליך השלום! ועכשיו לפושע העיקרי שלנו הפושע הכי גדול של התקופה הוא לכד קנה ביקש שוחד והתעלל בפוקימונים רבים קבלו את מיקי מיקי: וואלה אם אתם לא קונים עכשיו הפוקימון מת! מת! אני אומר לך מת! ~המצלמה נשברה סורי!~ ~ מרקד על החלק למטה ~ מיקי: אה זה מקליט? הבנתי! אתם שומעים אותי שם?? עכשיו אתם קונים אחרת הם מתים! מתים אני אומר לכם! לפרטים פנו לאנשים שאמרתי להם לענות לכם וואלק יש עכשיו הפסקת פרסומות? תפרסם אותי! ~ הפסקת פרסומות~ יש לכם זהב? זה הזמן לבצע מעשה צדקה! שחררו את הפוקימונים המסכנים לפרטים לחצו למכירה של ע(י)דן כי נמאס מעדן :P דרושים דרוש מישהו שיעשה תחרות עם ישי (בוני) דרוש מישהו שיקנה ממני את הדרגון קינג (פירסום חברים! פרסום!) דרוש מישהו שינצח את אופיר במרכז המסחר מנש: וחזרנו! ברוכים השבים! והפעם אנחנו עם הבן אדם שבחים לא ישכחו לו את חידון יום כיפור יאיר! יאיר: היי כולם י בכיפור קל לכולם! אה בצתרי! בצתרי! סליחה סליחה שבת כיפור טוב!כמובן שלא נסיים בלי להראות לכם ה קרה בנתיים בזירת הקרבות! אנחנו עוברים לכתבנו בענייני סטטיסטיקות מגניב היי מגניב מה נשמע? מגניב: לא לא אחי הלך הכול עכשיו אני עם יקרת תקרא לי יקרת מנש : אוקיי סבבה יקרת מוכן לכתבה? השידור הועבר אליך! מגניב/יקרת: אם כן כפי שאנחנו רואים חלה עלייה בשוק השבועות מולטרס כאשר יש שבועות מולטרס ברובם יותר חזקים מטיטאן קירום! אז הכנו לכם רשימה של הפוקימונים הכי נפוצים בסטטיסטיקות והנה הכתבה של מגניב/יקרת בנידון במקום הראשון עם 4 פריטים! אנג'ל זרניאס! במקום השני עם 3 פריטים! שבועות מולטרס! ו! האנון של בנאור יוני ומישהו לא מוכר! במקום השלישי יש לנו תיקו עם 2 פריטים! הטיטאן קירום! טיטאן ארוכאס! (של אופיר ורם התאומים הזהים 😉 ) ארכואס ומגנטיק זקרום! ואז עם 1 יש לנו כמה וכמה האנטד של רזיאל סוכות מלקונדה ו! חנוכה וולקנין! עד כאן הפינה שלנו להיום כמה קצרה? ככה מושקעת אני הייתי מנש ו לא התכוונתי לפגוע זה נכתב כדי להצחיק אז אני מצטער אם פגעתי! בכול מקרה אתם הייתם קהל נפלא תודה למשתתפים ללא רצונם 😛 מנש! נערך ספטמבר 29, 2020 על-ידי מנש Lightning hammer, hubi1310 וגם Hero 2 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nemesis 110 פורסם ספטמבר 29, 2020 Share פורסם ספטמבר 29, 2020 פעם ראשונה שהשתעממתי מהמעשיות cactus 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,502 פורסם ספטמבר 29, 2020 מחבר Share פורסם ספטמבר 29, 2020 לפני כעת מגניב אמר: פעם ראשונה שהשתעממתי מהמעשיות מה, לא יצא טוב? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
hubi1310 5 פורסם ספטמבר 29, 2020 Share פורסם ספטמבר 29, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא פירסמת אותי 😥 לפני 1 דקה מגניב אמר: פעם ראשונה שהשתעממתי מהמעשיות זה בטח כי היה סלאש עם יקרת ולא רק מגניב מנש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
עדן 8 פורסם ספטמבר 29, 2020 Share פורסם ספטמבר 29, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התפוצצתי מצחוק בשני שלישים הראשונים של המעשיות. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 676 פורסם ספטמבר 29, 2020 Share פורסם ספטמבר 29, 2020 מזל טוב על ה-200 מוניטין, המשך כך 🙂 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
cactus 1,502 פורסם ספטמבר 29, 2020 מחבר Share פורסם ספטמבר 29, 2020 לפני 5 דקות Hero אמר: מזל טוב על ה-200 מוניטין, המשך כך 🙂 תודה 🙂 נמשיך למטרה הבאה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts