eden288 62 פורסם אפריל 29, 2025 שיתוף פורסם אפריל 29, 2025 שם במשחק: Gojo קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Gojo זמן הבעיה: תאריך + שעה + (דקה אם אפשר): התחיל ב23 באפריל בשעה 8:37 בבוקר, כש TheUnreal שלח בדיסקורד של הליגה: עדכון תחזוקה - המשחק לא יעבוד למשך מספר דקות קישור לעמוד עם הבעיה:https://www.pokeisrael.net/?page=battleArea תיאור הבעיה: כבר כמעט שבוע, שמרבית השחקנים חווים בעיות בחחלק הכי חשוב בחווית המשחק - קרבות שדה. הבאג מתאפיין ב2 מקרים ספציפיים, הראשון - לאחר שאני תוקף עם הפוקימון שלי, יורד לפוקימון היריב כל החיים, והקרב לא מתרענן ראה דוגמה: הבאג השני: המסך קרבות "ירצד" בין מסך הקרב שלמעלה, לבין מסך בחירת הקרבות הנ"ל: נשמח לטיפול הצוות בנושא, מאחר והוא נארך כבר כשבוע ימים, פוגע במשחקיות, ובעיקר בשחקנים שמשלמים על משתמש תומך ולא נהנים מרוב התמורות שלו 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nino 45 פורסם אפריל 29, 2025 שיתוף פורסם אפריל 29, 2025 בואנה זה לא וואיט קיורם, זה טיטאן קיורם. חוויתי קצת בעיות בקרבות קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hunter 14 פורסם אפריל 29, 2025 שיתוף פורסם אפריל 29, 2025 קורה גם לי, כל כמה קרבות/עשרות קרבות צריך לרענן את עמוד הקרבות להתחיל מחדש קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Fire 6 פורסם אפריל 30, 2025 שיתוף פורסם אפריל 30, 2025 חייב לסדר את הנושא הזה קשה לתקוף בצורה סדירה וזה משפיע על החוויה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם אפריל 30, 2025 שיתוף פורסם אפריל 30, 2025 שלום רב. צוות המשחק עושה את מיטב המאמצים על מנת לסדר את הבעיה, ככל שיותר שחקנים ידווחו לנו על מצבים שזה קורה כמו שמצוין באשכול פה, זה יעזור לנו להבין איפה הבעיה נמצאת ולסדר אותה, תודה על הדיווח. ברגע שהבעיה תסודר, תצא הודעה מסודרת. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 6 פורסם מאי 1, 2025 שיתוף פורסם מאי 1, 2025 קרה גם לי ולפני יותר משבוע קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם מאי 8, 2025 מחבר שיתוף פורסם מאי 8, 2025 צוות המשחק, יש חדש בנושא? זה ככה כבר שבועיים, התחלנו איוונט מאז, התווספו דברים אבל הבעיה עדיין משתחזרת. זה פוגע מאוד בחווית המשחק בעיקר למי שעושה אלפי קרבות ביום, ובעקבות האיוונט הקבוצת שחקנים הזו גדלה, נשמח לעדכון או צפי בנושא קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם מאי 8, 2025 שיתוף פורסם מאי 8, 2025 נכון כל מאה קרבות בערך זה נתקע לי וזה מעצבן 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בעלים TheUnreal 47 פורסם מאי 10, 2025 בעלים שיתוף פורסם מאי 10, 2025 נא לא להגיב פה יותר מלבד אם יש למישהו מה להוסיף, כמו סרטון של הבעיה. בכל מקרה, הוספתי עדכון שעשוי לתקן את זה. עדכנו אם חוזר. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם מאי 18, 2025 מחבר שיתוף פורסם מאי 18, 2025 לפני ב-10/05/2025 ב 10:47 AM TheUnreal כתב: נא לא להגיב פה יותר מלבד אם יש למישהו מה להוסיף, כמו סרטון של הבעיה. בכל מקרה, הוספתי עדכון שעשוי לתקן את זה. עדכנו אם חוזר. היי, חלף כמעט חודש מאז שהבאג החל והוא עדיין קיים, מלבד סרטון וידאו, יש מידע נוסף שאוכל לשלוח ויסייע לך לאתר ולפתור את הבעיה? זה חודש שבמהלכו יש איוונט וזה מאט את קצב ההתקדמות, לפחות שלי.. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם מאי 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם מאי 22, 2025 שלחתי לך בצאט האישי במשחק קישור לסרטון+תמונה של לוג console לאחר הקיפאון @TheUnreal קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם מאי 25, 2025 מחבר שיתוף פורסם מאי 25, 2025 לפני ב-5/10/2025 ב 10:47 AM TheUnreal כתב: נא לא להגיב פה יותר מלבד אם יש למישהו מה להוסיף, כמו סרטון של הבעיה. בכל מקרה, הוספתי עדכון שעשוי לתקן את זה. עדכנו אם חוזר. תוקן, תודה רבה ! אפשר לנעול. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות