TITAN 351 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 זיכרון בסלון זיכרון בסלון, פרוייקט שהוקם בשנת 2011 של התכנסויות בבתים פרטיים סביב יום השואה וניצולי שואה נותנים את העדות שלו ומספרים על עצמם ואת כל מה שהם זוכרים ורגשותיהם במהלך השואה. מאז מאות אם לא אלפי ניצולי שואה נתנו את העדות שלהם והעלו זכרונות מאוד עצובים וקשים ומרגישים שיש אנשים שרוצים להקשיב להם. ״כל עוד זוכרים אותי, אני חי״ במקרה, לפני כמה שעות ניתקלתי בסרטון של ניצול שואה שעשה זיכרון בסלון שאני מכיר אותו. שמו אביגדור נוימן אדם מדהים ומעורר השראה שניצל כמה וכמה פעמים ממוות, הוא מעביר הרצאות בכל רחבי הארץ ויצא לי לראיין אותו בעבר בשביל עבודה בהיסטוריה. ורק בראיון יצא לי להבין עד כמה הבן אדם הזה מיוחד ומדהים, אביגדור סיפר לי בראיון שלקחו אותו לפני כמה שנים חזרה לאושוויץ לחגוג בר מצווה!. זיכרון בסלון - העדות של אביגדור נוימן: 4 1 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 929 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 אשכול מרגש במיוחד, איזה יופי לשמוע. תודה רבה על השיתוף. #נזכור ולא נסלח. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 אשכול מרגש, זה לא נתפס מה הם עברו שם.. זה שורף מבפנים כל פעם מחדש💔 נוחו בשלום מלאכים💔🙏 #נזכור ולא נסלח. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 זה כל כך נוגע ללב הסיפור יישר כוח #נזכור ולא נשכח. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 141 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 #נזכור ולא נסלח 💔 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hunter 14 פורסם אפריל 24, 2025 שיתוף פורסם אפריל 24, 2025 חשוב. תודה שהעלת פה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.